עבר עריכה על ידי אמאשוני בתאריך י"ד באלול תשפ"ג 09:12
השאלה מאיזה גיל בייביסיטר יכולה להיות אחראית זה מאוד תלוי סגנון של האוכלוסיה בה את גרה, גיל הילדים שלך והאופי שלהם והרצון לשחרר.
אני משאירה את הילדים בגילאי 6,9,11 בלב שקט מאוד לכמה שעות, עם הקטן בן 2.5 גג שעה
אבל לא הייתי לוקחת בייביסיטר בגיל הזה.
בייביסיטריות בגילאי 17 יכולות להיות מנוסות ואחראיות מאוד. זה כבר גיל של הדרכה בתנועות נוער.
ויש בנות 18 שבדרך להיות אמהות.
אם זה בייביסיטר שהוא כמו מטפלת, כלומר להרבה שעות 4-6 אז סטודנטיות או גננות מתלמדות יכול להיות פתרון מעולה.
בד"כ בגילאי 20-25.
והמחיר בהתאם.
מאוד מקווה שנשים בנות 30 כבר לא עוסקות בבייביסיטר.
נשים בגיל הזה ששומרות על ילדים זה מקצוע לכל דבר.
וגם לא חייבים לשחרר. יש לזה מחירים והשאלה אם את מוכנה לשלם אותם.
לכל בחירה יש יתרונות וחסרונות ובכל החלטה תשלמי מחיר מסויים. השאלה מה המחיר הגבוה יותר. מציע לך לרשום על דף את ההשלכות של כל בחירה ואז להחליט אם את רוצה לשחרר או לא.
כי אם לא תהיי החלטית איזה אופציה עדיפה תמיד תוכלי להסביר לעצמך במה המקרה שלך שונה מאחרות ולמה במקרה שלך את לא יכולה לשחרר וזה ימשוך חזרה להחלטה השניה.
אם יהיה לך מול העיניים את המחיר שאת משלמת על האופציה השניה, זה יעזור להיות נחושה בהחלטה.
יש לנו המון בחירות בחיים שמצריכות מאיתני לצאת מאעזור הנוחות וזה לא נוח ולא נעים. ופוגש אותנו בנפש במקומות כאובים.
אבל לפעמים צריך להיות חזקים ולא להישבר ולא להסתכל אחורה.
אני לא יודעת אם הקושי לשחרר מקורו בראש או ברגש, אבל לשני המקרים אפשר להיעזר באימון כדי לשחרר חסמים שאנחנו משלמים עליהם מחירים יותר גבוהים ממה שאנחנו מוכנים לשלם.
נשמע שלא יעזור גם אם יכתבו לך 50 תגובות איך אפשר להשאיר ילדים עם בייביסיטר.
נשמע שיש שם משהו בתוכך שמונע ממך לראות איך אפשר לשחרר וצריך לבדוק בהתבוננות פנימית מה המקור ולתת לו מענה ולא להשתיק אותו.