שלום! בעבר כתבתי פה על סדרות שאשתי רואה והרבה אנשים צדיקים כתבו לי פה ועזרו לי לראות את המציאות מנקודות מבט שונות.
אובחנתי כסובל מכפייתיות טורדנית (ROCD), ואני בטיפול. תודה רבה לכולם,
רציתי לשתף באחת ההתמודדויות שלי:
אני רואה איזשהו חיסרון או פגם (לכאורה!) אצל אשתי, וחושב שהיא היחידה בעולם עד שאני מתבדה ומבין שככה זה רוב הנשים.
דוגמא1: יש לה פייסבוק. חשבתי שהיא הדתייה היחידה בעולם שיש לה פייסבוק. עד שגיליתי שלא, וזה הרגיע אותי. להבין שהמבט שלי ממש עקום וסובייקטיבי.
דוגמא2: היא חברה בקבוצה שנקראת "מאמצחיק", אז חשבתי שהיא הדתייה היחידה שחברה בקבוצה כזו עם בדיחות. ואז גיליתי שלא, וזה ממש הרגיע אותי.
דוגמא 3: היא רואה סדרות, אז חשבתי שהיא היחידה בעולם שרואה סדרות.. לכן שאלתי פה בפורום בעבר האם יש נשים דתיות שרואות סדרות, והרגיע אותי לשמוע שכן, זה עזר לי להבין שמה שאשתי עושה זה לא כזה נורא, ולגיטימי. (אם למישהו יש ביקורת על עצם הדבר הזה שנשמע מוזר - אשמח לקרוא, בצורה נעימה)
שאלה לנשים פה אם אפשר: (מחפש הרגעה)
דוגמא 4: היא ראתה סידרה לפני הרבה שנים שנקראת "יש לה את זה" במאקו. ונכנסתי לראות מה זה והזדעזעתי לצערי. (אשמח לא לבקר אותי למה עשיתי זאת, זה חלק מההתמודדות שלי)
האם יש עוד נשים שראו את הסידרה הזו או סידרה מעין זו? זאת אומרת האם יש פה עוד מישהי שראתה סידרה שיש בגידות ונשיקות ודברים כאלה? או אפילו את הסידרה הזו? אם כן אשמח לדעת. אם יש מישהי שאומרת "אני לא רואה דברים כאלה", אז בבקשה לא לכתוב לי כי זה סתם יגרום להשוואות ולקנאה. אני רק מחפש לראות באמת שוב שהמבט שלי קצת עקום ולא אובייקטיבי ושאשתי בנורמה. (שוב, אם למישהו יש ביקורת על עצם השאלה אפשר להעיר בצורה יפה שאוכל לקבל)