אני לא יודע איך להתחיל כל כך, אז אולי בזה שאני חדש כאן אז שלום לכולם. ככה, בזמן האחרון מאוד התחזקתי ברוך ה' אני ממש מרגיש שיש לי איזו זכות משמים ושלחו לי פשוט סיעתא דשמיא ברמת הפרט הכי קטן כדי להתחזק ולעבוד את ה' יתברך. תמיד הייתי דתי אבל אף פעם לצערי לא פתחתי ספר ללמוד למשל. וברוך ה' בחצי שנה האחרונה הספקתי ללמוד המון כולל סיום מסכת עם החברותא היקר שלי אבל יש איזה עניין שאני לא מצליח להתמודד איתו.
אני רוצה להתחתן עם מישהי צנועה מבפנים ומבחוץ מישהי שמחפשת לעבוד את ה' לעלות ביחד בקדושה וברוחניות, נכון שצריך חומר בשביל לחיות ואנחנו בעולם חומרי אבל שמחפשת להתעלות מעל זה ולחיות חיי קודש שתרצה להקים בית של תורה ויראת ה'. ושוב אני באמת רוצה להתחתן.
ואני כל כך בשאלות עם עצמי בזמן האחרון. כזה בית אני רוצה להקים. אבל איך אני זוכה למישהי כזאת? חשבתי קצת ואין מה להגיד תפילה זה הפיתרון היחיד שיש אבל מעומק הלב לא ככה סתם חלילה.
לא יודע אם מישהו פה יכול להזדהות עם מה שאני הולך להגיד אבל אני גם מפחד מזה, וגם רוצה את זה באותו זמן.
כשאני חושב על האחר כך, על אחרי הנישואין כמה שנים בתוך אני כבר רואה וורוד בעזרת ה' ילדים שמחים אישה מאושרת בית של תורה באמת, אני רואה את עצמי לומד עם החברותא שלי מתפרנס בעזרת ה' בקודש, והכל תודה לה' יתברך טוב.
מצד שני אני חושב על הדרך לשם, לצאת עם מישהי להיקשר להיפגש ואיך בכלל אני מתחיל? אני מכיר את עצמי טוב מאוד אני מאוד מחובר לפנימיות שלי, ואני יודע שברגע שזה יפתח עם מישהי אז זהו זה נפתח ואין דרך חזרה אבל הדרך לשם מפחידה אותי כי בשביל שזה יפתח צריך להיפגש כמה פעמים לפחות ולשתף ולדבר ולשתף ושוב לשתף וזה מפחיד, אף פעם לא עשיתי את זה אני לא יודע איך עושים את זה אף אחד לא לימד אותי לעשות את זה. אני יודע שאני צריך להוביל, זה התפקיד שלי אבל איך? למה זה כל כל מסובך? ראיתי בעיניים שאחרים שבאו ממקומות כל כך שונים משלי(כביכול אצלי צריך לבוא יותר בקלות) בורא עולם ממש סלל להם את הדרך יד ביד ממש רואים אותו שם.
למה לאחרים זה בא בכזאת קלות למה זה כל כך מפחיד? ולא מפחיד ברמה של ילד בן 3 שמפחד ממפלצת מתחת למיטה, אני אפילו לא יודע איך להסביר את הפחד הזה זה משהו ענק שאני יודע שיש לי יכולת להתמודד איתו אבל איך?? ואולי באמת סתם עשיתי מהמפלצת כזה סיפור ובגלל זה היא כל כך מפחידה?
אם מישהו פה הבין את מה שניסיתי להעביר אשמח לעצות בנושא.