שלום חברים,
אשמח לקבל עצה לגבי מצב שמפריע לי קצת ומבלבל אותי. אני יוצא כבר תקופה עם מישהי (כשנה וחצי כמעט) ואני ממש נהנה מהזמן שאנחנו ביחד. יש לציין כי קיים בנינו מרחק נסיעה של שעה מה שגורם לכך שנפגשים פעם בשבוע בד"כ. אני רואה איתה את העתיד יחד, כולל הקמת בית משותף, נישואין ואף ילדים בעתיד.
אני מרגיש שהיא אוהבת אותי באמת, וזה חשוב לי מאוד. בתחילת הקשר, לאחר כמה חודשים, היא התוודתה בפני שהיא קיימה יחסי מין עם החבר הקודם שלי. היא חשבה שהם ייתחתנו ואפילו שיש להם תכניות לבית משותף. אך בסופו של דבר, זה לא קרה.
בהתחלה, זה גרם לי קצת למחשבות, אבל בסופו של דבר נתתי לזה צ'אנס כי זה היה הדבר היחיד שהפריע לי. לפני מספר ימים, במהלך שיחה על העבר שלנו, היא אמרה לי שהיא לא סיפרה לאף אחד (גם לחברות הטובות והאחיות שלה, עם הן היא בקשר טוב ולא מסתירה דבר מהן) שכמה חודשים לפני שהתחלנו ליצוא היא הייתה בקשר מיני ללא קשר רציני. היא אמרה שהיא מרגישה שהיא מתביישת בזה ולא סיפרה כי היא חששה שזה עשוי לגרום לה לאבד אותי, ולהרוס את מה שבנתה איתי אז היא פחדה לספר לי. מצד אחד, אני באמת אוהב אותה ורואה איתה עתיד. מצד שני, האמון שלי נפגע קצת. בכללי, היא נשמעת רחוקה מהדברים הלא רציניים, וכך שזה בא במפתיע עבורי. היא טענה שהיא חשבה שלא תוכל להיות עם גבר אחר ולכן הגיעה לזה.
אני לא באמת רוצה להיפרד, אבל אני גם לא יכול להתכחש שזה מפריע לי קצת. אני די מבולבל ואשמח לקבל עצות בנושא.
תודה רבה!

נראה לי הוא יכול להביא את החמור