אשמח לשמוע עצות החכמות

בתי יקרה מאוד מתוקה ואהובה. והיא הבכורה גם.
אנסה לתאר מה הסיטואציה הקשה לנו ואשמח לעצותיכן!
מאוד קשה לה להקשיב לנו. ואנחנו מעירים לה בלי הפסקה (לצערנו כמובן!) מעירים לה על דברים בסיסיים כמו התארגנות בבוקר שתתקדם בשלבים והיא עדין עושה הכל בשיאאאא האיטיות. מעירים לה בארוחה לשבת בכיסא ולא לעמוד, לאכול עם הידיים, מנגבת בבגדים... והיא לא נראה ששולטת בזה...
היא מאוד סקרנית ב"ה ונוגעת בכל דבר שרוצה ואנחנו לא רוצים למשל שתיגע בארנק/תיקים שלנו או במשחקים של אחים שלה (שבוודאות הם לא מסכימים) - למשל אתמול פשוט לקחה חוברת מיוחדת שאחותה הכינה והתחילה לקשקש לה בפנים...
עוד משהו, נגיד כשאני קוראת לה ואני זוכה שתגיע אחרי מי יודע כמה זמן- אז היא לא מצליחה לעמוד לידי ולהקשיב. היא זזה, סוגשל רוקדת, מניפה את הידיים, משחקת בחצאית/בגדים, בכלל לא מסתכלת עליי. הכל אני צריכה לדרוש.
"X, בבקשה תעמדי רגוע, תעזבי את החצאית, תסתכלי עליי, ואל תגעי ב..." (איזשהו חפץ שקרוב אליה, ספר, קלמר, משחק...)
ישר מחפשת במה לגעת ולהתעסק. כל הגוף שלה לא רגוע.
וגם כשאני עושה איתה קריאה של השיעורי בית, והיא יושבת לידי לקרוא בספה, היא "חייבת" תעסוקה לידיים שלה. אז התחילה לשחק בשמלה, אמרתי לה שזה לא יפה להרים את השמלה (אני צריכה לשחרר בזה?) אז לקחה חתיכה של המשחק מגנטים (כל הכבוד לה שחיפשה פתרון אחר!) והתחילה להקפיץ אותו תוכדי. אז אמרתי לה שזה מרעיש ולא נעים (אני באמת מעירה בלי הפסקה אבל מה אני אמורה לעשות?) אז היא חשבה על סתם לשחק איתו בשקט יותר (עם המגנט) אבל אז אמרתי לה שאיך תקרא תוכדי שמשחקת? אז הפסיקה לשחק וחזרה לשחק עם השמלה🤦🏻♀️
היא יכולה ללכת בהתלהבות למשהו ותוכדי להעיף את היד שלה על אחים שלה בחוזקה (הם רואים ומרגישים את זה כדחיפה וזה באמת לפעמים גורם להם ליפול לרצפה, זה באמת חזק!)
יוצא שאנחנו מרימים עליה בלי סוף את הקול ולא מצליחים ולפעמים גם מאיימים בפליקים (למשל- ילד שנוגע בחפצים בלי רשות, יקבל פליק) וזה ממש ממש קשה לי ואני בוכה מזה!!!!! זה לא צריך להיות ככה שאני מותשת בטירוף משבת רגילה ופשוטה... וזה לא ממש חדש-דנדש כל העניין רק שקיבל תאוצה לאחורנה...
עזרה!!!!

. הלוואי)