הבעיה היא בכלל לא הבלבול של הילדים. זה קודם כל. הבעיה היא הילדה הזו, כלומר מי שדחף אותה לזה ואפשר את זה, כל מי שידע ונתן לזה להמשיך לקרות, בלי קשר לשקיפות או לא.
שקיפות זה כסף קטן לעומת זה... זו רמה הרבה יותר גבוהה. הלהט"ב מנסים להכניס את התועבות שלהם לכל מקום, כמו שכל מי שיש לו עיניים הצליח לראות כבר, ואנחנו מתעלמים מזה, וחושבים שהבעיה היא חוסר בשקיפות של בית הספר...
הבעיה היא גם ה'תרבות' שמכניסים לנו בכל כיוון, גם מצוות העשה מדאורייתא שהתפתחה בשנים האחרונות של 'הכלה', ועוד דברים רבים כאלה. אני חושב שגם אתה מתעלם מהבעיה המהותית שמתחבאת פה, והיא הניסיון להשפיע על החיים שלנו מכל כיוון אפשרי... להפוך מישהי שכביכול החליפה את המגדר שלה (מה זה בכלל מגדר? מה המקור של המילה, מה התועלת שלה? זה עוד ניסיון של הלהט"ב להנדס תודעה, שגם אנחנו נגיד שיש הבדל בין מין ביולוגי למגדר...) וזה נורמלי, הנה הצלחתם להיות חברים של*ו*...
זה מגיע בסדרות וסרטים, גם כאלה שכביכול 'נקיים', יש בהם את השטויות האלה, זה מתבטא בהשתקה (תוך תשלום מאות אלפי שקלים פיצויים אחר כך) של המתנגדים למצעד ה'גאווה' (אפילו אימוץ המילה הזו, 'גאווה', כאילו מה הבעיה בזה, חודר אלינו בלי לשים לב...), זה מגיע בעידוד של כל מיני תומכים בהם כולל סיוע כספי מאוד גבוה וכבוד לכאלה שתומכים בהם (אם אתה מעודכן, מי שנבחרה לייצג את ישראל באירוויזיון השנה במקרה גם הוציאה שיר שכל מהותו תמיכה בהם, וזו רק דוגמה אחת מני רבות...), זה מסע צלב תקשורתי לכל מתנגדיהם, והם מעדיפים את בן גביר על פני נעם בדיוק בגלל זה- נעם צועקים רק על זה. ומי שלא מבין שזו בעיה שהולכת וגדלה ומתעלם ממנה יפקח את העיניים עוד כמה שנים, אולי חודשים אפילו אם ח"ו תהיה להם את האפשרות אחרי הבחירות הקרובות, ויגלה שכל העולם כבר כזה והוא החשוך היחיד והבחירה תהיה בין להתבדל כמו החרדים לבין להיות כזה. וזה המזל בזה שהסוגייה פרצה בחמ"ד אפילו בגבעת שמואל, כי במורשה היו מעיפים את הילדה הזו בלי למצמץ וזלא היו מגיעים לדבר על זה.
חוסר השקיפות של הצוות זה נחמד וכיף לתלות בזה את הבעיה, אבל מי שעושה את זה לא מבין שהוא גורם נזק עצום ואפילו יותר מזה בטווח הקצר והרחוק, לא מבין שהבעיה האמיתית שלנו היא לא הפגיעה באמון שיכול להשתקם מאוד מהר, עיקר הבעיה שלנו היא בעצם האפשרות של דבר כזה להתרחש במקומות שהם "שלנו"...
זה לא אומר שאם יש לי חבר כזה אני צריך לנתק איתו כל קשר, זה אומר שכל מי שעושה משהו בשביל שהתועבות האלה יהיו לגיטימיות, בטח ובטח כדי שהם יהיו משהו שמנפנפים בו בראש כל חוצות, ועוד מקבלים על זה כסף ופרסום, אני צריך להילחם איתו כמה שיותר.
וזה נכון גם על ה'כתב הרב מגדרי', על הנקודה המגדרית... והכל מנוסח מאוד יפה. גם ווצאפ לפני כמה זמן שינו את הטקסט כשאתה יוצא מקבוצה אם שמת לב, במקום 'אינך יכול... מפני שאינך משתתף/ת בה יותר", זה '"מפני שאינך חלק ממנה יותר". והנה, נעלם ה/, בלי שתהיה נקודה ובלי שזה יתפוס כותרת...
אני מניח שזה גם חלק מהחלפת השם של פייסבוק, אבל זה כבר מגדלים פורחים באוויר בלי שיש לי כרגע איך לבסס את זה.