אפשר שתקראו?אנונימי/-
אם אפשר לכתוב כאן מה זה חנוכה עבור אחת שהתמודדה בעבר עם הפרעות אכילה אבל אילו המבינים,ישר אמורים להגיד שזה לא בעבר..כי זה יום יום
כל היום.

חנוכה זה פיצוץ ימים מלאים בשמן
כל רגע אני מחליקה יד על הבטן, מנסה להשוות את עצמי ללפני יום ולפני יומיים ולפני שבוע.

חנוכה זה להתייסר כל פעם מחדש מעצם הידיעה שזה לא שבת פעם בשבוע,משתדלים לא להכניס מתוק ואם מכניסים,משתדלים לא להתבאס כי יש שבוע שלם לאכול בריא…
בחנוכה זה אחרת.
שבוע שלם אוכלים לא בריא
אוכלים שמן
אוכלים מתוק
וטוחנים כי מרוב יאוש,..אכילה ריגשית כן?!
ואז יש גם את שבת
תודה

חנוכה זה חג של סטטוסים שמלאים בבנות דקיקות,גם כאלו שמנסות להראות דקיקות,מעלות ליטרים של שמן לסטטוס,כי זה מצוות החג
וכולם אוכלים
וכולם שמחים
וכולם יפים
אבל כולם רזים
כי זה שמחת החג

הלוואי הייתי יודעת כמה אנשים יש כמוני,שעם כל מאכל מפתה של חנוכה,מתפתים ללכת להקיא.

ואני אומרת לעצמי
לא להקיא
לא להקיא
מה זה יעזור לך
זה רק כאילו נותן לך פריבילגיה כי אעלק הוצאת את מה שאכלת ועכשיו את שוב רזה.

חנוכה זה קשה
זה אוכל
זה מלחמה מול סופגניות וספינג ולביבה ודונאטס והכל הכי יפה שיש והכי מושחת שיש והכי משמין שיש אבל כולם משדרים רזון.

זהו,אין לי באמת מה להגיד לכם
כי לא בהכרח תבינו.
הלוואי שלא תבינו.

ואז קפצה עלי פתאום אש מהגז
כנראה מרוב מחשבות שנאה על הלביבות שמולי,על הבטן שלי,על הראש שמלא מחשבות ואין לו כוח להכיל את כל הבלאגן הזה.
אני בסדר,לא נפגעתי ברוך השם.

אפשר רק לנסות לבקש משהו?
תפסיקו לתת יד לעידוד הרזון.
תפסיקו לתת יד לדיאטות ולשלם הוני עתק על כמה חודשים של ליווי צמוד שתורידו 20 קילו מהגוף וכמה חיוכים יומיים מהפנים.
תפסיקו לחשוב שהחיים האמיתיים נמצאים בתוך פילטר עם חיוך בשיניים מפוסלות,סנטר מפוסל ובטן שטוחה כי לא,אילו לא החיים.
החיים זה גם אנשים עם משקל בינוני ששמחים באמת בניראות שלהם,גם אם המידה שלהם בבגדים היא לא 34 וגם אם הם לא פותחים את הבוקר עם כוס מים ולימון וקערת פירות בריאה.

וזהו,אני בוכה כל כך עכשיו,מהבהלה של האש ומהתקווה לצאת מהלופ המעצבן של חנוכה,שבין היתר הוא חג כל כך מדהים.

תודה על הבמה.
קראתי, וכואב לי איתךבת.

מקווה שנרגעת בנתיים, 

זה באמת מבהיל וביחד עם כל התחושות שתיארת זה קשוח ממשאפאטי

לא פשוט בכלל לחיות במלחמה תמידית כזאת

אני אמנם לא מכירה את ההתמודדות הספציפית הזו אבל מכירה התמודדיות אחרות שלי

ומהמקום המזדהה רוצה לשלוח לך חיבוק מטאפורי גדול...

הרבה כוחות ואומץ..

את גיבורה כל כך!

ואני פה, אם אוכל לעזור

קראתיekselion
יש אנשים שחושבים שגיבורים הם חיילים שיוצאים למלחמה, או שוטר שנלחם עם מחבל וכל מיני כאלה(שזה נכון)
אבל זו גבורה קטנה בעיני ביחס לאנשים שמתמודדים עם קשיים בלתי נתפסים כ ל י ו ם
ורוב הפעמים לא יהיה מי שימחה כפיים כמו שמוחים לשוטר או לחייל. כאן מדובר בגיבורים ענקיים ו.. אנונימים

אני הרגשתי שהגבורה זולפת מהמילים שלך. פשוט תמשיכי.
קראתי.דף תלוש
מבינה אותך יותר ממה שאת מתארת לעצמך.
נשאר לו רק לחזק אותך (ואותי)
שולחת לך חיבוק גדול ואלפי כוחות.
אומרים שיש חיים אחרי.
וואי אני כל כך איתך!!מבולבלת מאדדדד
אני חצי שנה עם הפרעות אכילה, קצת יוצאת מזה לאחרונה, וכועסת על עצמי שאני יוצאת מזה... רוצה לחזור לזה... ומחליטה כל יום שזהו אני מפסיקה לאכול אבל זה לא הולך, ומתמלאת רגשות אשם אחרי כל דבר שאני אוכלת, וכל המעצבנים האלו שעד שאני משחררת את הרגשות אשם אומרים לי שזה לא בסדר כמה שאני אוכלת כי אחר כך יהיה לי קשה להוריד את זה, והדבר שהכי אני רוצה לעשות זה להקיא ולא משנה מה אכלתי ואני שומרת על עצמי לא לעשות את זה וזה הכי קשה בעולם והכי מייאש שיש... וכל כך מעצבן שזה מה שהולך היום! להיות רזה! וכל כך קשה לשחרר! ואני רוצה להיכנס לזה שוב! השכל אומר לא, הרגש מתפרץ ורק רוצה את זה כבר... ואני אומרת לעצמי בשביל מה, בשביל שוב רעידות בכל הגוף? בשביל שוב כמעט להתעלף ליד אנשים? זה לא שווה את זה! וזה מאבק יומיומי...

(אופס במקום לעזור רק פרקתי בעצמי... מקווה שלפחות ההשתתפות תנחם אותך... צרת רבים...)
הי,הלוואי תצליחי לצאת מיזה.אנונימי/-
אני בסחרחורת הזאת כבר חמש שנים…וזה כנראה ישאר לכל החיים,השריטות.
כמה שיותר מהר לצאת מיזה,ההחלמה תהיה קצרה ויציבה יותר.

תתאמצי בכל הכוח.
שולחת לך המון כוחות.
...השתדלות !
אוף... איזה באסה שאנשים מעירים ככה בלי רגישות, הם לא יודעים איזו סערה מתחוללת בתוכך, וכמה המילים שלהם רק מטלטלות אותך יותר..
תזכרי שאת קודמת להכווולללל, לפני הטרנדים ולפני האנשים האחרים, הבריאות שלך שווה יותר מאשר איזה מחשבה או הערה של מישהו אחר.
זה כל כך קשה לשים פס על כולם, אבל תנסי.
קודם כל השמחה שלך, השמחה האמיתית אמיתית. זאת שיודעת שמה שטוב לה זה לשחרר.

המוח שלנו עובד בלי הפסקה, מותר לנו לשחרר, אל תפחדי מזה ♥️
קראתיחיים של
תודה על השיתוף וחיבוק על החוויה הקשה!!
הי, קראתיהשתדלות !
מבינה אותך, כל כךךךךך מבינה אותך,

ברמה מכעיסה וכואבת ומחבקת.
אני חושבת שכשעוברים קושי שאדם אחר עובר זה כל כך כואב, כי הוא יודע כמה זה נוראי ולא מאחל לאף אדם לחיות ככה.

רק רוצה לכתוב לך... שתאמיני שאפשר גם מציאות אחרת, יש עליות וירידות זה נכון, אבל זה לא אומר שאת דפוקה לכל החיים או לא תקינה.
הירידות והעליות האלה הן חלק ממסע החיים שלך, ואני באמת באמת מאמינה שיש לך כח להצליח להתעלות כל פעם מחדש.
...רחל יהודייה בדם
תרגישי טוב תמיד.
..מאן דאמר

אוקי לא יודע עד כמה אני יכול להועיל וכו' ועד כמה זה עדיין רלוונטי אבל יש לי משהו קטן להגיד קודם כל חיזוק וחיבוק ענק וורטואלי זה בין המלחמות העצמיות הכי שוברות והכי מצריכות חיזוק מול עצמך. ובעזרת ה תצאי מזה מחוזקת יותר ועם אהבה עצמית מחוזקת יותר.

יש משהו שהלוואי ונצליח לשנות בתור תרבות כי זה פוגע כמעט בכולם א אידיאל היופי והרזון הכל כך הרסני ששמתחולל בתרבות המערב כבר שנים. דבר שני זה הפחד מפני פחמימות 

כי כל דיאטה שמתחיל בגלל פחד (ובכלל רוב הדברים שמושתתים על פחד לא מוצדק) סופן להכשל ורק להגביר חלילה את השנאה העצמית.

צריך גם להבין למה הגוף אוגר שומן (בקצרה הגוף הוא מכונה הישרדותית מאוד משוכללת ברגע שיש חסרון במשאב כל שהוא(נוזלים או שומן) הגוף "חווה טראומה" ומתחיל לאגור שומנים תאורטית אם היינו יכולים להגיד למוח שמע אין לך מה לדאוג כל הזמן יהיה לנו אוכל לא היה לנו מאגרי שומן) בכל מקרה פחמימות שומנים סוכרים הן ממש ממש ממש לא האויב הם בסך הכל דלק ובאמת דלק לגוף

לכן אם רוצים להתחיל לנהל אורח חיים בריא דבר ראשון זה לצאת מהראש של יאוו אסור מתוק מתוק זה אויב וסוכרים משמינים סוכר עוזר לנו לקום בבוקר לתפקד במהלך היום כשאנחנו הולכים אנחנו משתמשים באותו סוכר.

ולכן אם דיאטה היא לא ארוכת טווח ואוסר לחלוטין סוג מסויים של אוכל לעניות דעתי היא מסוכנת הרבה יותר מהשמנה נורמאלית

אני כותב את הדברים פה בעיקר לעצמי ועם לעוד מישהו זה יעזור בלאהוב יותר את עצמו הלוואי.

ולכל מי שמתמודד עם התופעה הזו רק תדעו שזה לא סוף העולם ואם אתם מסוגלים לדבר על זה עם מישהו שיכול לעזור עוד יותר טוב אם לא, כדאי לעשות מאמץ לשתף חבר שידע להקשיב ולא לשפוט זה משחרר הרבה מהעומס. 

שנתחזק באהבה עצמית

הרעיון הכללי חשוב, אז תודההשתדלות !
אמנם לא פותחת השרשור אבל עדיין חשוב לי להגיב...

אבל, וזה אבל גדול מאוד- ברוב המקרים זה בכלל לא הנקודה.
זה אף פעם לא רק סיבה אחת, יש המווון סיבות להתפרצות של זה וגם לא כולן הן במודע.

הלוואי אהבה עצמית הייתה כל כך פשוטה ומסתכמת בזה
ממש בכיףמאן דאמר

ונכון אין פה פיתרון כי אין לי את הכלים או הידע לתת פיתרון אמיתי בטח לא דרך מסך בכל מקרה צרפתי פשוט כמה דברים שלי עזרו קצת בלקבל את עצמי בתקופה האחרונה. ואולי זה יעזור גם למישהו אחר ואכן לסלוח לעצמך ולאהוב את עצמך זה הדברים הכמעט הכי קשים בעולם הלוואי על כולנו

👍השתדלות !אחרונה
צודק... כנראה זה חלק מהתהליך שלנו בעולם,

נולדנו לעמול
..דף תלוש

אתמול בכיתי מכאב

עכשיו מהתרגשות

החיים הם מסע

החיים הם מסע

חושך ואור בערבוביה

טאטע תודה

..דף תלושאחרונה
יש תקווה בעולם?
--מחכה לרחמים~

כואב לי

אני נשרפת

למה

--מחכה לרחמים~

אתה שומע אותי

נכון?

זה גדול עליי

קח את זה ממני

בבקשה

אני נשרפת

לא יכולה יותר לנשום

--מחכה לרחמים~

בבקשה

אל תשכח אותי פה לבד

בבקשה

אין לי אוויר יותר

זה כואב

אי אפשר לנשום

--מחכה לרחמים~אחרונה

תציל אותי

תשלח לי סימן

בבקשה

אני לא יכולה להשאר יותר לבד

בבקשה

אל תשכח אותי

עוד רגע נאבדת ונגמרת

ואין יותר

תנשים אותי

שלא ייגמר האוויר

..דף תלוש
I hate me
..דף תלושאחרונה

Sometimes I hate being a woman

(A lot of the time)

סעמק אין לי זין לזהכְּקֶדֶם

לא היום

אוליכְּקֶדֶם

כבר לא כדאי

..דף תלוש

לצרוחחחחחח

טאטע היה אור ואז בום

ואז אור ואז בום

וככה זה בחיים אבלאבל

זה פשוט הזיה. הזיה.

להתרכז באור ילדה להתרכז באור

היום יש אור. טוב?

עכשיו אור. עכשיו אור גדול.

טאטע תעזור לי לשמור על האור טוב?

..דף תלושאחרונה

מורכב אבל גם אור

וככה זה נכון? העולם שלנו מורכב מאור וחושך בערבוביה

השמש עולה וזורחת אבל היא תמיד גם שוקעת

ונהיה חושך אבל היא תמיד גם תחזור ויבוא האור

זה היה יום ככ מתיש וככ מורכב וככ מלא אור ואהבה

היו המון חששות וחרדות ובסוף היה בסדר. והצלחתי להיות באמת והצלחתי לשמוח איתה והצלחתי לראות אור

טאטע אני צריכה שתמשיך לעזור לי לראות את האור

תעזור לי טוב?

שהאור הזה רק ימשיך ויאיר ויתעצם

אני גמורה אני צריכה לישון ואני לא מעכלת בכלל את כל היום הזה

לילה טוב שיהיה לך ילדה

חלומות נעימים

שיהיה אור שיהיה אור

my hallucination i used to seeכְּקֶדֶם
--מחכה לרחמים~

קטונתי

תודה

אולי יעניין אותך