אהלן,
האמת שזו פעם ראשונה שאני כותב פה, בעבר הייתי נוהג לקרוא כאן שרשורים ושמחתי ללמוד לא מעט מהפורום הזה ומאנשיו היקרים ששונים מכל פורום אחר באינטרנט
אז חשבתי קצת לפרוק פה, אבל לא רק לשם פריקה, כי לזה גם ב"ה יש חברים טובים. אלא גם בשביל לקבל לרגע נקודת מבט אחרת. לפעמים חברים דווקא מסתכלים די דומה לך..
אוטוטו אני שנתיים ב'שוק' של הדייטים, התחלתי די מאוחר, סוף שיעור ה'.
אני מאמין שיש כאן אנשים שנמצאים במסע הזה הרבה יותר זמן ממני וחוו אותו מזוויות שונות ולא רק מתוך ישיבה.. אני חושב שמה שמוביל אותי לתהיות שאני כותב כאן זה בעיקר האטמוספירה שאני נמצא בה.
מכל כיוון כל החברים הטובים כבר נשואים/מאורסים. ובקרוב מאוד מתחתן ממש החבר הכי טוב שאנחנו יחד בהכל כבר מגיל קטן. בסוף הדברים האלה משפיעים על המציאות וכמובן שגם על ההרגשה.
אני לגמרי משתדל לבטוח בה', והתפילות שלי לאו דווקא ממוקדות בנושא הזה אבל בהחלט כל הסוגייה הזאת מעמיקה ומפתחת יותר את האמונה ואפילו את לימוד התורה.
מהר מאוד אחרי שהתחלתי לצאת , הבנתי כבר פחות או יותר מה העניין שלי. מה אני מחפש. ב"ה אין לי אתגרים במודעות עצמית , ואני כן תופס את עצמי כמי שמכיר את תכונותיו בצורה טובה. לטוב ולמוטב.
והבנתי שאני מחפש פשוט 3 דברים בבחורה, וכל השאר אני פשוט אלמד להתגמש כי זה החיים. באמת שכל השנתיים האלה, אני לא מרגיש ש3 הדברים האלה זה רשימת מכולת או קיבעון מצדי.
להיפך - דווקא קשרים ארוכים שנגמרו תמיד היו על אחד מהדברים האלו - פשוט שנתתי צ'אנס והשתדלתי שלא לקבע את הקשר והמציאות ע"פ המחשבה שלי. אבל בסוף זה היה מהותי וזה גבר.
בהתחלה כשנגמרו קשרים ארוכים הצטערתי שלא הלכתי עם נטיית לבי על ההתחלה, אבל בדיעבד אני כן שמח על השיעורים הגדולים שה' זיכה אותי ללמוד בקשרים האלה.
שלושת הדברים באמת קריטיים לי מאוד, לכל אחד מהם יש טעם רציני וארוך אבל בהכי פשטות - כי זה מה שאני כמה אליו.
זה חום (אפשר לקרוא לזה ספרדיות, אבל דווקא יצאתי עם יותר אשכנזיות כי אני ממש לא מכליל)
רמה תורנית גבוהה (וגם פה, לא פעם התפשרתי אבל פשוט לא היינו באותו ראש, וגם לא קרוב..)
ועומק.
עכשיו חום ועומק אלו דברים מאוד סובייקטיבים שכל אדם רואה אותם אחרת. ועדיין, בסופו של דבר תמיד יש רק 2 צלעות. יצאתי עם כל ה'שילובים' בערך - חמה ועמוקה אך לא תורנית. תורנית וחמה אך לא עמוקה. ואיך שלא נהפוך את זה.
ואף פעם לא הגעתי אל המיוחלת (שאני באמת מסרב להסתכל על זה ככה, כ'אחת היחידה') שכן מכילה את שלושת הדברים הללו. השאר לא אכפת לי. וגם בהם, אני באמת משתדל ומנסה לבוא בראש פתוח, לצאת 3 דייטים ומעלה כדי באמת להכיר את מי שמולי ולא סתם ללכת עם אותה תחושה מהבירור/פגישה ראשונה.
ועכשיו כשעוד קשר ארוך נגמר, ומאז אני רק בקשרים מאוד קצרים וכאמור הסביבה משנה את פניה,
אני באמת תוהה לעצמי - אולי בכל זאת , למרות שזה כה חשוב לי, הגיע הזמן לשנות גישה?
מי שהגיע עד לפה אני ממש מודה לו, וגם מי שלא 
אשמח לשמוע את דעתכם ודעתכן!