לי יש מספר ערכים -
ארץ ישראל השלמה
גירוש מיידי לצמיתות על כל מעשה טרור מכל סוג (גם זריקת אבן שלא פוגעת באף אחד)
הורדת יוקר המחיה בדגש על הדירות
השמדת בניינים ותשתיות של שכונות שלמות על כל טיל מעזה עד שהארגונים ייכנעו בשידור חי עם דגל לבן תוך כדי שהם מסגירים את כל הנשקים
שינוי מערכת המשפט
גירוש כל המסתננים עוד היום
על מעשי פשע כמו פרוטקשנים וכד' 25 שנות מאסר
הסברה יומיומית ברמות הגבוהות ביותר של העמדה של ישראל ביוטיוב, פייסבוק, טיק טוק, סיאנאנ, פוקס וכו' וכו'
ועוד כמה ערכים
בכל הערכים האלו ביבי נכשל בגדול בלשון המעטה ואפילו הגביר הרבה מהדברים.
אז למה סמוטריץ' ובן גביר אומרים כל הזמן ביבי ביבי ביבי ביבי ביבי ביבי ביבי במקום פשוט להגיד - אלו הערכים שלנו, מצידנו גם שטיבי יהיה ראש ממשלה, כל עוד יהיה חתום שהערכים האלו יתקיימו.
זה בעצם סוג של מה שבנט עשה (אבל הרבה מהאנשים פה בפורום למרבה הצער לא רואים את זה, אבל זה נושא אחר).
ואפילו אם זה לא יהיה נחרץ מה שכתבתי (שאפילו טיבי יהיה ראש הממשלה), אבל שיורידו מהעוצמה של ביבי ביבי ביבי . הרי הוא נכשל בגדול בהכל והביא למצב שיש "סבבים", טילים על ירושלים ועוד רשימה עצומה של דברים.
שיגידו שהם רוצים ימין ויגידו את האמת - שביבי בכלל לא ימין אלא מעוור את האנשים שהוא כזה בעוד שאין קשר בינו לבין הימין.
וביבי כל פעם אומר - זה לא באשמתי, זה מפלגת X אשמה שלא מרשה לי / זה מערכת המשפט שלא נותנת לי וכו' וכו' כל פעם ממציא סיבה למה כביכול הוא לא יכול לשנות את הדברים השונים. ואנשים בולעים את הטריק הזה כאילו שאם הוא היה רוצה הוא לא היה יכול לעשות את השינויים השונים ב-12 השנים האחרונות בדרכים שונות.
איך אדם שרואה את המציאות כפי שהיא (שביבי דרדר את המדינה לשפלים בלתי נתפסים) יכול להצביע לסמוטריץ' / בן גביר כאשר הם עושים סוג של הונאה בזה שהם לא אומרים את האמת על ביבי.