מכיון שאתן נחמדות ושואלות, ואין לי מישהו אחר לשתף
אז תודה לאל אני ממש מרגישה יותר טוב
כבר כמה לילות מצליחה לרוב לישון במיטה שלי
הלילה כבר יישרתי את הרגל מתוך שינה ולא התעוררתי מהכאב, ואפילו כשהילד קרא לי למשהו הצלחתי להרדם חזרה מייד במיטה
נשמע טפשי, אבל זה הישג גדול
ובבוקר, אחרי שהתכוננתי לבוקר אומלל ומשעמם אז באו אלי שתי "שכנות שלפעמים אני קוראת להן חברות" והיה ממש נחמד. כשאנשים אחרים נמצאים פתאום אני מצליחה ממש לתפקד יותר טוב. פחות כואב לי לקום ולשבת עם הרצפה ולהביא דברים. ממש כמו שנאמר שמי שמבקר חולה לוקח 1 חלקי שישים מהמחלה. ממש מרגישה את זה!!
הילדים אבדו כל רסן בגלל החום והזמן הרב בבית והעובדה שאני חלשה יותר וכל רגע מזהירה אותם לא לעלות ולא לטפס עלי ולא לגעת. משתדלת שלא אבל... זה אחרי ההשתדלות
ועדיין מרגישה כל הזמן את הבכי מאחורי העיניים, של: די כבר, שייגמר... רוצה לצאת כרגיל... מאז הקורונה רע לי להיות בבית.
בעלי נתן לי מתנה איזשהו מגנט שכתוב עליו "את שמש, תזרחי זה הכל" הוא ניסה לשמח אותי אבל זה העצים לי את ההרגשה שעכשיו אני פשוט שמש שוקעת...
ומחר אני שוב אסחב למרפאה לקבל דיקור וזה יכאב בגוף ובנפש ואני אסחב הביתה ואגיע בקושי בחתיכה אחת. אבל גם זה יעבור.
וביום שישי נאבקתי עם עצמי להיות בוגרת ולהתקשר לאמא שלי ולא לכעוס עליה. שלחתי קודם אץ הילדים לדבר ולספר לה את כל הדברים שלהם כדי שיהיה לי קל יותר. היא עדיין לא שאלה מה שלומי.. מסתבר שהיא לא זוכרת בכלל מה שסיפרתי לה. זה צובט לי בלב באופן פיזי ממד, עלי וגם עליה. תיכננו לבוא לבקר אותם השבוע אבל אני ממש חוששת מהתגובה כשתראה אותי כי הצליעה עדיין ממש בולטת.
וזהו סליחה על המונולוג הארוך
וכדרכי אסכם בשיר
טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי
טיפה טיפה אני חוזרת אל השקט שלי
אולי אפילו מתייפה
טיפה טיפה...