מבינה את התסכול הזה! וממששששש מעריכה את זה שאת מחפשת דרך ורוצה להמשיך להתחזק, לפעול, להרים את עצמך... יודעת מעצמי שזה ממש לא קל
כותבת לך מהרהורי ליבי והלוואי עלי להרים גם את עצמי.
שמתי לב במה שכתבת לנקודה של "מה אני צריכה לעשות", גם כשכתבת לגבי הסגולות, לגבי אימון אישי, ולבסוף לגבי הרב שיציע לך את העשיה המדוייקת.
אני חושבת שעשיה ממקום של האם אני בסדר או לא, אשמה במצב או לא, זוכרים אותי בשמים או שלא... עשיה שנובעת מכל האמירות האלה היא לא בהכרח תהיה נכונה לך,
כי היא מרחיקה אותך מעצמך
תסתכלי רגע על אדם אחר במצב שלך- איך היית רואה אותה? היית רואה נשמה יקרה, שנמצאת בעולם בתור פשוט בחורה שמתמודדת עם רווקות וכנראה עם עוד כמה דברים, יש לה כוחות, יש לה רצון טוב, חלומות, שאיפות, וגם אתגרים ונסיונות.
מגיע לך שאת תראי את עצמך בעיניים המכבדות האלה, אוקי אז כרגע אני רווקה. מה ההתמודדויות שלי כרגע? מסכמת כמה דברים שציינת,
לגבי כל אחד מאלה תנסי להפריד את נבואות הזעם,האשמה והשוני מהסביבה, מההתמודדות הספציפית שלך כרגע בנושא זה.
1. לחזק / לפתח קשרים שטובים לך, עם הבנה ואכפתיות
2. שימור פוריות
3. להרים את עצמי
4. לתפקד בעבודה בנחת
5. להסכים שיש זמנים יותר קשים ("לפעמים אין לי כוח בעולמך להיות"), לא לבזות את החיים שלך כרגע ואפילו לכבד ולייקר אותם. עם כל הכאב שבהם...
רק את יודעת (ולא שום רב) מה יכול לעזור לך ולקדם אותך בעשיה שמדוייקת לך- מתוך המבט שיש לך כוחות לנסיונות של עכשיו.
כמובן קחי מה שמתאים לך ממה שכתבתי, ומה שלא את יכולה לדייק לנו / לעצמך.
חזקי ואמצי, את נסיכה, אמנם בודדה כרגע, אבל את אחראית על עולם מלא, העולם של עצמך, והוא יקר וחשוב, תמשיכי להיות המנכ"ל של העולם הענק הזה שהוא את! אל תוותרי עליו, תשאלי תמיד איזה עוד טוב את יכולה לעשות לעצמך. ותדברי שיחה ארוכה ומפורטת עם המנכ"ל של כל העולמות, גם אם כבר דיברת איתו הרבה, קחי לך זמן קדוש לפתוח מולו את הכל.
בטוחה שתקבלי מזה המון הקשבה ונחמה, ובהירות בתוך ערפל הרגשות וההתמודדויות, וביטחון, שהסיפור שלך הוא כבר טוב, וגם יהיה לו סוף טוב...