3 חודשים אחרי לידה. ו… אוף.
אין לי עזרה בכלל פרט לבעלי… (ההורים עובדים)
ילד מתוק ויפיוף שמביא לי כל כך הרבה אושר אבל מצד שני כל כך קשה לי!
המתוק המדובר על הנקה מלאה, לא עוזב לי את הידיים ליותר מ10 דקות במהלך היום אחרת מתחיל מופע אימים של צרחות שמושך אלינו את כל השכונה… (בלילה ישן במיטה עד 2 לפנות בוקר)
יוצא מזה שאני בקושי מספיקה לאכול (רק שבעלי בבית), לפעמים מתאפקת ולא הולכת לשירותים ואם הולכת - בליווי צרחות מעבר לדלת. לא זזה מהספה/מיטה. מתקלחת רק בשעות המועטות שהוא ישן במיטה שלו בלילה כמובן… החל מ2 בלילה מניקה וישנה איתו על הכורסה כשהוא בידיים שלי.
אני כל הזמן שמה את עצמי בעדיפות אחרונה עד שאני מגיעה לקריסה. נותנת לבעלי לישון בלילה ולפעמים משלימה שעה- שעתיים בבוקר כשהוא שומר עליו, אבל זה פשוט לא מספיק… אני רעבה, מסריחה, מותשת! שלא נדבר על איך שהבית נראה…. ודיי!!! כמה אפשר?!
מקנאה בבעלי שהידיים שלו פנויות, שהוא יוצא מהבית, ושהוא ישן לילות שלמים… וזה מתסכל אותי כל כך!
ניסיתי מגוון מנשאים, טיולים, אוסתאופטיה, לשחרר גזים… כלוםםם… ישן רק בידיים שלי (ולפעמים קצת על בעלי), אוכל ממני (שכל האכלה זה בערך שעה), אין לי תחושה בידיים! אני רעבה!!!
והדובדבן שבקצפת - לא מצליחה להיטהר מאז הלידה.
כלומר - הצלחתי להיטהר אחרי חודשיים+, ואחרי שהתקנתי ג׳ניפיקס, כנראה קיבלתי מחזור שלא נגמר כבר שבועיים! ויש לי נשירה מטורפתתת… כמובן שלא הולכת לרופא לבדוק כי המתוק לא רגוע..
זהו. פשוט מתוסכלת. מחכה שיגדל וישחרר אותי טיפה