אני מוכרת מפה, פשוט לא רוצה שיזהו אותי, אז כותבת מניק אחר.
אני סובלת כבר יותר משנה ממצבי רוח קיצוניים מאוד ומתגובות חסרות פרופורציה לכל דבר קטן.
זה בעיקר מתבטא מול בעלי (אבל ממש לא רק), שכל רמז הכי קטן מצידו למשהו, גורם אצלי להתפרצויות חסרות פרופורציה, לצעקות חזקות, היסתגרות בחדר, מחשבות על להתגרש ממנו, וכבר פעמיים הרגשתי שאני קרובה לאלימות כלפיו, אני קצת מאבדת שליטה על עצמי ואומרת לו מילים פוגעות מאוד, שאני מאוד מתחרטת עליהם אחר כך.
ובאופן כללי, מספיק טריגר הכי קטן כדי שארגיש שאין לי תיקווה, שכל החיים שלי לא טובים ושהכל רע לי. וכשאני במצב רוח טוב, אז הכל שמח ואני מרגישה ברת מזל על החיים שמדהימים והמושלמים שיש לי.
והשינויים האלו מאוד קיצוניים ומהירים ואני מרגישה חוסר יציבות תמידית.
בנוסף גם כל פעם קורה משהו בארץ או בעולם, כמו פיגועים רעידות תאונות וכו, זה משפיע עלי ממש קשה, גורם לי לחרדות, ומפריע לי להמשיך בחיים השיגרתיים.
אני מרגישה שאני כבר לא יכולה ליסבול את זה וחייבת לטפל בעצמי.
חשבתי לפנות לרופא מישפחה לבקש להתחיל לקחת כדורים להרגעה במינון נמוך, ורציתי לישאול אם מיהי שחוותה משהו כמוני תוכל להמליץ לי על שם מסויים של כדורים שעבדו לה, ככה אוכל לבקש דווקא אותם.
או אם יש לכם משהו אחר שעזר בצורה מהירה, כמו רפואה הומיאופתית או כל מיני דברים אלטרנטיבים.
אומרת מראש , אני כרגע לא מעוניינת ללכת לטיפול פסיכולוגי או ריגשי, אני חייבת פיתרון מהיר.
תודה מראש לכל מי שתענה!