הימים עוברים וכאבים בתוכי העדיפו לנוח בסוף יום. אבל הכאב גדל והרגשות שבאו איתו המועקה, הפספוס, האכזבה כבר ממלאים לי את כל הלב עד שאין לי אוויר לנשום.
וה' זימן לי עצירה קצת מעבודה אז התחלתי לחשוב והכאב צף ומתגבר. אין לי תשובות לפלונטר שאני נמצאת בו ואקווה שהשיתוף יאיר בליבי.
אז כשהייתי בת 20 וקצת רציתי להקים בית משלי, לא הרגשתי בנוח בבית ילדותי. חיפשתי עצמאות. יום אחד הוא הגיע, מצאתי את הרוגע שחיפשתי. נהנתי מהתחושה של להסתובב ליד מישהו גברי. הרגשתי בעלת משמעות במיוחד שלא יצאתי הרבה עם גברים. היום אני יודעת להגיד שלא הייתי בשלה מספיק, לא הייתי מחוברת לעצמי.
הייתי בלחץ שכולן סביבי מתחתנות, פחדתי להשאר לבד ולחזור לבית הורי.
הסיבה שהתחתנתי היתה יותר מאהבה לעצמאות ולנירמול מאשר אהבה לבעלי. הרגשתי איזה התחלה של חיבור אליו אבל מרוב כל כך חששתי שמשהו יחבל ולא אתחתן שהעדפתי להזדרז לקדם את הקשר לחתונה. בקושי הכרתי אותו, הכרתי יותר את הדימיון הורוד שבניתי לעצמי.
הקשיים אחרי החתונה היו הרבה מעל זוג ממוצע, הרגשתי שזה מקח טעות, התחתנתי כי אהבתי שהוא עונה לי על הדימיון שהיה לי, והרבה מהדמיון נשאר בדימיון. דברים בסיסיים לא הכרתי עליו. דברים שהיו גורמים לי לבחור אחרת..
אז איפה אנחנו היום קצת פחות מעשור מהטעות של חיי?!
לא התקדמנו הרבה, הרבה ריבים, הרבה מועקה, חובות, בלי בית, קושי גדול להכנס להריון וילד מקסים אחד אחרי הרבה שנים של המתנה, לא נכנסתי לעבודה מסודרת כי הנפש שלי כל הזמן לא רגועה לא טוב לי ואני לא מצליחה למצוא תשובה.
כל השנים הלכתי למטפלות שאמרו לי להתחזק בלראות בו את הטוב. אבל רציתי לצעוק זה לא רק זה!! אני חיה עם אדם שכל בוקר מרגישה אותו עול על כתפי, הוא לא מאתגר אותי מבחינה שכלית, צריכה להסביר לו הרבה דברים, לא נמשכת אליו בכלל לא מזיז לי את הרגש להיות לידו מבחינתי מקווה זה רק עול ואנחנו בקושי ביחד. אני באתי ממקום עשיר והוא הפוך, אני חייה בצמצום מאז שהתחתנו כי הוא לא מצליח לפרנס אותי בהתאם לצרכים שלי. הוא גם לא עושה יותר מידי שזה ישתנה חוץ מלהגיד לי שאני גם צריכה לעזור בפרנסת הבית. מרגישה שגם אם הוא יתאמץ מאוד וישנה פה ושם דברים שמפריעים לי אני לעולם לא יאהב אותו כי הדברים המהותיים הם לא ברי שינוי, זה הבנאדם. זאת הרמה השכלית שלו, זאת הנטיה הגנטית שלו להשמין, זה הדפוסי התנהגות שלו לחשוב כמו עני וזה הגוף שאני לא נמשכת בכלל. מרגישה שהנוכחות שלו מכבה אותי!
יש לי 2 אפשרויות: להתגרש או להמשיך לחיות איתו.
אם אתגרש מי יודע עם מי אתחתן ומתי וכמה קושי יהיה לי לעבור את התקופה ליד ועם ילדה.
ואם אמשיך ככה לאן נגיע? שום שפע לא נפתח לנו בגלל ההקפדות האלו.
נגזר עלי לחיות עם אדם שאני לא אוהבת כי אסור להתגרש?? ואם לא אתחתן שוב? עדיף חיים כאלה מאשר להיות גרושה כל החיים.
אשמח לעצות טובות

מדהימה את
❤️