היי, בדרכ רק קוראת אבל פתחתי ניק חדש בשבילהשאלה
אז נשואים כ2.5 עם ילד מתוק בן כ10 חודשים. בשביל הרקע אני מתמודדת עם כאבים ביחסים עוד לפני ההריון הייתי בפיזיותרפיה חודשים ארוכים עם קצת התקדמות אבל בערך מחצי שנה אחרי שהתחתנו אנחנו לא מקיימים יחסים עם חדירה (וכן, נכנסתי ככה להריון ) בהתחלה היה לבעלי ממש קשה אבל עכשיו אנחנו די במצב שהוא נהנה זה משהו שאני יודעת שאני צריכה להמשיך לטפל ( בעיקר ריגשי ) אבל כרגע אין לנו את האפשרות מבחינה כלכלית (וגם מבחינת זמן וכח.... )
אז שלשום קרה מקרה שמשהו צץ במחשב שלי (זה היה נראה שסרטון יוטיוב היה פתוח והכותרת של הסרטון היה "אישה ס**** מעשנת בים",
עכשיו לא הבנתי מאיפה זה בא פתחתי את ה טאבים וזה לא היה שם. פתחתי את הגוגל של בעלי והסתכלתי בהיסטוריה - גם כלום ואיך שעשיתי את זה הרגשתי נורא, מה אני לא סומכת עליו.
עכשיו תאמת שראיתי כמה פעמים שרשורים של נשים שכתבו שהם תפסו את הבעלים רואים דברים אסורים וכל פעם כשהייתי קוראת את זה הייתי נכנסת להיסטוריה ואז מרגישה זבל שאני לא מספיק סומכת עליו ....
אתמול הוא כתב לי מכתב ארוך שמתחיל בזה שהיה לו התפתחות מינית מוקדמת (מגיל 8 היה מאונן ) אז לא ידע מה הוא בכלל עושה, כשהיה בן 13 אביו עשה איתו את "השיחה" שהייתה די באיומים שמי שמוציא זרע לבטלה הולך לגהנום וכו.
בעלי המסכן ניסה נורא לעצור והיה בטוח שהוא הולך למות, ממש חי בפחד וכשהיה בן 18 אמר להורים את מה שקורה (לא יודעת באיזה תדירות ) והם הרגיעו אותו שכמעט כל מתבגר עובר את זה והוא צריך לעשות הכי טוב שיכול.
באותו תקופה היה מקרה שישן אצל קרוב משפחה ומשום מה החליט בלילה לראות סרטון בסגנון שכתבתי למעלה הוא אמר שמבחינתו זה היה הדבר הכי קרוב בלקיים יחסים עם אישה.
באותו זמן רצה לרדת מהדרך רק כדי שתיהיה לו חברה כי היצר היה ככ חזק.
אחרי זה הוא החל לישון אצל אותו קרוב משפחה בתדירות יותר גבוהה (בבית האינטרנט היה חסום הרמטי ) ובאיזשהו שלב קנה לפטופ ומשם הדרדר שכמעט כל יום רואה סרטונים בעל אופי מיני שמעוררים אותו ומביעים אותו לפורקן.
מאז שהכרנו ועד חצי שנה אחרי החתונה לא נפל פעם אחת אבל כשהמצב אצלנו היה פחות טוב בגלל הכאבים התחיל ליפול שוב.
מאז הוא אמר לי שזה קורה בערך פעם בחודש ושהוא מרגיש ממש רע .
הפלאפון שלו חסום, אינטרנט רימון בבית ועל המחשב שלו (ומסתבר שהיה משתמש במחשב שלי עם נקודה חמה מהפלאפון )
אני מרגישה שהוא בגד בי אמנם הוא טוען שלא ראה עירום וסצנות מיניים אבל לדעתי אם ראה אישה גם כשהיא לא ערומה באופן מלא וזה מביא אותו לפורקן, אני לא האישה היחידה שהוא מקיים איתה יחסים וזה מגעיל ומזעזע בעיני.
אני פשוט מרגישה שכואב לי על זה ואיכשהו גם שאני חייתי בשקר.
אני פשוט כועסת עליו ממש ואולי זה יישמע תינוקי אבל באלי להעניש אותו ( כמו שאמרתי לו שהוא הולך למצא עוד משרה כדי לשלם לטיפולים מבחינתי עבודה ששונא, אני לא הולכת לעבוד יותר בשביל לשלם, די מתעלמת ממנו בדווקא וכו )
עכשיו אני רואה שהוא מרגיש ממש רע וגם כשאני כועסת הוא אומר לי שאני צודקת וממש בוכה מבושה אבל זה לא עוזר לי.
בקיצור, הסכמנו שהוא לא נשאר בבית עם מחשב, הוא אמר שאני יכולה להשים משהו שאוכל תמיד להתחבר לראות מה שעושה ומבחינתי ילך לטיפולים, ייקח תרופה להוריד חשק (כמה פעמים אמר לי שהוא רוצה כי הוא תמיד רוצה הרבה יותר ממני וזה מפריע לו ואני בכלל עכשיו עם מניעה עם חשק ברצפה ) וכל דבר כדי לעצור את ההתמכרות הזאת.
הוא אמר לי שזה לא קשור אלי ואני הכי יפה ומספקת אותו אבל אני לא קונה את זה.
בקיצור, הייתי חייבת לפרוק ואשמח גם לעצות איך להתקדם מכאן - גם איך לעצור את ההתמכרות וגם מבחינה זוגית איך ממשיכים מפה
תודה לכל מי שקראה עד כאן ....
.
(לא יודעת איך להסביר אבל הרגשתי שכל זה ממש מכביד עלי שממש הרגשתי תפוסה בגוף )