ר"ה - אכלנו שם את כל הסעודות.
ערב יו"כ - שתי סעודות שם.
סוכות כולל שבת חול המועד - סעודות שם.
בשמחת תורה כבר נשבר לי ואמרתי לבעלי שיגיד לאמא שלו שאנחנו נשארים לאכול בבית הכנסת. לא היה לי כח יותר לסעודות ארוכות, אנחנו גם ככה בבית כנסת, הכי פרקטי פשוט להישאר ולאכול שם. היא לא ממש שמחה לשמוע אבל עבר בשלום.
אחרי חג ארוך, שמח אבל גם מאוד מעייף חיכיתי לשבת רגועה, סוף סוף בבית שלנו, בקצב שלנו, עם האוכל שלי.
והיום חמותי כתבה בקבוצה המשפחתית שגיסי (שלא היה שם בחגים) מגיע ולכבודו כולם מוזמנים לאכול ביחד בשבת בצהריים, ומי שרוצה גם בערב מוזמן בשמחה. היא חמודה ממש אבל באותו רגע רציתי לצעוק עליה 🤦♀️ למה היא מעמידה אותנו במצב לא נעים שנצטרך להגיד לא ושוב נהיה המבריזים הסנובים. אבל אין מצב שאנחנו מגיעים, היינו שם המון החודש!! גם לנו יש בית ומשפחה, וכל כך חיכיתי לשבת הרגועה הזו אחרי כל העומס של החגים. ועכשיו יהיה לי ממש לא נעים ממנה. אני יודעת שהסירוב שלנו לא יתקבל בברכה, במיוחד אחרי שהברזנו לה בשמחת תורה. היא תתחיל לחקור אם משהו לא בסדר, אם נפגעתי ממשהו, אם כולם בריאים... הכל מצוין, רק שאין לי כח להתארח כבר!
מה גם שיום ראשון נהיה שם, ונפגוש את הגיס, והיא כבר מתכננת טיול משפחתי ליום ראשון. אז מה בוער שנגיע גם בשבת?
אוףףף

לא צריך לעניין אותך מה יאמרו אחרים, ולפעמים זה רק המחשבות שלנו בעצמנו על עצמנו...
)