אני יודע שמלבד לעסוק במשהו שאתה אוהב וטוב בו אפשר גם ללמוד משהו שלא אוהבים אבל לפחות תיהיה פרנסה טובה בעה .. (כרגע זה מה אני עושה לומד שנה ב חשבונאות(תארים אחרים כבר קשים מידי עבורי) אבל קשה להגיד שזה עונה על מה שתיארתי - תחום שאני שמח וטוב בו, כי כרגע זה לא נראה כך מבחינתי.. אין חיבה מיוחדת לתחום או הצלחה מיוחדת בתואר הנל)
אפשרות 2)לעסוק במשהו עם הכנסה צנועה שלא דורש עכשיו תואר והשקעה של כמה שנים. ( אבל יהיה מן הסתם קושי כזה של איך יצא שאני עובד בעבודה הפשוטה הזאת? וגם מחשבות של איך זה להיות גבר שמכניס הכנסה נמוכה.. (לא מפריע לי להכניס נמוך מאשתי .. מפריע לי שההכנסה נמוכה..אלא אם כן זה תחום שאני טוב בו ושמח בו מה שלא מתרחש.) וגם שאלות טכניות כמו אולי המשרות שאתה מעוניין בהם זה משרות לאימהות? למשל במקום רוח, פשוט להיות מנהל חשבונות.. קיצור גם שם כאב ראש..
(משהו צדדי, אני גם יודע שיש קורסי תכנות שאפשר להרוויח בהם יפה ומן הסתם זאת עבודה מכובדת אבל יש לי תחושת בטן לא טובה לגבי קורסים קצרים שמכניסים הרבה כסף.. מוזמנים להתייחס גם לזה)
הבעיה היא שלמרות שכבר בחרתי באפשרות הראשונה ומקסימום גם אם לא אוהב את התחום יש לפניי גם את אפשרות 2. אני ממש מפחד להתחיל לצאת ולגלות בעיצומו של קשר מתקדם שאין בי עדיין את הרצון והנכונות להקריב את נושא המימוש והסיפוק בחיי העבודה לטובת משפחה.. עצות והתייחסות יתקבלו בחום