הרבה גברים מחפשים בדייטים ראשונים לנסות לספר על עצמם כמה שיותר. לנסות לגרום לבחורה לשמוע עליהם כמה שיותר, שהיא תכיר אותם יותר וככה היא תתחבר אליהם יותר.
לא רק בשביל שהיא תשמע כמה שיותר יתרונות ויהיה לה כמה שיותר סיבות לצאת איתם, אלא גם באופן כללי ככל שאנחנו יותר מכירים טוב יותר את האדם מולנו אנחנו נהיה קרובים אליו ומחוברים אליו.
אני מניח שרוב הגברים פה או מי שיש לו מעט ניסיון מבין לפחות את החשיבות להיפתח בהדרגה, ושלנשים יש קצב שונה.
אבל יש עוד נקודה. מי שמנסה לשכנע את הצד השני כמה הוא טוב, זה לא עושה רושם טוב. כשאתה מנסה ליצור רושם, זה בדיוק הרושם שאתה יוצר. לנסות לשכנע בחורה שאתה מספיק טוב בשבילה לא מראה ביטחון עצמי שנשים מחפשות מאוד בגבר.
לכן מה שכנראה הכי חכם לעשות הוא לתת לה לדבר כמה שיותר ולשאול אותה מידי פעם שאלות פתוחות.
אם היא תנסה לשווק את עצמה מול הגבר שהיא עומדת היא כנראה תתחבר אליו יותר. בתת מודע זה גורם להניח שיש משהו מאוחרי זה.
מה דעתכם ומה דעתכן?


