אני ממש כותבת ובוכה....
אתמול היה לי יום נורא קשוח.... אני במחזור שהגיע די בהפתעה.... עם אנטיביוטיקה, הילדים רק לפני יומיים סיימו עם התרופה לשיעול וליחה ועדיין לא יצאנו לגמרי מהסיפור
וכל היום רק חיכיתי שיהיה לילה ובעלי יגיע כי הבטיח שאח שלו יבוא לשמור על הילדים ונצא לבית קפה...
אז בערב קילחתי אותם, נתתי להם א. ערב, בקבוקי חלב ולמיטה, שרתי להם, סיפורים, נשיקות.....
התינוקת נרדמה. הילד לא. סיים את הבקבוק והתחיל לצרוח. העיר אותה. שוב עשיתי את הכל..... ניסיתי להחזיק את עצמי שתהיה לי סבלנות.... לא ממש הצלחתי אבל היה בסדר. כשראיתי שנרדמו התחלתי לסדר את הבית ולארגן הכל ושוב הילד צורח ושוב העיר לי את הקטנה. באותו רגע התקשר בעלי. הייתי עצבנית ופשוט אמרתי לו שאני לא יכולה יותר ושיבכו אבל אני לא יכולה לטפל בהם ומיד אמרתי לו שאני עצבנית ועדיף שלא נדבר כדי לא לריב
ניתקתי אבל כנראה הוא לא נרגע. כתב לי שלא יתכן שלא אכפת לי מהילדים וממש כעס
בינתיים אני נרגעתי והשכבתי את התינוקת בחדר שלי,חיבקתי את הקטן והרגעתי אותו עד שאחרי כמעט 40 דקות נרדם
כשיצאתי עם בעלי הוא עדיין כעס, אמר לי ששום דבר לא מצדיק את מה שאמרתי אבל שהוא ירגע. ואם אני מרגישה ככה שלא אגיד לו כי לא יכול לסבול את זה.....
ועכשיו הגיע המצפון.... איזו אמא רעה אני, מרגישה ממש אמא נוראית, וכל רגשות האשמה מהרגע שנהייתי אמא עולים בי שוב ומרגישה נוראאא
תודה לכל מי שקראה.............. לפחות הוצאתי את זה איכשהו

)