אז ככהתל אורות

השבוע יצרתי קשר עם בחור. היינו אמורים להיפגש והבנאדם בטלפון אמר שהוא שונא לנהוג. "זה נורא מעייף אותי. כשאני מגיע הביתה, אני כבר לא עושה כלום כי אני מותש". ולכן הוא ממש ניסה לשכנע להיפגש במקום מסוים שמבחינתו זו רק חצי שעה נסיעה. כשהסברתי לו שאני מגיעה ממרחק נסיעה של למעלה משעה בתח"צ בכיוון אחד, לא כולל המתנה ופקקים בשעה המדוברת (בקיצור, אני צריכה לפנות חצי יום כדי להגיע לפגישה ראשונה), הוא אמר "נכון, זה לא נעים אבל את צריכה להבין שאני צריך לנהוג". הצעה לכתובת אחרת שקצת פחות מבזבזת לי זמן (בתור סטודנטית ועובדת) התקבלה בחוסר חשק כי "אני צריך לנהוג עוד 40 דקות" ולבסוף סיכם ואמר ש"טוב, נו.. ייקח לי עוד שעתיים להגיע להורים ואז נגמר לי הערב, אני אהיה מותש". אז למרות הזלזול בחסרת רכב כמוני, אני יודעת שהמרחק נסיעה שלו הוא כמעט חצי שעה מהמקום והוא מגזים.. ובכלל התחושה הייתה שהוא מסביר לי כמה הוא לא מוכן להשקיע בשביל בחורה ושהיא צריכה להבין אותו, ואפילו זלזול מסוים באינטלגנציה שלי. באמת התאפקתי לא להרביץ לו בדמיון.. מה אתם הייתם עושים? איך הייתם מפרשים?

אני הייתי חותכת.ראשיתך
אנחנו עושים את זה כל הזמןחדשכאן
ברוכים הבאים
ככה אתה עושה?advfb
לא מאמין לך
אז מה?חדשכאן
אם הבנתי נכוןadvfb
העניין פה הוא היחס שלו כלפיה, לא כמה זמן היא נוסעת
ועל מה אני דיברתי לדעתך?חדשכאן
המרחק? זמן הנסיעה?advfb
זאת היתה ההו"א שליadvfb
ואח"כ הבנתי
לא יודעת מה קרה בסוףמבולבלת מאדדדד
אם נפגשתם או לא, ומה הלאה, אבל יכול להיות שהוא החליט שהוא לא מעוניין וניסה למצוא דרך שתגידי גם את לא אחרי הפגישה הראשונה?

בכל מקרה אני אישית הייתי חותכת. זו לא התנהגות של בן אדם שהייתי רוצה לחיות איתו. מעייף אותך לנהוג- תבוא באוטובוס! תבקש ממישהו שיסיע אותך... אפילו תשאל בעדינות את הבחורה אם אפשרי מצידה להחליף מקום להיפגש בו, ואם היא עונה שלא- אז לא! תתנהג בצורה יותר נחמדה...
אין צורך לפרש יותר מידי, הבחור לא בלופ..arixon
לא הבנתיהפי
הוא צריך לנהוג 40 דק ואת צריכה לנסוע עדיין שעתיים באוטובוס?
מזה ים המלח? איפה זה נמצא נראלי באמת לא הבנתי ..

אם את מצפה שיבוא אליך .. וואלה זה צפייה שלא מתאימה לכולם וזה בסדר זכותו .

אני מנסה לבוא לקראתו חצי שעה ככה.. וזהו כי אין חוש כיוון אבל אני ממש מעריכה שהוא(מדברת על בחורים באופן כללי) בא לכיוון .וואלה חמודים רצח
הבעיה פה היא התחושה שהוא נותן לךadvfb
בצורה בוטה, הוא נותן לך תחושה שהיא לא נעימה. על פי מה שאת מתארת זה לא משתמע לשני פנים.
למה הזמן שלך פחות חשוב מהזמן שלו? אני באמת לא מבין.
אפשר להעלות את זה ואז לפוצץ ואפשר גם להחליט לבד שאם ככה הוא מדבר אז אין יותר מדי עניין להפגש.

כאילו, אם הבחור היה רואה אותך ואת הקושי שלך גם אבל אומר בעדינות שזה ממש קשה לו, הייתי אומר ניחא.. אבל אם הוא "עושה לך טובה" אז למה כדאי בכלל?
רגע אבל אני עדיין לא הבנתיהפי
את הסיטואציה בואו נחכה עם התשובות
רק הארה קטנהכלי פשוט
מספיק לקרוא את התגובות שציטטת ממנו כדי להבין שההתנהלות שלו מוזרה ולא בסדר כלפייך..

אבל הנושא הוא לא שהוא גבר ואת בחורה ולכן הוא צריך לטרוח (כי נולדת למין הנכון או אנאערף) -

"ובכלל התחושה הייתה שהוא מסביר לי כמה הוא לא מוכן להשקיע בשביל בחורה ושהיא צריכה להבין אותו"

אלא שכמו שאת אמורה להשקיע בשבילו ולהשתדל להבין אותו - ככה גם הוא כלפייך צריך להשקיע ולהשתדל להבין אותך. בין אדם לחברו בסיסי.
אני דווקא הבנתי אחרתמבולבלת מאדדדד
שלבחורה שיש לך אינטרס אישי לפגוש, אתה צריך להתנהג עוד יותר ברגישות מאשר לאנשים אחרים, אתה הרי רוצה שהיא תרצה אותך... אבל אפילו התנהגות כמו לאדם אחר לא היתה לבחור הזה...

אגב, יש סיכוי שהבחור הזה כאן בפורום? כאילו שלא יהיה לו פדיחות שככה יוצאים נגדו...🤔
כנראה שהוא לא בפורום אם היא פתחה את השרשור פה..כלי פשוט
הייתי מקבל את הפרשנות שלך אם היא לא היתה כותבת 'כלפי בחורה' סתם אלא מתייחסת למקרה הספציפי, וגם אם לא היתה כותבת "ושהיא צריכה להבין אותו". זה נשמע ממש כמו יחס כלפי דרישה מוגזמת... הרי זה תפקידו הבלעדי של הגבר להשקיע ולהבין אז מה פתאום?...
או שהיא לא יודעת שהוא פה בפורום...מבולבלת מאדדדד
כי כלפיי כל אחת צריך להתנהג יותר ברגישות בכללי. כי אישה לרוב יותר רגישה מהגבר. אבל זה נשמע או שהבחור לא רוצה אותה ספציפית, ומנסה להוריד אותה מזה, או שזו ההתנהגות הרגילה שלו ואז לא נראה לי שהיא תרצה אותו... אני בכל אופן לא הייתי רוצה מישהו כזה...
גם גברים רגישיםהפי
צריך להתייחס אליהם גם בעדינות פשוט זה משהו שאישה עושה באופן טבעי
ואם היא לא עושה את זה אז ה' ישמור
(מי שפותח שרשור כזה אני סומך עליו שלקח בחשבון)כלי פשוט
אחלוק עלייך. אני לא רוצה להמשיך כשאולי אני עושה את זה על חשבון הפותחת.
"אתה הרי רוצה שהיא תרצה אותך"חדשכאן
🤔
אתה חולק עלי?מבולבלת מאדדדד
אין לי בעיה באופן כללי עם אנשים שחושבים אחרת ממני וחולקים עלי כמובן.
אבל בשביל מה הוא יוצא איתה לדייט? הוא רוצה להיפגש איתה במטרה לבחון אפשרות של חיים משותפים. הוא רוצה לרצות אותה והוא רוצה שהיא תרצה אותו. בדיוק כמו שהיא רוצה לרצות אותו ושהוא ירצה אותה

דיוק, לוודא שהובנתי נכון, הוא רוצה שהיא תרצה, חיריק בת'.
אם הסימטריה הזאת אכן קיימת בפועל - אני בעדכלי פשוט
הסיכוי לא רק שואף לאפס אלא כבר שם.תל אורות

וואלה זה גם הנושאהפי
לי קרה שהבחור ביקש שאבוא לאזור של העיר שלו .. והסכמתי כי זה לא כזה רחוק ממני ..
ואז הוא שוב ביקש ואז שוב.
ואז פתאום חשבתי מה נסגר? את הבת
חוץ מזה שאם אני אהיה כנה
אחרי הנישואין אני לא עומדת להיות בחורה שמוותרת על היחס הנשי שמגיע לה.
אז בשביל מה כל הוויתור הזה בשבילו באופן כרוני..
וואלה קצת התבלבל, אין לי בעיה אבל שיראה שהוא מתאמץ פה קצת

וקצת הרבה כי קצת זה לא מספק אותי חוץ מזה שאני תמיד הבאתי את האוכל .. ודאגתי להכל .. ולא באלי,אלא אם כן הוא לא חשוב לי ואז אני במילא יתן הכל. ואם כן רציתי אותו אז אני אתן לו לשלם עלי/ אתן לו לבוא קצת לקראתי .
כלי אל תהרוג אותי♥
מי קבע שזה היחס הנשי שצריך להיות?כלי פשוט
זאת הנקודה.
אבל אני לא אנצלש לה. מה גם שאני לא בטוח שהיא התכוונה לזה.
הקטע שאנחנו מתכתבים על פותחת השרשור ובכלל לאמבולבלת מאדדדד
יודעים מה היא התכוונה ולאן היא מכוונת...😅
זה מה שכתבתי בסוף התגובה (:כלי פשוט
סוריהפי
אני חושבת שכן הגבר יותר צריך ללכת לקראת האישהמבולבלת מאדדדד
לא באופן גורף ולא תמיד, אבל בגדול כן.

אין מה לעשות, עזבו את הפמיניזם והנלווה אליו, יש לגבר תכונות מסויימות ולאישה תכונות אחרות.
גבר יכול לסחוב יותר משקל פיזי. אישה מסוגלת לסחוב הריון. אישה יותר צריכה התחשבות במעשים, בהתנהגות, את הרגישות. (לא יודעת מה בדיוק אצל הגבר)
אישה תבקש מבעלה שיהרוג את הג'וק, ואם הוא יפחד, זה ייראה לה מוזר🙂
כי לכל אחד יש את ההתחשבות שהוא צריך מהשני. וככה העולם שלנו עובד.
אישה יותר פגיעה. זו עובדה. גבר צריך יותר ללכת לקראתה בזה. אישה צריכה את הבית שלה, את המקום שלה. וצריכה גם להיות בסביבה מוכרת. לא נראה לי שייך לבקש מהאישה שתגיע לקראת הגבר באופן קבוע. אני לא אומרת להיפגש בבית שלה, אבל כן יותר קרוב אליה מאשר אליו. כמובן שלא תמיד, וגם חשוב שהיא תגיע אחיו. הייתי אומרת 30-70.
העולם שלי מתחלק לאנשים, לא לגבר ואשה.כלי פשוט
אם אני יכול לתרום למישהו במשהו אני אעשה את זה בשמחה. אם לא - אני לא אאנוס את עצמי בכח בגלל הגדרות כאלה ואחרות.
להתייחס לאשה אחרת רק כי היא אשה נראה לי לא נכון. זה טוב לתחילת קשר אבל בהמשך אני ארצה לדעת מה הצרכים האמיתיים שלה.

זה נראה לי יותר נורמלי מאשר דקלום משפטים תורניים על הבדלים מגדריים. שהם אמנם ודאי נכונים אבל לא נראים לי נכונים כהדרכה בדייטים ובקשר בין שני אנשים מאוד ספציפיים. גם אם זה הדיבור כיום בעולם האימון (שידוע בקלישאותיו ובהכללותיו... מתחילת דרכו ובלי קשר ישיר לאימון לדייטים דוקא)
רוצה להסביר קצת?מבולבלת מאדדדד
@תל אורות

אנחנו מעלים כל מיני השערות... לא יודעים למה התכוונת...
בהסבר הפשוט ביותר ואחרי שחשבתי עם עצמיתל אורות

התחושה הייתה שהבחור דורש צומי. אבל בצורה שכבר מתאימה לגיל של חלק'ה בערך ולא למישהו שנמצא הרבה אחרי השלב הזה. קשה לנהל שיח שאת מרגישה שהוא הופך אותך לאמא שלו.

וכן, הייתה לי תחושה שהוא מזלזל בזמן, וגם במאמץ שלי. אולי זה נראה למישהו שמאוד קל פשוט לעלות לתח"צ ופשוט לשבת עד שמגיעים, אבל בתור מישהי שהייתה בשירות במרחק של כמעט שעתיים וחצי נסיעה מהבית.. זה מתיש ממש. למה להדגיש שנהיגה יותר קשה מטלטול באוטובוס? באמת נראה לך שזה מאמץ מופחת? שלא לדבר על זה שהתחושה היא שאין שום רומנטיות. ברגע שהבהרתי לו שאני לא יכולה להגיע למקום שהוא רצה, הנחמדות ירדה. אפילו ניסיתי לומר לו שאני מרגישה שהוא מאוכזב והוא אמר לי-כן, כי אני צריך לנהוג לשם קצת יותר. אני ואני ואני... באמת, אם ככה זה מתחיל, אני לא יודעת אם בא לי להמשיך. פחות מלהיב אדם שבעיקר עסוק בעצמו.

חד משמעית הייתי פוסלתסוסה אדומה
אני עפה על עצמי, בקטע טוב, ואני מציעה לכולכן לעוף על עצמכן. ואני יודעת שאני ראויה שיתאמצו עבורי.

לעולם לעולם אל תתאמצו עבור גבר לפני שהוא התאמץ יותר עבורכן.

לא צריך לכעוס או להרביץ, פשוט להחליט שזה לא מתאים לך ולהגיד לו, שומע, חשבתי על זה וזה לא מתאים לי.

מעבר לזה שאם הוא מתעייף מחצי שעה נסיעה ברכב זה קצת מדאיג.
וזה שהוא מבקש ממך למעשה להתאמץ יותר, זה לא גברי.
האמת שהבהרת לי נקודה בצורה ממש טובהתל אורות

חוסר המוכנות שלו להתאמץ והעובדה שהוא מדגיש שאם הוא מתאמץ זה ממש מאמץ גדול בשבילו, מעל ומעבר.. גורם לי לתחושה שהוא בעצם בא "לעוד דייט". יש לי חברות שעובדות ונוהגות כמעט שעה לעבודה לכל כיוון, ועדיין לא באות ואומרות-"אוי, חזרתי מיום עבודה וגם נהגתי שעה, זהו אני עייפה ונגמר לי היום". זה פשוט לא ג'נטלמני בכלל.

הגבר משקיע האישה מבשלת זו הנוסחהאיש השקים
האמת שאני שמחה שאת פההפי
כי הרבה פעמים מציגים רק את הצד השני במיוחד הגברים פה .
ואת אחלה איזון כי תמיד אני אומרת את דעתי ..למרות שהיא לא מוקצנת בעליל
הנה בקשה תראו עוד דעות .. תשמעו אותם.
תדעו שגם יש עוד קולות ..
שמחה בשמחתך שאני שמחה שאת פהתל אורותאחרונה

ות'כלס זה מאוד תומך לשמוע דעות, שמבינים ומקשיבים. היו לי תחושות מאוד קשות, ובמיוחד שאמרו לי "את צריכה להבין..". קשה להיות כל הזמן בצד שמכיל ומכיל, בסוף נגמר לי המקום..

יש פה שני דברים שונים שעלו בשיחה שדורשים התייחסותארץ השוקולד
נפרדת:
1. תחושת היחס, הרגשת שהוא מזלזל בזמן שלך וברצון להיפגש איתך.
אם זה אכן המצב, אז כנראה שהסיכוי שיצא משהו מהדייט מאוד נמוך וכנראה חבל.
אבל, יתכן שבאמת הנסיעות קשות לו וזה לא נובע מתוך זלזול אלא מתוך קושי.
ואז כדאי לחשוב, עד כמה קושי כזה יפריע לך לאורך זמן.

2. זמן הנסיעה הנדרש ממך למרות שהוא מגביל את עצמו בחצי שעה נסיעה, וזה לא הוגן שתשקיעי יותר משעה בתחב"צ.
לא יודע, לא מבין את הביג דיל, אני חושב שרוב הדייטים שהיו לי היו במצב כזה, שהיה לי יותר משעה נסיעה בתחב"צ (לרוב אפילו שעה וחצי) בעוד לבחורה זה היה פחות מחצי שעה.

אם כבר, אעיר ביחס לנקודה הזו (2) :
האם באמת יש פה משהו שונה בדרישות שלנו מגברים ונשים?
נראה שכן, עובדה שרוב הבנות פה (בשרשור) אומרות לחתוך ורוב הבנים פה (בשרשור) לא מבינים את האירוע כי זה ככה לרוב בשבילם.
האם זה ראוי שיהיה כך ומי שלא הולך בתלם זה פסול?
נשמע לי תמוה לטעון כך.
ברור שנקודה 1 היא המשמעותית פהadvfb
וזה תלוי באיך הוא מסביר לה, ולפי מה שנראה פה - הוא מסביר בצורה לא מתחשבת ולא רגישה

מצטט - ""נכון, זה לא נעים אבל את צריכה להבין שאני צריך לנהוג". הצעה לכתובת אחרת שקצת פחות מבזבזת לי זמן (בתור סטודנטית ועובדת) התקבלה בחוסר חשק כי "אני צריך לנהוג עוד 40 דקות" ולבסוף סיכם ואמר ש"טוב, נו.. ייקח לי עוד שעתיים להגיע להורים ואז נגמר לי הערב, אני אהיה מותש""

זה משתמע לשני פנים?
ממה שנראה מהתגובות פה זה לא ברור...ארץ השוקולד
ולכן אמרתי שיש פה שתי נקודות והיחס אליהם שונה
ומסכים שנקודה 1 משמעותית הרבה יותר
אני באמת לא מבין את התגובות פה..advfb
סיטואציה קצת מוזרהultracrepidam

אני יכול להבין אדם שלא רוצה לנהוג יותר מ40 דקות. זה באמת יכול לעייף. מצד שני, לא ברור לי מה הוא חושב שהוא יכול לעשות. אין לו פתרון אחר? הוא עקרונית יוצא רק עם מי שגרה קרוב? אז למה הוא לא סירב מלכתחילה?

לגבי זה שאת לא מאמינה לזמני הנהיגה שלו - אולי זה מהעבודה או משהו דומה, ואז זה יוצא כיוון הפוך?

לגבי הזמנים שלך - ברור, צריך פתרון כלשהו.

תדברו כמו בני אדם על הנושא ותחליטו כמה כל אחד מוכן להשקיע.

"לפנות חצי יום לפגישה ראשונה" - נו נכון. זה חדש? פגישה זה 6 שעות ברוטו

כשלוקח לך כמעט שעתיים לכל כיווןתל אורות

זה אומר שאפילו אם נשב רק לשעה, כבר איבדתי 5 שעות. אז תחשוב כמה זה יהיה בשבילי אם זה יותר? והאוטובוס לא מגיע בול בזמן? וכל זה בשביל שעה פגישה. זה פשוט לא הגיוני וגם לא אפשרי (כשהוא לצורך העניין, באותו מקום ולשעה פגישה השקיע שעתיים ולא יותר). וזה לא שאני לא מאמינה, אני פשוט יודעת את הזמנים של הגעה. הוא עובד בסביבה שלו, וכיון שהוא מתנהל ברכב לכל מקום זה יוצא לו בערך רבע שעה-עשרים דקות גג לכל מקום. וזה נראה שמבחינתו מאוד ברור, שאני אגיע אליו והוא לא אליי.. ואם הוא מגיע-אז שאדע שהוא ממש מתאמץ והוא ממש משקיע (ובין השורות=את לא מתאמצת כמוני. קצת מזלזל ואגוצנטרי באוזן). וכן, ניסיתי לדבר איתו אבל משהו בו לא מקשיב. הוא פשוט עסוק סביב עצמו. 

זה לא חדשultracrepidam

זה מה שאמרתי, אני הקדשתי הרבה "חצאי ימים" כאלה לדייטים. מוזר לי שזה נראה לך כזה לא הגיוני

יכול להיות שבמקרה הספציפי הזה הוא גם לא מכבד אותך, אבל זה סיפור אחר. עצם העובדה שיש ביניכם מרחק גיאוגרפי ומישהו אמור לעשות אותו, זה לא החלק המפתיע, ועל אף שאני באופן אישי לא מצפה מבחורה לבוא עד אלי, אני יכול להבין מישהו עם סטנדרטים אחרים

להפגש באמצע זה מובןadvfb
אם אחד הצדדים רוצה לפרגן לשני ולהגיע עד אליו - מעולה.
אבל לצפות מהשני לחצות אוקיינוסים? נשמע לא הוגן
לדעתךultracrepidam

בכל קשר, הבחורה צריכה תמיד להציע שהיא תגיע עד הבחור או להפגש באמצע?

בחור תמיד יכול להציע להפגש באמצע?

תעשה ניסוי, תתעקש על זה ונראה תוך כמה זמן ייפתח פה שרשור על בחור שמתעקש להפגש באמצע.

לא אמרתי את זה ולא התכוונתי לכך לרגעadvfb
אמרתי שהגיוני להפגש באמצע ולא לצפות מהשני כאילו הוא חייב להגיע עד אליך.

לפעמים יש אילוצים שונים, לפעמים יש רצונות שונים אחרים, הכל טוב

איפה כתבתי שצריך להתעקש על משהו??? את זה אתה הוספת
נפגשתי עם הרבה בנות שמעצמן רצו להפגש באמצעadvfb
היה להן רגישות בסיסית ביחס אלי ולזמן שלי.. אנושי, לא?
בכל אופן, מי שהולכת שולל אחרי חוקים מכניים - אני בעצמי יעדיף לא להפגש איתה.
בהחלט לא הגון. הוא התמקם על מקום מסוים כי זה קצרתל אורות

מבחינתו. זה לחלוטין לא אמצע בכלל. זה בערך "קפיצה" מבחינתו ומסע מבחינתי.. יש לציין שאפילו הצעת הקפצה מתחנת אוטובוס לא עלתה (ולא-לא תפקידי לנדב איש. זה מובן). מצאתי את עצמי בעיקר מנסה לא לחשוב שהוא מפונק ואגוצנטרי אבל גם כל "כפות הזכות" שעברו בראשי לא הוציאו אותו טוב יותר. בקיצור רציתי להעביר 3 מסרים ל2 המינים: א. אמפתיה זו לא מילה גסה-גם אם אף רב/נית  לא אמר/ה לכם את זה, צריך להבין שמדובר בהכרות הדדית ולא בהצבת "תנאי עבודה". ב. אם משהו כ"כ חשוב לכם, אל "תעשו טובה". רוצים רק מי שחושב בצורה מסוימת כמוכם? גר רק בסביבה שלכם? מאמין באמונות שלכם? עדיף שתודו בכך מאשר שתצרו לעצמכם שם לא חביב. ג. אתם פגועי דייטים? פיתחתם עור של פיל? אולי כדאי לברר עם עצמכם איך אפשר להחזיר אמון, איפה אתם נופלים ואם צריך-אלי לקחת הפסקה לטובת אימון אישי או משהו בסגנון. הצד השני לא צריך להיות הפסיכולוג הקבוע ובטח שלא תחליף אמא. 

אם אני מקבל את התחושהסבכי החשתי
שנפגשים איתי כדרך אגב או שמקבלים כל מאמץ שלי כמובן מאליו וכו וכו, שהסיבה הכוללת לכל התחושות האלה זה שלא נותנים לי כבוד בסיסי כאדם, אז אני ישר משדר שאין לי עניין להמשיך אם זה ככה. וזה קרה לי עם משי, והיא התיישרה ברוך ה. אבל מה אני אגיד לך, עוד הייתי בתחילת הדרך ולא הבנתי מספיק מהר שגם לא הייתי צריך להמשיך.

כמובן, לא דיברתי עלייך, אלא עליו.
לא אחדש לך כלוםהשתדלות !
אני בדעה של הרוב/כולם כאן, זה ממש לא בסדר, ולא מכבד.

אבל איזה כיף שזה עלה ככה בהתחלה ב"ה

לי היה קשר שהבחור לא היה מתקשר, חשבתי שאולי זה כי הוא מתבייש/לא יודע מה לעשות, אז אני יזמתי (שזה סבבה יחסית כשלעצמו אבל אז...)
שלוש פגישות עשינו קרוב אליו, הוא אמר שהוא מאוד עסוק ואין לו זמן לנסוע רחוק, נסעתי באוטובוס למקום, חיכיתי לו יותר מ40 דקות, כשהוא גר 10 דקות נסיעה ברכב משם.

לי לקח הרבה זמן לקלוט שהוא בכלל לא בקטע, מתברר אחר כך שהייתה לו מישהי אחרת בראש, אני כנראה הייתי הניסיון שלו לשכוח ממנה.
אוי ויי.. כן, גם אני פעם נסעתי מרחק דומה כשהוא גרתל אורות

במרחק של עשר דקות נסיעה באוטובוס ועוד המתנתי לו... כי הוא בחר ללכת ברגל המום. (אממ, לא היה שווה את ההמתנה של חצי שעה נוספת). אולי צריך להבהיר שעם כל העידוד לחתונה, ממש אין חובה לצאת למי שפשוט לא רוצה ומתבייש לומר את זה להוריו המאוכזבים..

זו פשוט גישה רווחת של 'מה אכפת לך לצאת'השתדלות !
או 'לומר "לא" זה פוגע'.

אבל יאללה, אם זה לא אז זה לא. אף אחד לא עושה טובות לאף אחד...
כמו שאתה מחפש את אשתך היא מחפשת את בעלה, ואם זה לא אתה- תשחרר אותה מוקדם יותר...

מופנה לכולם כאחד
מה לומדים מזה?ראשיתך
לא להיות תמימה מדיהשתדלות !
בדיבורים הוא דאג להגיד לי שהוא ממש אבל ממש בקטע, במעשים לא כל כך. בסוף התברר שלא היה שם מבחינתו כלום (למרות שהוא אמר הרבה פעמים שכן)- כי הוא לא הרגיש נצנצים כמו עם הקודמת.

האמת, זו הייתה חוויה כל כך קיצונית בשבילי שאולי באמת אין מה ללמוד ממנה, הרוב המוחלט של הבחורים הוא נורמלי ולא מניפולטיבי
גבר שרוצה - עושה.ראשיתך
מעשים לא משקרים
זה טווח נורא אפורהשתדלות !
כל אחת מצפה למעשים אחרים, וכל אחד עושה מעשים אחרים לכוונות דומות.
הסיפור לעיל שקוף.צריך סיסמא ללכת איתה כדי לא לנפולראשיתך
באמת שקוףהשתדלות !
באופן כללי לא הכי נעים להיות בחברת אדם שמתלונן, ועוד על ההתחלה, ועוד בהקשר לזה שהוא נפגש איתך...
חצוף ממש.ראשיתך
זה נכון אבלהפי
יש גם המון בנים שרוצים לעשות .. וקצת לא יודעים איך למרות שהם כן אוהבים אותך/ בגדול רוצים אותך מאוד .
אוי נו באמת. את יוצאת עם בחורראשיתך
שבשאר התחומים מסתדר לה9ליא.
כשרוצים יודעים, הטבע יוצא מהם יפה מאד
תאמיני ליהפי
מי כמוני יודעת מזה שבחור רוצה הוא עושה.. אבל יש אופי לבנים .
אי אפשר להכליל את כולם ביחד
אני אומרת האמירה שבחור רוצה הוא עושה .. היא נכונה אבל גם שבחןר רוצה אותך לפעמים יהיה לו קשה בהתחלה וזה בסדר
מה? אני לא מבינה מה את רוצההפי
יותר משיש אופי לבניםחדשכאן
יש אופי לבנות

וזה כבר מסוכן 🤭
^^ultracrepidam

ממש חשוב שאת אומרת את זה.

זה באמת מטעה כי לפעמים התנהגות מתפרשת כחוסר עניין או זלזול כשבאמת יש סיבות אחרות לגמרי

סתם ככה לעדכוןתל אורות

הבנאדם התקשר להודיע לי שהוא קצת חשב על העניין והוא הגיע למסקנה שהכי טוב שנקבע ב..חול המועד פסח. אם נהיה פנויים. ואם לא יסתדר, אז אפשר להאריך ליולי אוגוסט כי אז הוא יהיה יותר פנוי ויתאפשר לו לנסוע. זכיתי שמלאכתי נעשתה בידי אחרים צוחק

לא נכוןןןןהשתדלות !
באמת??
לגמרי. הוא לא ראה איך היד שלי דופקת על מצחיתל אורות

וכולי מתאפקת לא לצחוק עליו ומתלבטת אם לא להתקשר לרב שלו ולשתף אותו בכל העניין.. שיכפכף אותו קצת בשבילי.

חח לפחות יצא לך מצחיקהשתדלות !
יווווו כןןן תתקשרי לרב שלו!מבולבלת מאדדדד
שיתן לו קצת בראש. בשבילו, שידע מה לעשות בהמשך, ובשבילך, אם ירגיע אותך...
שלא יתקשר אלייך בחול המועד ויחזור על זה...
תשלחי לו קישור לשרשור הזה.ראשיתך
הוא זקוק למראה
הייתי מקווהעוגיפלצת יואב
שעד פסח הוא יתאפס על עצמו.
כי כרגע נראה שיש לו יותר מידי עבודה לעבוד על עצמו, לא יודע אם הוא יצליח עד פסח לגמור את העבודה…🤦🏻‍♂️
אוי, הוא באמת גאוןultracrepidam

במקומך הייתי מציע לו דייט ראשון בפסח ודייט שני באוגוסט

ואני חייב להודות שנפלתי בפח שעוד נייתי ללמד עליו זכות

תגידי לו שאת פנויה בראשון לשלוש עשרהמבקש אמונה

גנוב זה

😂😂השתדלות !
צריך לפתוח שרשור חדש להצעות לתגובות ליציאות מוזרות של מדויטים/היו אמורים להיות...

יכול להיות משעשע

@תל אורות
תכתבי לו, מקווה בע"ה למצוא חתן עד אזחצילוש
אשלח לך הזמנה לחתונה🤣🤣🤣

וברצינות לרגע, לאור התוספת הזאת, הוא לא נשמע לי אגוצנטרי, נשמע שאולי יש לו בעיית תקשורת מסויימת או איזה עניין רגשי או פסיכולוגי או גם וגם, מה שמקשה עליו לצאת מ"הקופסא המחשבתית" ולהתגמש, כמו למשל OCD ברמה גבוהה, או אובססיביות לדרכי פעולה מסויימות.. קיצור. זה עוזר קצת אולי לא לשפוט אותו, כי ברור מהתגובה הזאת שמשהו לא תקין.. אולי באמת אם היית בקשר עם רב שמכיר אותו טוב ומלווה אותו, זה כן יאיר ויעזור לתת לרב איזושהי רפלקציה בעדינות רבה..
או שמראש בכוונה ככה הוא ענה... בשביל להוריד אותהמבולבלת מאדדדד
מזה...
אבל הוא בכל אופן לא רגיש אם ככה הוא אמר לה
(משום מה הקטע של רגיש חוזר אצלי שוב ושוב... אולי כי זה מה שלי אישית הכי מפריע אז לזה אני מקשרת הרבה דברים...)
אולי. נשמע לי פחות הגיוני..חצילוש
יש דרכים יותר תקשורתיות ומקובלות ולא מוזרות לעשות את זה, הם עדיין לא מכירים ולא נפגשו, על אחת כמה וכמה.. לי זה לא נשמע רגיל בכלל.
לא, דווקא הרגשתי שיש לו בעיה אבל את יודעת.תל אורות

אין לי עניין לקטלג אף אחד בבעיה עד שאני לא יודעת בוודאות. לצערי, הרבה פעמים הבעיות האלו מולדות, כלומר ההורים כאלו גם ואז מבחינתו המציאות שלו היא נורמלית לחלוטין. בטח אם לאורך חייו קיבלו אותו. עכשיו לכי תסבירי לו שזה לא תקין. אבל כן, שוקלת לא מיידית אבל להפנות את תשומת לב רבו שאולי הוא ישכנע אותו לטפל בעצמו..

ברור שלא לקטלג, עצם זה שכך היה נראה לךחצילוש
אולי יכול להרגיע שלטובה לא נפגשתם ובלאו הכי לא מתאים, והרגשה יותר נעימה, שהוא לא עשה את זה מכוונה רעה או אגוצנטריות, אלא באמת מקושי בלתקשר סיטואציות ורגשות..

ודאי גם שלא מתפקידך לשקף לו את זה, ומן הסתם זה גם לא יעזור.. אבל לשתף את הרב שלו אולי כן יסייע ויתן יותר הכוונה
אולי עדיף מיידית... כשזה טרי...מבולבלת מאדדדד
אחרת תגידי לרב שלו, לפני x חודשים הוא התנהג כך וכך? פחות שייך נראלי... תגידי עכשיו, והגיוני שהוא די יימחק לך מהראש...
מצאתי מקור חדש לגביי דיון עתיק שלי פהאני הנני כאינני

והאחד שהשקעתי עליו הכי הרבה מאמץ...

מלאכיות או רגלים על הקרקע? - לקראת נישואין וזוגיות

מאיפה המקור?פצל"פ
הספר 'אהבה' של הרב גינזבורגאני הנני כאינני
יפה, במיוחד לאנשי פרק ב' כמונו שכבר "ריאליים"מתוך סקרנותאחרונה

ו"לא מתלהבים משטויות"...

זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

מעצבן ממשארץ השוקולד
פעם אחת קרה ליאביעד מילוא

התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה

קרה גם הפוךבחור עצוב
דיברתי עם מישהי איזה שבוע ופתאום פשוט נעלמה מעל פני האדמה. לא הגיבה להודעות. כלום.

אחרי חודש פתאום שלחה הודעה משום מקום. הגבתי לה ביובש שתבין שלא מעוניין. 

תגיד לה ברחל ביתך הקטנההפי
ההתנהגות הזו של היבוש לפני חודש לא היתה לעניין
לא בא לחנך אותהבחור עצוב
רק חתכתי וזהו. 
הלוואי עליadvfb
אם אחרי כל הבירורים זה מה שהתגלהintuscrepidam

אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.

היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.

ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.

לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…

התופעה שנקראת "גוסטינג"משה

נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.

נשים תמיד צודקות, גברים תמיד טיפשיםצדיק יסוד עלום
בעולם המודרני? כןמשה

בעולם הקלאסי זה היה הפוך.

יחי הפמיניזםצדיק יסוד עלום
אף אחד לא דיבר דווקא על שגברים עושים את זהמבולבלת מאדדדד

הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.

וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.

תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות. 

נשים עושות את זה גם וזה ילדותי ברמותהפי
זה אכן מזעזע, אבל תשמחו שלא התחתנתם/ן אתו/המתוך סקרנות

מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).

" מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי."מוקי_2020

איך שלא מסובבים את זה,

זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).

עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים.  יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.

אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...

אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.

אה עכשיו זה המשחקהפי
שנתפסים על מילים מוצאים אותם מההקשר? 
הוא לא התכוון בכוונהקעלעברימבאראחרונה
תזכורתadvfb

גם לגברים יש רגשות

סופריקה

נכון ומדוייקאדם פרו+
קשקוש נאו-שוביניסטיצדיק יסוד עלום

תורידו את הראש בבקשה, בנות חוזרות מפורקות מעלבון אחרי דייטים

קצת יותר רגישות

נכון בנות יותר רגישותאביעד מילוא

אבל גם בנים רגישים אני אחרי הדייטים חזרתי  מפורק  מזה שלא התקדם

אני כמובן צוחק מגזים ומתמרמרצדיק יסוד עלום
בנות תבעו בעלות מלאה על הקושי שבדייטים. רק הן מסכנות ורק הגברים מזעזעים ולא רגישים
חד משמעיתהפיאחרונה
עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

ביטחון עצמי כן חובהזיויק
לדעתי
מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

לבנותמישהי 1
אני מנסה לשדך כמה שרק אני יכולה ואם יש לי עצה בשבילכן היא שהתמונה שאתן מעבירות תהיה הכי וואו שיש
ביום בו הבנות תפסיקנה לשלוח תמונותהאופטימי
לבנים לא תהיה ברירה, והם אולי יגמלו סופסוף מהקלקול הזה..

בתקווה שהם לא יתחילו לצאת עם AI..

שדכנים לחוצניקים ודומיהםTachyon

האם מישהו מכיר שדכנים לחוצניקים או בכללי אנשים שיכולים מצד אחד להיות מאוד דוסים ומצד שני מאוד פתוחים לעולם? 

אתה יכול לפנות אלי במסר (לא בשיחה אישית) ואתן לךחסדי הים
מספר של שדכנית שעוסקת בזה.
אשמח גםראומה1
התחתנתי לתוך קהילה של חוצניקים רווקיםתמיד בבטחה

אז מוזמנים לפנות ואני אנסה לעזור

פניתי ראומה1
יש קהילה של חוצניקים רווקים כאן? סקרנת...מתוך סקרנות
זה סביב ישיבת מיר?
תודה, מכיר קבוצת ווצאפ שלהםמתוך סקרנות

יש להם גם קהילה פיזית?

בוודאיארץ השוקולד
תשאל בקבוצה איפה הם גרים ואיפה המניינים שלהם, לרוב זה סביב אוניברסיטאות לדעתי.
מעניין, טוב לדעתמתוך סקרנותאחרונה
תודה רבה! אם יש עוד איזה שדכנים מאזור בית שמש?Tachyon
יש בתחתית רשימת השדכנים בשרשור הנעוץלגיטימי?

כמה שדכנים ומיזמים.

כדאי להסתכל לדעתי גם על האתר SAYS.

בהצלחה

הייתי מחפש באינטרנט על JLICארץ השוקולד

אולי יעניין אותך