הקדמה- אחותי שאני הכי בקשר ואוהבת הגיע לחג אחרי המון זמן שלא ראינו אותה ובגלל שגם עומדים יחסית הרבה זמן לא להתראות שןב- ההורים לקחו את כל המשפחה לצימר בצפון. כמה כיף.
יום שישי אנחנו נוסעים לצימר, מגיעים נהנים בבריכה יושבים בחוץ אוכלים ופתאום אני רואה שהילדה ממש לא רגועה. היא בת כמעט 8 חודשים. אני מסתכלת אני רואה שאיפה שהטיטול, ברגליים (היא היתה בלי מכנס) יש אדום נפוח כזה קצת.
אמרתי לבעלי טוב בוא נקלח אותה מהר אולי הכלור היה לה לא טוב אולי השמש לא יודעת.
נכנסים לצימר לקלח אותה, תוך כמה דקות היא מתנפחת כולההה העיינים בקושי נפתחות, כל האוזן, המצח, האף!! בלון!! שפכנו עליה מים ובעלי התקשר לאבא שלי שהגיע ואמר ש’אתם מכניסים אותה ללחץ’ (וואטטטט???) וניסה להרגיע אותה קצת עליו בלי מים אבל בעלי ראה שאין מה והתקשר למד”א מפה לשם פינו אותנו בשנייה לבית חולים בחסדי ה’ היה אמבולנס ביישוב סמוך. לא הפסקתי להגיד ביי לאף אחד, רק לקחתי בקבוקים מטרנה ארנק וטלפון
באמצע בדרך העבירו אותנו לניידת טיפול נמרץ שם טיפלו בה חלקית עד שנגיע לבית חולים
לא שחררו אותנו שבת כמובן...
היא ברוך ה’ נרגעה מהנפיחות תוך כמה שעות,אלרגיה, לא ברור למה...
אבל כל השבת בחדר קטן, עוברים על מי יודע כמה לאווים עם כל המוקצה הזה מחובר אליה במוניטור (ברור שמותר והיא פיצית ואין ברירה, אבל בהרגשה שלי🫥)...
ועוד היינו אסורים אז אפילו אחד אץ השני לא בדיוק היה לנו...
וזהו, הגענו ביתה, קילחתי אותה מכל הג’יפה של הבית חולים... מסכנה היא כלכך בכתה...
ועכשיו אני ממש לחוצה עליה...
ונהרסה לי כל ההרגשה משבת...
וניקאלי בכלל בכל הבלגן של האמבולנס שכחנו לשמור הרחקות (לא ממש נגענו, אבל ניראלי העברנו את הילדה מיד ליד) ועכשיו גם על זה יש לי מצפונים...
לא יודעת מה אני רוצה מכן... אולי סתם חיבוק...
תודה למי שקראה עד עכשיו... יצא ארוך....