בס"ד
שלום,
אני בת 33 גרושה בלי ילדים . בגיל 26 התארסתי וביטלתי כי לבחור גם היה בעיות ואמר לי אחרי האירוסין שהוא רוצה למות והשפיל אותי אז ביטלתי.
התגרשתי אחרי שגיליתי שהבחור שהייתי נשואה אליו היה חולה נפש ואמר שמפחד שיקח סכין ויחתוך אותי ולא יצליח להשתלט על זה . בנוסף לכך, מבחינה מינית המשך שנה לא הצלחנו לקיים יחסים. ואז התגרשתי.
עכשיו אני בקשר עם בחור אחר, אנחנו שומרים נגיעה מן הסתם כי אנחנו לא נשואים . בערך חודשיים בקשר.
הוא בן 41 רווק !! אני בחורה יפה חיננית מוכשרת באמת מקסימה וטובת לב, בריאה לחלוטין אבל גם עדינה ורגישה ולפעמים פגיעה. בחורה של בית.
שלח לי אישור רפואי שהכל תקין !
אבל משיחות איתו הבנתי שעד גיל 24 למד כל היום תורה ואחר כך לא התגייס לצבא בגלל שלא היה בשל רגשית , והיה סגור רגשית ולא התאים לצבא בגלל זה. אמר לי זאת רק לפני כמה כמה ימים ואני עדיין בהלם מזה .בנוסף לכך הוא נראה לי מעופף עדין מדיי רגיש מדיי , ואני מתלבטת אם הוא הומו והוא מסתיר את זה ממני !! זאת אומרת שיש לו המון מעלות , הוא טוב לב ועושה בשבילי המון, לא קמצן לא כעסן לא גאוותן, מדבר בנועם, איש שיחה מדבר יפה אומר שיש לו חברים והוא אהוב, אנחנו יכולים להיות ביחד שעות על גבי שעות וכיף לי איתו ונעים לי איתו כי הוא נעים אבל אני לא מרגישה שיש משיכה מינית !! הוא לא מכוער ,אבל הוא לא משדר לי שבא לו להתקרב מבחינה מינית. הוא כו כל הזמן יוצר קשר ואכפתי אבל גם אם אנחנו שומרים נגיעה אני מרגישה שאני נהנית איתו כמו שאני נהנית עם חברה !! בת ! אני לא יודעת מה לעשות, לא יודעת איך לשאול אותו על צבא ומשיכה מינית. הוא לא שותה מהבקבוק שלי, לא אוכל מהצלחת שלי כי הוא אומר שהוא מאוד נקי . אז איך הוא יתנשק איתי ?? אם דברים כאלה בסיסים של לאכול ולשתות מאותה צלחת מגעילים אותו איך אני יכולה לדעת שלא יגעיל אותו להתנשק איתי ??
אשמח לעצות
.אני באמת לא יודעת אם הוא הומו או בריא בנפשו למרות שהביא לי אישור רפואי תקין מרופא משפחה .
מה אני אמורה לעשות ?
אשמח לתגובות רבות.
אני חוששת לפספס כי נפגשתי עם המון בחורים והם לא היו טובים כמוהו, והוא ממש טוב לב .
מה לעשות לדעתכם ? הוא לא מכוער אז הוא לא דוחה אותי, אבל אני לא מצליחה לדמיין שום תקשורת מינית .