רוצה לתעד בשביל עצמי את ההליך להבאת ילד נוסף,יש לנו ילד בן 4.5
הייתי צעירה, קטנה, לא הבנתי את המושג בדיקות ג נטיות לעומק ואת החשיבות. עשינו לפני החתונה את כל הבדיקות הגנטיות הרגילות המורחבות ויצא תקין ,
אבל...
אחות של בעלי היא ילדה מיוחדת , שמשום מה לצערי לא עשו לה בדיקות גנטיות בעבר להבין את הסיבה ,
ועכשיו , עכשיו זה על הפרק.
אבל בדיקות גנטיות באופן פרטי ובטח הבדיקות שהיא צריכה לעשות שזה בדיקות גנטיות הכ רחבות שיש שנקראת גנום , וייעוצים פרטיים ואחכ בדיקות לשאר האחים אם ימצאו משהו (ההורים לא קיימים לצערי אז זה רק האחים)
ואני
מותשת, עייפה, מיואשת קצת , זו שמניעה את כל הדבר הזה לקבוע תורים , ללכת, לתווך ולהסביר.
ובעלי, שמבין שזה עולה הרבה ולמרות שכן יש אפשרות לשלם את הבדיקות האלה צורח שזה המון כסף
ואני לא ממשיכה הלאה בעניין ילודה בלי לוודא שבעלי לא נושא גן בעייתי
אבל הילדה שלי בת 4.5 !!!!!! אתם מבינים מזה 4.5 ? גם מבחינתי וגם מבחינת הסביבה וגם מבחינת זה שאני לא יודעת מתי כל הסיפור הזה יסתיים וייפתר , ואני והוא רוצים ככ עוד עוד עוד ילדים
אני בת 24 , אבל חושבת לעצמי כל מיני מחשבות שאם לא ייצא תקין , ואם לא יעשו , ואם ואם ואם .. אז הזוגיות תמשיך ? ויש דד ליין לפוריות ,
ואני לבד . לבד בסיפור הזה . לא משתפת אף אחד עדיין , רק בעלי זה שאני יכולה לדבר איתו
ובא לי לקבל חיבוק מאמא, ובא לי עצה מאבא
אז יש אתכן כרגע , שעכשיו סוחבות איתי ביחד את זה, וככ מקווה לפחות לחיבוק מכן , ושתהיו איתי פה בתהליך הזה
אני עוד אשתף את ההתקדמות בעזרת ה'
פשוט הייתי חייבת לפרוק .
ממני, אקסום וגנום .
ובהצלחה

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...