בס״ד
שהיה לך מסוכן!
זה דורש המון המון המון אומץ!!!
זה כל-כך גדול מה שעשית בשביל עצמך!!!
ממש תתני לעצמך שוב ושוב (ושוב) טפיחה ענקית על השכם!
שמרת על עצמך!
זה הדבר הכי הכי חשוב וגדול שיכולת לעשות!
בשבילך ובשביל כל המשפחה שלך!
וכל-כך מובן שאת ככה מוצפת יקרה!
גם עברת משהו ממש מזעזע ומערער.
גם איבדת מקום עבודה יקר.
גם חגים בפתח.
גם שוטף (ילדים וכו׳).
אני יכולה לספר לך שהיינו אירוע גדול ומלחיץ לפני כמה ימים ושקרה איזשהו מקרה ממש מעצבן ומתסכל, וגם אני לא הצלחתי להיות עצמי כשזה קרה.
אנחנו אנושיות ולוקח לנו זמן
לעקל,
לעבד,
להירגע,
להירפא...
לחזור לעשייה,
לחזור להשתדלות,
לחזור לאמונה...
תחושת הביטחון שלך ממש התערער לפני מעט זמן!
גם תחושת הביטחון בעולם ובאנשים.
גם תחושת הביטחון מבחינה כלכלית.
וגם תחושת היציבות הכללית, שהשגרה מביאה איתה בדרך כלל.
איבדת (זמנית) הרבה מאד בבת אחת!
את תבני את הכל מחדש בע״ה,
אבל לאט-לאט, זה לוקח זמן יקרה...
בינתיים נראה לי הכי חשוב שתנסי לקבל את מי שאת ואת המשבר שאת חווה כרגע. ממש להגיד לעצמך שאת בשלבי התאוששות מדברים מורכבים ושזה בסדר שאת לא עצמך, שאת עצבנית, שאת צועקת...
אם יש לך אפשרות לנוח או לעשות דברים לעצמך, לכי על זה לגמרי. את ממש זקוקה להרבה טוב עכשיו.
אם בעלך יכול להתגייס יותר מהרגיל, מה טוב.
אם אפשר קצת להישען על מסכים או כל פתרון אחר שיתן לך קצת שקט, כנ״ל.
אם מורכב לנוח ולקחת זמן לעצמך כרגע (ראש השנה וזה), אולי לפחות תנסי להשחיל מילה לילדים ולהסביר להם, בלי לפרט הכל כמובן, שעברו עלייך כמה דברים לא טובים עכשיו ושבגלל זה את לא בדיוק עצמך כרגע. שזה לא אשמתם בכלל, פשוט זה חלק מהחיים וכרגע את מרגישה לא משהו ולכן את מתעצבנת יותר בקלות. שזה יעבור בע״ה אבל בינתיים את צריכה יותר שקט ומנוחה מהרגיל (או משהו כזה).
ו- חיבוק!!!!!!!!!!!
לגבי הסוף, לא לחלוטין ברור לי מה התכוונת. אני הבנתי שהתייחסת לראש השנה, כשאת כולך בסערה ומתקשה להתנהג בנחת. הבנתי אותך נכון?
אם כן, אז חשוב לי להגיד לך שמי שצריך להתבייש ולחשוש מראש השנה זה אותו בוס רשע שהעז לעשות כזה מעשה נבזה!
את בע״ה תגיעי לראש השנה עם ידיעה שעשית את הכי טוב שיכולת! שקיימת הרבה מצוות בבת אחת - ונשמרתם מאד על נפשותיכם / שלום (ושלמות) הבית / ואהבת לרעך *כמוך* / ובחרת בחיים... ובטוחה שעוד ועוד ❤️
וזה׳ הטוב שרואה כליות ולב יודע הכל!!!
יודע כמה נפגעת,
כמה חששת,
לכמה אומץ נדרשת,
לכמה אמונה היית צריכה...
והוא בטוח מערים לך זכויות על גבי זכויות על גבי זכויות!!!
שולחת לך מלא תמיכה!!!
את באמת אלופה וגדולה מהחיים!
שנה טובה ומתוקה כדבש אהובה!
לך וכל בני ביתך ❤️