רק רוצה להתייחס לשני דברים:
לגבי המשפחה של בעלך את כותבת "אין עם מי לעבוד שם". מה הכוונה? האם את מצפה לקבל מהם חזרה או שאת מצפה שיעריכו את מה שאת נותנת או מה בדיוק?
לגבי הציפיות מהחיים שלך ושל בעלך- אתם נשמעים זוג מקסים שמשלים אחד את השני. בעלך יודע להסתפק במה שיש, לא מנסה לשאוף למשהו אחר בכלל, ואת שואפת קדימה, רוצה למלא עוד ועוד את החיים בדברים אמיתיים שישרו שמחה ואהבה וקרבה וחיים

️
זה שילוב נהדר, אני בטוחה ממש ולרגע לא באה להמעיט בקושי, בטוחה שביומיום יש כל מיני התנגשויות, אבל תראי רגע בזום אאוט כמה השילוב הזה יכול להיות נפלא עבורכם.
מצד אחד את מושכת קדימה ומצד שני גם כשלא הולך כמו שצריך, הוא יודע לעצור ולהגיד תודה על מה שהיה עד עכשיו.
זה מדהים.
תנסו להפרות אחד את השני בגישה שלו לחיים ולא לנסות "לכבות" את המקום הזה בנפש אחד של השני.
למשל אם בסעודת פורים לך יש שאיפות לשני סוגי בשר, חמישה סוגי סלטים וקינוח,
ובעלך מבחינתו לחם ומים זה גם בסדר, אז תשתפי אותו באיך שאת רואה את הדברים, לא כביקורת עליו אלא נטו כשיתוף,
ואז כשאתם מחליטים פרקטית מה יהיה בסעודה- נגיד מנה אחת של בשר ושלושה סלטים, תנסי לאמץ את הגישה שלו של תודה על מה שיש. ככה לאט לאט החלומות שלך יגדילו וירחיבו את המציאות, וההסתפקות שלו במה שיש תמלא אתכם במקומות שלא תמיד ניתן מיד להגשים את החלומות.
כל החיים אנחנו שואפים להתקדם, לא היית אומרת לך לכבות את הצורך והרצון הזה. זה מעולה שזה קיים אצלך, אבל מצד שני צריך לפתח אורך רוח ולהבין שדברים לא קורים מהיום למחר ובזה בעלך יכול לחזק אותך.
אני חושבת שאחותך והחיים שלה זה לא הסיפור פה, זה קשה שהיא משתפת אותך ככה פתוח בדברים שאת חולמת בכלל להשיג, אבל בכל זאת הסיפור פה זה הפער בין השאיפות שלך למציאות שלך.
טיפ שלי עוזר במצבים כאלו זה להפריד בין מה שתלוי בי למה שלא. למקד את ההסתכלות והפוקוס על הנקודות בחיים שאפשר להתקדם בהם בזכות עצמכם ללא עזרה מגורמים מבחוץ.
לחשוב איזה שינויים אתם יכולים לעשות, גם אם זה תהליך שיקח זמן. לפחות שיהיה לזה פוטנציאל. כי למשל להפוך את המשפחה שלו למשפחה תומכת את לא תצליחי. אבל למשל לגור בקהילה תומכת, זה יותר הגיוני שיקרה גם אם כרגע זה לא על הפרק.
למשל לקבל עזרה כספית מההורים כנראה לא יקרה, אבל להתפרנס ולהצליח כלכלית בזכות עצמכם- זה יכול לקרות. גם אם לא עכשיו ולא בעוד שנה, אבל אולי יש צעדים קטנים שאפשר לעשות עכשיו כדי יום אחד להגיע לשם.
ולפתח את שריר הנתינה שהיא נתינת חינם. חסד אמיתי. ללא ציפייה לקבל שום תמורה. אפילו לא לקבל תודה. זה עוזר מאוד לצאת מהמצב של חוסר אונים. זה מחזיר את האמונה העצמית שאני שווה משהו, שיש לי תפקיד בעולם, ושהטוב מחכה לי בזמן הנכון ובצורה הנכונה, יש מנהיג לעולם והוא יודע מה הוא עושה.
בהצלחה רבה ושתראי ישועות בקרוב ממש!