בה הריון ראשון חודש 5..
אני לומדת תואר שנחשב יחסית מאוד אינטנסיבי, גם נשארו לי עוד הרבה שנים.. (לא מפרטת יותר מידי כדי לא להיחשף)
לומדת 5 ימים בשבוע בקמפוס שנמצא שעה נסיעה בתחבצ מהבית שלנו (ואין לנו עדיין אוטו.. גם לא בטוח בתכנון לקנות מיד אחרי הלידה.. תלוי במה שאכתוב עוד רגע..) וזה באותה עיר ;)
הימים מלאים מהבוקר עד הצהריים המאוחרות ורוב הפעמים גם הערב אם כוללים את המטלות..
אני אוהבת את הלימודים, בחרתי בהם במודע לרצון להקים משפחה גדולה ומוקדם, וככה גם בעלי וההורים שלי תומכים ומחזקים.
ובכל זאת כרגע כשהדברים הולכים ונהיים מציאותיים יותר ויותר אני מתחילה לקבל חששות..
חוששת מהנסיעות, מאיפה נשים את התינוק המתוק חודש אחרי הלידה.. אם הוא יהיה איתי? אם נשים אצל מטפלת? ומאיפה הכסף? נסיעות בתחבצ עם עגלה של תינוק קטנציק האם זה אפשרי או שחייבים אוטו? אם אצליח להתרכז בלימודים כשהוא איתי? ועוד הרבה שאלות שמטרידות אותי..
אני אדגיש, נקודת היסוד שלי היא - שאני רוצה! רוצה! להיות עם התינוק כמה שיותר, בעיניי זה מעל הכל מעל הלימודים מעל הכסף.. יחד עם זאת אני מאמינה שזה אפשרי אני פשוט רוצה לעשות את מיטב העבודה הנפשית והטכנית כדי להתכונן לזה כמה שיותר טוב..
אז אשמח לעצות ממי שעברה משהו דומה, מה עשיתן? איך הימים המשוגעים שלכן היו נראים? תודה ממשש

)