הפעם מחפשת מקום לפרוק בו קצת אחרי שישי שבת לא פשוטים...
ב"ה אני בהריון שני חודש חמישי.
ביום חמישי הייתה לי סקירה מאוחרת. כבר מההתחלה הרופא אמר לי שבאתי בשבוע מוקדם מידיי ועדה לי פרצוף (כי אני מלאה והעובר קטן מידיי בשבוע הזה בשביל לראות טוב ולא בטוח שהוא יראה טוב בכלל ואני אקח בערבון מוגבל וכו') שזה ממש מעצבן.. הרופא של הסקירה מוקדמת אמר לי שבאתי מאוחר מידיי והוא מוקדם מידיי... אולי שיגידו מראש מתי לבוא?
במשך כל הבדיקה הרופא לא אמר לי כלום, בכלל רק אמר שממש קשה לראות ( אז אולי היית שולח אותי לבוא בשבוע אחר? הייתי מתעצבנת פחות) והוא גם מאוד הכאיב לי לחץ ממש חזק על הבטן ואני כמו ילדה טובה לא פתחתי פה... ממש מתבאסת על עצמי...
לבסוף הדבר היחידי שהוא כן ראה זה שיש אגני כליות מורחבים ושזה לא טוב ויכול להיות שיהיה לעובר שלי תסמונת דאון ואני צריכה לעשות מלא בדיקות וכו'... פשוט יצאתי משם ממכרת בבכי על ההשפלה והיחס וגם על הדרך שזה הוא הציג את הדברים.
בעלי ניסה לשאול אותו (הוא אמר לי אח''כ בבית) אם יש משהו שיכול להרגיע אותי ואם זה כל כך חמור, אז הרופא אמר לו שהוא
כתב הכל בדף וזהו.
ועכשיו אני בסרטים כל השישי שבת רק בכיתי ובכיתי...
מחר אני הולכת לרופאה שלי שגם היא לא הכי נחמדה.. ופשוט נמאס לי מהחוב המשפיל והוא אנושי שאני מקבלת..
יותר כאב לי איך שהוא אמר את הדברים מאשר מה שהוא אמר..
מצטערת אם חפרתי והייתי לא מובנת...
זקוקה כל כך לתמיכה
ובתוך כל הכאב לא שוכחת לרגע שרק הקב"ה מנהל את העולם ולא הרופאים, כמובן שאני אבדוק כל מה שצריך ומה שהרופאים יגידו , אבל לא שוכחת לרגע שהכל לטובה
ומקווה שבע"ה אתבשר בשורות טובות