אזרתי אומץ, אחרי לא מעט שנים בנישואים שהעניין הזה מרחף מעליהם ונמצא בכל הרגעים הכי יקרים ואינטימיים.. העניין הזה שקשה לקרוא לו בשם, וקשה להבין שהוא באמת קשור אליי לחיים שלי, כי זה כל כך לא קשור אליי, ולא מי שאני, מי שמכיר אותי לא יכול לדמיין בכלל שזה יכול להיות קשור אליי, ילדה טובה מבית טוב..
אבל אחרי רגע לא פשוט שזה צף בצורה כל כך חזקה והתמונות של כל מה שקרה לא הירפו, הבנתי שזה באמת חלק מהסיפור בחיים שלי, ואני חייבת להתחיל לחבר אותו בפאזל של החיים שלי, ולתת לו מקום, ולצמוח מתוכו, ובעיקר לעזור לאחרים..
אז מספרת בעדינות, מה שאפשר לחשוף באינטרנט, שבתור ילדה גרנו יחסית קרוב לקרובי משפחה, היינו הרבה פעמים ביחד בשבתות בצורה הכי טבעית ופתוחה. ואז ממש בגיל 11/12, היה בן במשפחה שהיה יחסית בגיל קרוב, וכשהיינו משחקים בשבת בצהריים, כשההורים בחדר נחים, היה ממש נצמד אליי.. לא ידעתי לקרוא לזה בשם, ובהתחלה לא הבנתי למה הכוונה. הייתי תמימה וצעירונת, חשבתי שזה סוג של משחק, ובאמת לא ראיתי את זה בתור משהו פוגע. ואז זה פשוט חזר בכל מיני הזדמנויות, כשההורים בחדר ליד.. הוא ממש התקרב בכוח ובעצם לא היה לי מה לעשות. באחת הפעמים שהוא נשכב עליי, אני זוכרת את עצמי מנסה לברוח. וזה המשיך ככה לאורך שנים, גם כשממש לא רציתי.. בכל מצב שההורים לא שמו לב. לא הצלחתי לספר להורים ולא לאף אחד מהמשפחה, כי זאת משפחה שנמצאת בקשר מאד מאד קרוב, וזה היה עושה פיצוץ ממש ממש גדול.. עד שפתחתי את זה בפניי חברה, אחרי כמה שנים טובות.. חושבת לפחות עד גיל 20. היום אני בקשר מרוחק איתו, אחרי שהוא התחתן, באירועים מדברת איתו בצורה מנומסת, כי בכל השנים שחלפו לא חשבתי שהרצף הזה של האירועים פגע בי, חשבתי שהמשכתי הלאה, ויש לי משפחה מהממת, ואני עושה את כל מה שחלמתי לעשות. אבל הגוף זוכר, ובקשר של נישואים, כבר לא היה אפשר להתחמק מהעיסוק של זה..
אני כותבת את זה עכשיו ולא מדמיינת שזה משהו שקשור אליי... זה כאילו נמצא באיזו קופסה סגורה ויושב אי שם מאחורה, אבל הנפש כנראה יודעת לעשות את העבודה ולהכריח אותי לקבל את מה שקרה כחלק מהסיפור..
כתבתי כאן גם כדי קצת לרפא את עצמי, וגם כדי שתפתחו את הלב, באמת.. זה ברור שהלב שלנו כהורים לא רוצה להאמין שדברים יכולים לקרות לילדים שלנו גם כשהם כל כך קרובים, אפילו ממש בבית שלנו, גם כשהם ממש לידנו, ודווקא במצבים האלה כל כך קשה לספר, זה מורכב ומאתגר כל כך. ולא פחות חשוב, לשים לב ולעזור לילדים שעלולים להיות במצב הזה של הפוגע.. יכול להיות שהוא לא הבין או לא ידע מה המשמעות של מה שהוא עושה.
באמת לא מאמינה שאני כותבת את זה.. יש לי דמעות בלב.
הלוואי שיעזור להאיר את העיניים ואת הלב של כל האמהות.
הרבה אור וטוב!