אז כחב"דניקית אני רוצה לציין את היום ולכתוב כמה ציטוטים.
• "כאשר אנו פותחים עיניים ורואים מעבר לערפל, אל מה שמאחורי החזות החיצונית הגסה הבוטה והצורמת, אנו יכולים להבין שבני אדם אינם באמת כפי שהם נראים, הם שונים! מה שנראה בעיננו כעולם של כפירה אינו אלא עולם של אנשים הבוכים ומבקשים אמונה, מתחננים לאמונה. אך מאחר שהם מתביישים לקרוא לאמונה בשמה, הם מכנים אותה באלף שמות אחרים. הם אומרים זאת בדרכם שלהם"
• "מתי יודעים שפעולה מסוימת היא עניין של 'קנאות' – כאשר רואים שכתוצאה מזה נותן הקב"ה שכר: 'הנני נותן לו את בריתי שלום (במדבר כ"ה, י"ב), כלומר, כאשר עניין זה מביא לידי שלום בין בני־ישראל – אזי יודעים שפעולה זו היא בבחינת 'בקנאו את קנאתי'; מה־שאין־כן כאשר פעולה זו מביאה לידי היפך השלום, שנאת חינם – הרי זו הוכחה ש'קנאות' זו אינה מצד הקדושה, כי אם מצד ההיפך [הקדושה]!"
•"חושך לא מגרשים עם מקל, חושך מגרשים עם אור"
•"(אתה הולך לאו"ם -) יש שם אולם שבו יש שקר נצחי, חושך ואפילה. זכור, שכשאתה מדליק נר אחד של אמת באפילה הגדולה ביותר - החושך מגורש. הדלק נר של אמת!" ~ לנתניהו בעודו שגריר באו"ם
•אלו הפעולות הקטנות, שעושים על בסיס יומיומי, שהופכות שני אנשים מ'אני ואתה' ל'אנחנו'".
•"כל אדם יכול לעשות את סביבתו לירושלים עיר הקודש, על ידי ירושלים שבנפשו".
• "אני מאמין בפיזיקה, ובפיזיקה כוח אינו יכול ללכת לאיבוד, להיעלם. מה שהיה קיים פעם קיים לעולם. ובדיוק בשל כך אני מאמין בכוחו של עם ישראל בכלל ובפרט בכוחו של הנוער. כמו אנרגיה אטומית יכול לשמש לטוב." ~ כשדיבר על הנוער הישראלי בראיון לעיתון מעריב 18 בדצמבר 1964(תשכ"ה)
•כאשר סופרים יהלומים לא מתעייפים." ~ כתשובה לשאלה כיצד הוא לא מתעייף לעמוד שעות ארוכות בקבלת השוחרים לפתחו.
הרבי ידוע כאדם קדוש עם אהבת ישראל עצומה.
הלוואי שכולנו תמיד נזכור שכל יהודי הוא שליח
ושנדע לראות כל יהודי בעין טובה ולאהוב באמת כל יהודי כמו האהבת ישראל של הרבי.