הטרנד הזה שהורים לוקחים רק את הילדים הביולוגיים (בלי בני זוג) לחופשה אקזוטית בחו"ל של שבוע- לגיטימית?
אני שומעת כמה וכמה משפחות שעושות את זה לאחרונה. ואני באמת תוהה אם זה פשוט הבדלי תרבות כי ההורים שלי נחרדים מהרעיון בכלל. גם בני זוג הם הילדים שלהם, בלי צל של ספק. ואם לוקחים אז זה את כולם או שלא עושים בכלל.
האמת שהשתדלתי לפרגן לחופשה הזאת. באמת, שבעלי יצא ויהנה ואני אסתדר עם הילדים בחופש, עם העבודה ועם הבית.
אבל עכשיו ההורים שלו אשכרה רוצים לעשות את זה כל שנה באופן קבוע!! ואני פשוט בהלםםםם.
בשבת שהיינו אצלם אחרי נאלצתי לסבול את כל הסיפורים שלהם על איך שהיה כיף רק עם הילדים שלהם ולא חסכו שום פרט. אני משתדלת לא להתעצבן עליהם כי הם באמת לא מודעים עד כמה זה לא כיף לשאת שבוע שלם עול מטורף, לא להיות מוזמנת לנסיעה שוואלה, חלמתי עליה המון זמן ובסוף לשמוע את כל הסיפורים של איזה זמן איכות היה להם. זה לא שאני מצפה שלא יספרו בכלל. אבל וואלה זה היה מנקר עיניים. טו מאצ'.
כל הקונספט כל כך מעליב בעיניי.
עזבו את כל הטרחה והתשישות להישאר לבד עם הילדים. אבל זה פשוט הזוי בעיניי שלא קולטים שהילדים הנשואים שלהם בשלב אחר בחיים. אי אפשר לחזור אחורה בזמן לזמן שהיו רק המשפחה הגרעינית שלהם ולטוס כל שנה.
אולי אני ההזויה היחידה כי אני שומעת על הרבה מסביבי שעושים את זה..