קצת מבולבליהודה11

שלום חברים,

אשמח לקבל עצה לגבי מצב שמפריע לי קצת ומבלבל אותי. אני יוצא כבר תקופה עם מישהי (כשנה וחצי כמעט) ואני ממש נהנה מהזמן שאנחנו ביחד. יש לציין כי קיים בנינו מרחק נסיעה של שעה מה שגורם לכך שנפגשים פעם בשבוע בד"כ.  אני רואה איתה את העתיד יחד, כולל הקמת בית משותף, נישואין ואף ילדים בעתיד.

אני מרגיש שהיא אוהבת אותי באמת, וזה חשוב לי מאוד. בתחילת הקשר, לאחר כמה חודשים, היא התוודתה בפני שהיא קיימה יחסי מין עם החבר הקודם שלי. היא חשבה שהם ייתחתנו ואפילו שיש להם תכניות לבית משותף. אך בסופו של דבר, זה לא קרה.

בהתחלה, זה גרם לי קצת למחשבות, אבל בסופו של דבר נתתי לזה צ'אנס כי זה היה הדבר היחיד שהפריע לי. לפני מספר ימים, במהלך שיחה על העבר שלנו, היא אמרה לי שהיא לא סיפרה לאף אחד (גם לחברות הטובות והאחיות שלה, עם הן היא בקשר טוב ולא מסתירה דבר מהן) שכמה חודשים לפני שהתחלנו ליצוא היא הייתה בקשר מיני ללא קשר רציני. היא אמרה שהיא מרגישה שהיא מתביישת בזה ולא סיפרה כי היא חששה שזה עשוי לגרום לה לאבד אותי, ולהרוס את מה שבנתה איתי אז היא פחדה לספר לי. מצד אחד, אני באמת אוהב אותה ורואה איתה עתיד. מצד שני, האמון שלי נפגע קצת. בכללי, היא נשמעת רחוקה מהדברים הלא רציניים, וכך שזה בא במפתיע עבורי. היא טענה שהיא חשבה שלא תוכל להיות עם גבר אחר ולכן הגיעה לזה.

אני לא באמת רוצה להיפרד, אבל אני גם לא יכול להתכחש שזה מפריע לי קצת. אני די מבולבל ואשמח לקבל עצות בנושא.

תודה רבה!

לדעתי, אסור לדתיים לקרוא ולענות לך על השאלה הזומוקי_2020

בגלל צניעות.

אבל אני חילוני-מסורתי אז מותר לי ( אני גם כהן מוסמך)

אוקי אז ככה :

לגבי זה שהיא עברה על חוקי האל,

בזה אני פחות מבין, אז אתה תצטרך להתייעץ עם רב ולשאול אותו האם בתור בחור דתי, אתה יכול להמשיך קשר כזה.

בהנחה שמותר לך להמשיך קשר כזה,

אתה צריך לשים בצד את הרגש שלך אליה, כי זה הרגש שיגרום לך להחליט -לא נכון-.

מה שאתה צריך לשאול את עצמך,

חוץ ממה שהיא סיפרה לך לגבי העבר שלה,

אובייקטיבית, לצופה מהצד,

כל מה שמתנהל בינכם, הוא רציני ? כמו זוג דתיים  בשידוך ?

שמירת נגיעה ? יראת שמיים ? לבוש ? צניעות ? לימודים ? שאיפות לעתיד ? הכל שם...רגיל לגמרי ? (כמו אצל רוב הדתיים..)

נראה לי שמותר לענות על שאלה כזאתadvfb

ואולי אפילו מצווה אם זה עוזר

אם היה אסור להתחתן עם משהו שחוטא אז היה אסור להתחתן עם אף אחד.

מה זה כהן מוסמך?אחינועמית
יש פרט שחסר ליSeven

מה הרמה הדתית שלה ושלכם בכלל??

אם היא בחורה ממש דתייה ממש לא ברור לי איך היא הגיעה לקשר מיני ללא קשר חברי וזה מראה על אי יציבות וגם על דו פרצופיות כאילו מצד אלד אני דתיה מצד שני יש לי קשר מיני..חוסר יציבות

אם הרמה הדתית שלכם לא גבוהה בכלל בכלל והגיוני שבנות בסביבה שלה נופלות לכזה דבר אז אם היא מתחרטת ומצטערת אם אלוהים סולח שאנחנו לא נסלח?

אבל הנקודה החשובה היא למה היא הגיעה לזה ..בציבור החילוני זה יותר נפוץ אבל בדתי לאומי )החזק..)שבחורה תחפש רק קשר מיני זה נדיר מאוד והייתי הודקת מה יש מאחורי זה

המשפט הראשון שלך הוא קצת תוקפני ...במיוחד עם ״??״.מוקי_2020

זה כמו 2 אנשים שרבים ברחוב ואחד אומר לשני ״למה מי אתה ??״. 

זה לא נעים לקרוא את זה, במיוחד אם אתה שואל השאלה וצריך עצה.

גם המילה ״דו-פרצופיות״ נשמעת לי יותר מדי חריפה וקטלנית.

ואז בסוף אתה הולך לכיוון השני ״אם אלוהים סולח, שאנחנו לא נסלח״ ?

הניגודים האלה, הטלטלה הריגשית שאתה מעביר את הקורא...יכולה לבלבל והבחור שלנו כבר -קצת מבולבל-.

אנחנו לא רוצים להרתיע את הקוראים שאולי יחליטו גם הם לשאול שאלה כשהם מבולבלים.

אז לאותם קוראים, אני אומר : הכל טוב.

תשאלו חופשי. כולנו בני אדם. כולנו עושים טעויות.

גם חרדים, גם דתיים, גם מסורתיים, חילונים-מסורתיים פחות, גם חילוניים.

תודה.

אני לא ממש מסכימה עם זה.אנונימי/-

בנות לא תמיד מגיעות למצב שיש להן קשרים עם גברים (ובעיקר לא קשרים של חבר וחברה), ממקום שהן ברמה דתית לא יציבה..

זה ממש לא קשור כמה היא חזק בדת ואיזו אורך החצאית שלה.

הרבה פעמים הקשרים האלו נוצרים ממקום של בדידות, חוסר ערך עצמי וכמו שהוא כתב, היא שכבה עם בחור מסויים כי לא חשבה שהיא תתחתן עם מישהו אחר…

@יהודה11, אני חושבת שאתה צריך לבדוק את העניין הזה ממקום של עד כמה היא מאמינה בעצמה ובמקום שלה? עד כמה היא מוכנה ״לעוף״ על עצמה כי היא יודעת שהיא תזכה לבעל נסיך?

זה נשמע אגואיסטי קצת ומצחיק אבל כדאי לבדוק את זה.

אנחנו צריכים להבין שהגבולות שאנחנו מציבים והשמירה על הפרטיות שלנו ולא כל מי שרוצה יכול ליטול, היא מה שגורמת לנו להעריך את עצמנו ולדעת כמה אנחנו שווים.

זה גם חשוב לבדוק את זה כי זה מראה עד כמה היא בטוחה במקום שלה או להיפך, נסמכת ובוטחת ותולה את תקוותיה באנשים אחרים.

היום היא הייתה מוכנה לתרום את הגוף שלה לטובת הרגשה נאהבת מגורם חיצוני ומחר היא תתלה בך, הגורם החיצוני שלה, את הצלחותיה ואת חוסר הצלחותיה.

לסיכום, אני חושבת שכדאי לגשת לשאלה הזאת ממקום של עד כמה הערך העצמי שלה גבוה ועד כמה היא מעריכה את המקום שלה ויודעת את מקומה.

כשאדם יודע את מקומו, מטבע הדברים הוא לא ימסור את עצמו (פה זה את גופו), בצורה לא בריאה.

בהצלחה ורק טוב

מה שרשמת בגדול זה יפהSeven
אבל להגיד שבחורה ברמה דתית מסויימת שמכבדת את עצמה תשכב עם מישהו בשביל ערך אהבה או קירבה.או כי היא חושבת שתתחתן איתו זה ממש קצה שוליים של החברה הדתית..ממש לא נפוץ בדתי לאומי אם בכלל מאוד מקובל לחכות עם זה לאחרי חתונה. אפשר להרגיש מחוזרת ואהובה באלך דרכים שונות במיוחד אם יש לך חבר זה בכלל מעיף תביטחון

ואני אישית יצאתי עם בעלי מעל ל3 שנים לפני החתונה ומעולם לא נתתי לו לחשוב בכלל שיש סיכוי לפני חתונה זה מאוד ברור 

מה שאני מנסה להגיד פה שזה לא קשוראנונימי/-

לרמה דתית כזו או אחרת.. היא יכולה להיות הכי דוסית שיש אבל לא לכבד את הגוף שלה, לא ממקום של דוסית אלא ממקום שבאמת, או שעברה פגיעה (שאגב, יש הרבה הרבה דוסיות שנפגעו) ולכן לא אכפת לה למסור את הגוף שלה בשביל להרגיש נאהבת או כי היא חסרת רגש לגוף שלה/מנותקת או כלמיני דברים שאנשים ״בריאים״ מבינים שבמקומות כאלו מציבים גבול, לא משנה אם הם חילונים או דתיים.

כמובן שהדת מוסיפה לזה עוד סוג של גבול אבל לא דיברתי פה על גבולות שנובעים כתוצאה מיזה שהבחורה היא דוסית ולכן זה ברור שלא שוכבים עם גברים אלא ממקום בריא, של להבין מה הגבולות שלי בתור אדם בריא ואם אין את הגבולות האלו צריך לטפל וללמוד אותם.

וכתבת ערך האהבה..

אני התכוונתי בשביל להרגיש נאהבת, זה שונה.

אני לא מאמינה שממפגש זר עם גבר יכולה להיווצר אהבה כי אהבה זה תהליך.

מה שהיא רצתה להרגיש זאת הרגשה שרואים אותה, שהיא חשובה למישהו, זה לתלות את האושר שלה בגורם חיצוני.

הוא צריך לבדוק עד כמה היא יציבה ומספקת את האושר שלה לעצמה.

נשמע שאת לא מכירה את החברה החילוניתנשאל ודי

האמת שגם אני לא כל כך

אבל רק כדי להמחיש יכולה לומר לך שלפני כמה שנים בני דודים שלי באו אלי בבקשה שאכיר להם את החברות שלי (מה הקשר בכלל?..) כי הם הגיעו למצב שהם כבר נגעלים מהבחורות שהולכות למועדונים/ברים ומצורת החיים המופקרת..הם אמרו שלא צריך להשקיע בבחורה אפילו סיגריה כדי..

אני לא אומרת שכל או רוב החילונים ככה אבל זה נפוץ ולא נדיר בכלל,זה ראש אחר לגמרי מהראש הדתי זה לא נובע מפגיעה אלא מתרבות.

לצערי אני מכירה..אנונימי/-
עבר עריכה על ידי אנונימי/- בתאריך ל' בסיון תשפ"ג 08:25

אבל אני לא יוצאת מנקודת הנחה שאותה בחורה חילונית.

ברור שאצל חילונים העניין הזה פרוץ מלכתחילה כי שוב, אנחנו זכינו בעוד גבול שנקרא ״הלכה״.

אצלם בגדול אין את זה ואם יש גבול, זה יותר מהמקום הבריא והמכבד את הגוף ולא מהמקום ההלכתי

אבל ממש לא כל החילונים חסרי גבולות לגמרי. אפשר לומר שכל אחד שם את ״הגבול שלו״ 

ושוב מוסיפהSeven
שהקטע של התלותיות שרשמת זה היבט יפה שהייתי לוקחת לתשומת לב כי יכול להיות שיש לה באמת קשרים תלותיים ואז זה גם מסביר למה היא נתנה לחבר ה1 את עצמה   . .
או שהיא באה מרקע חילונינשאל ודי

ששם זה לא ביג דיל..

אצל החילונים ילדות בנות 13-14 כבר בתוך זה.

הפותח עצמו לא נשמע מתרגש מי יודע מה ממה שהיא עשתה מה שאומר שגם הוא כנראה בא מחברה מסורתית-חילונית..

אין את זה גם לא בלייטהפי

יש לי  חברות לייט וגם לאומי וגם תורני דוסי וזה לא קיים נקודה 

גם בחורה עם מכנסיים או שלא נראת דוסה.. חשוב לה , לשמור על עצמה וזה הבייסיק.

אוי ואבויפשוט אני..

לא ברור לך איך אדם דתי נופל?

כל דתי שנופל הוא דו פרצופי?

אנחנו מדברים על היהדות, כן? הדת שחכמיה אמרו שתשובה קדמה לעולם, שבתורתה כתוב שצדיק אין בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא, אשר הלכות רבות בה נקבעו כי ''אין אפוטרופוס לעריות''...

אני לא אומר שזה סבבה ליפול או סבבה לקיים יחסים לפני החתונה וכו', ממש לא.

אבל מי שעשה זאת והתחרט ושב אל ה' - זה לא מעיד על קלקול מוסרי או על היותו אדם לא יציב וכו'.

לא דיברתי על הנפילה עם החברSeven

דיברתי על זה שהיה לה קשר מיני כלומר להיפגש עם מישו נטו לצורך קיום יחסים

וכן זה ממש לא ליפול עם חבר זה משקל אחר

וציינתי תקטע של נחזרה בתשובה וכו אז..

גם על פגישות ''נטו מין'' שערי תשובה לא ננעלופשוט אני..
וגם הן לא בהכרח מעידות על צביעות 
תגיד אתה אמיתי????Seven

רשמתי בפירוש שנל הכל אפשר לעשות תשובה וכווווו

ושצריך לבדוק מה עומד מאחורי בחורה שמחפשת קשר מיני!!! כן גם בהתחשב שזה לקחת סיכון למחלות מין!

ה' ישמורהפי

לא ידעתי שיש דברים כאלה

בהצלחה שה' יתן לך בהירות

אוי התמימות...פשוט אני..
אנשים פה אשכרה בהלם מכך שיש דתיות שמקיימות יחסים לפני החתונה?

אני מכיר רופא פלסטיקאי שעשה את הונו (ויש לו וואחד הון) משחזור קרום בתולין.

הלקוחות שלו הן בעיקר דתיות, חרדיות וערביות...

מן הסתם אין לי שום ידע על היקף התופעה, אבל זה בוודאי קיים 

למה אתה מגיב אלי כךהפי
טובה לנו התמימות הזאת..אנו.נימית
באמת טובה וב"ה עם ישראל צדיקים וטהורים וגםחסדי הים
עם כל הפריצות שחוגגת בחוץ, אפשר להתגבר ולהישמר.
מה שלי מוזר: שאם היא כבר טעמה טעם... ובנוסף היאחסדי הים
באמת אוהבת אותך, אז למה היא לא להוטה אחריך. זאת אומרת, שאם היא לא כל כך צדיקה, אז היא הייתה מנסה לפתות אותך, ואם היא צדיקה אז היא הייתה רוצה להתחתן כבר, ולא מושכת שנה וחצי.
זאת הנחה מאוד מוזרה.ענבל

בס"ד

אפשר גם לחזור בתשובה ולהחליט שהקשר הזה יהיה אחר.

(לצורך העניין, גם אנשים שנכנסים לפרק ב' מסוגלים לשמור נגיעה אפילו שהם טעמו טעם. אנחנו לא חיות.)

זה שונה מאוד אם טעמת במסגרת הנישואין, לביןחסדי הים
אם היה לך זמן של פורקן מיני.
כלומר מי שחווה פורקן מיני לא יכול לעצור?פשוט אני..
אלא אם כן עכשיו הוא צדיק גמור?
יותר קשה לו ואם הוא בקשר שיש בו אהבה עוצמתיתחסדי הים

הוא לא יחכה שנה וחצי.

כמו שהגבת להפי אגיב לך 'אוי התמימות'.

נו, אז יותר קשה. מה זה מוכיח?פשוט אני..
יש לאנשים כוח רצון, גם למי שבעבר עשה מעשים.
אבל היא לא צריכה לדכא את התאווה שלה, אםחסדי הים
היא באמת אוהבת אותו שתתחתן אתו כבר, למה היא מושכת?
מניין לך שהיא זו שמושכת?פשוט אני..

ואם כן,

מניין לך שזה בגלל שהיא לא אוהבת אותו מספיק?

1. גם אם היא זו שלא מושכת, היא הייתה דורשתחסדי היםאחרונה

ממנו להתקדם יותר מהר.

2. האהבה של מי שהתנסתה בהפקרות מינית, כמעט תמיד מלווה עם רגשות מיניים יותר חזקים בקשר מהאדם הרגיל.

אני כותב את הדברים במקרה של סתמא, יכול להיות שהיא יוצאת מן הכלל.

קרה לימופים

וברור שזה חיסרון

אבל מה היא עשתה פעם לא באמת מגדיר אותה.

איפה היא היום? זה חלק מהאישיות שלה או שהיא עשתה שטות שהיא מתחרטת עליה?

לדעתי זה תלוי איפה היא היוםטליהk1

אם היא מישהי שונה לגמרי מהבחורה שהיא הייתה פעם אז מה זה משנה תכלס?

כואב לך מבחינה דתית?

כואב לך מבחינה שאתה מאוכזב כי לא ציפית?

אפשר להבין את הכאב.

אבל אם היא כבר לא שם אז צריך לתת לכאב פשוט לזרום ולצאת. כי הוא כבר לא שייך. אם היא מספרת לך עניין כזה אינטימי זה אומר שבאמת באמת אכפת לה ממך.

אם אתה אוהב אותה באמת אתה תמשיך למרות כל זה. ונראה לי שזה רק יעצים את הקשר שלך.

ושוב, כל זה בהנחה שהיום היא באמת במקום אחר.

כי להתחתן עם אדם שאין לו גבולות ברורים בנושא ככ בסיסי זה פשוט לא.

בהצלחה

כדאי לחפש גורם שלישי שיקיים שיחות עם כל אחד בנפרדshaulreznik

נניח, רב ששניכם סומכים עליו, או דמות חינוכית אחרת. שהרי ייתכנו כמה מצבים אפשריים:

1. הבחורה היא נורמטיבית, היו לה כמה נפילות בעבר, ועכשיו היא חזרה/חוזרת בתשובה

2. מדובר בבחורה קלת דעת שתחפש ריגושים גם מחוץ למסגרת הנישואין

ועוד כהנה וכהנה.

בקיצור, כדאי למצוא מישהו ש"יפסוק" בעניין.

הגיוני שתהיה מבולבלארץ השוקולד

הגיוני שייפגע האמון ומצד שני אם הכל מתאים, אז קשה להחליט שלא.

לא יודע מה לומר, מאחל ומתפלל שתגיע להחלטות הנכונות.

מקומות "חוויתיים" בבית שאןאני הנני כאינני
מחפשים מה לעשות ברביעי בבית שאן, אטרקציה זוגית שווה/מעניינת וכדומה. עדיפות למקום סגור.

רעיונות?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין כאלה 😂צדיק יסוד עלום
בפרטי
חחחחח זה היה באינסטינקט שלי להגיב והתאפקתי פתית שלגאחרונה
היה איתי בצבא מישהו מצחיק שגר שם אם זה עוזרנוגע, לא נוגע
מצאתי מקור חדש לגביי דיון עתיק שלי פהאני הנני כאינני

והאחד שהשקעתי עליו הכי הרבה מאמץ...

מלאכיות או רגלים על הקרקע? - לקראת נישואין וזוגיות

מאיפה המקור?פצל"פ
הספר 'אהבה' של הרב גינזבורגאני הנני כאינני
יפה, במיוחד לאנשי פרק ב' כמונו שכבר "ריאליים"מתוך סקרנות

ו"לא מתלהבים משטויות"...

הכי טוב זו מלאכית עם רגליים על הקרקענוגע, לא נוגעאחרונה
זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

מעצבן ממשארץ השוקולד
פעם אחת קרה ליאביעד מילוא

התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה

קרה גם הפוךבחור עצוב
דיברתי עם מישהי איזה שבוע ופתאום פשוט נעלמה מעל פני האדמה. לא הגיבה להודעות. כלום.

אחרי חודש פתאום שלחה הודעה משום מקום. הגבתי לה ביובש שתבין שלא מעוניין. 

תגיד לה ברחל ביתך הקטנההפי
ההתנהגות הזו של היבוש לפני חודש לא היתה לעניין
לא בא לחנך אותהבחור עצוב
רק חתכתי וזהו. 
הלוואי עליadvfb
אם אחרי כל הבירורים זה מה שהתגלהintuscrepidam

אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.

היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.

ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.

לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…

התופעה שנקראת "גוסטינג"משה

נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.

נשים תמיד צודקות, גברים תמיד טיפשיםצדיק יסוד עלום
בעולם המודרני? כןמשה

בעולם הקלאסי זה היה הפוך.

יחי הפמיניזםצדיק יסוד עלום
אף אחד לא דיבר דווקא על שגברים עושים את זהמבולבלת מאדדדד

הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.

וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.

תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות. 

נשים עושות את זה גם וזה ילדותי ברמותהפי
זה אכן מזעזע, אבל תשמחו שלא התחתנתם/ן אתו/המתוך סקרנות

מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).

" מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי."מוקי_2020

איך שלא מסובבים את זה,

זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).

עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים.  יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.

אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...

אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.

אה עכשיו זה המשחקהפי
שנתפסים על מילים מוצאים אותם מההקשר? 
הוא לא התכוון בכוונהקעלעברימבאראחרונה
תזכורתadvfb

גם לגברים יש רגשות

סופריקה

נכון ומדוייקאדם פרו+
קשקוש נאו-שוביניסטיצדיק יסוד עלום

תורידו את הראש בבקשה, בנות חוזרות מפורקות מעלבון אחרי דייטים

קצת יותר רגישות

נכון בנות יותר רגישותאביעד מילוא

אבל גם בנים רגישים אני אחרי הדייטים חזרתי  מפורק  מזה שלא התקדם

אני כמובן צוחק מגזים ומתמרמרצדיק יסוד עלום
בנות תבעו בעלות מלאה על הקושי שבדייטים. רק הן מסכנות ורק הגברים מזעזעים ולא רגישים
חד משמעיתהפיאחרונה
עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

ביטחון עצמי כן חובהזיויק
לדעתי
לבנותמישהי 1
אני מנסה לשדך כמה שרק אני יכולה ואם יש לי עצה בשבילכן היא שהתמונה שאתן מעבירות תהיה הכי וואו שיש
הרגע בדיוק הגבתישפלות רוח

שבתמונה רואים א' ובמציאות מקבלים ח' הנה, עכשיו אני מבין בגלל מי. אז לא בנות, אל תקשיבו לה, גברים לא סובלים את זה.

ולגבי להפסיק לבקש תמונה-בעד, מסכים שאין צורך בתמונה גם מונע הרבה עוגמת נפש(משני הצדדים), וגם נותן צאנס אמיתי להכיר

מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

אולי יעניין אותך