עבר עריכה על ידי מדרשיסטית20 בתאריך י"א בתשרי תשפ"ד 15:38
גם אם זה שני אנשים שלא רוצים לצאת יותר מידי זמן, זאת לא הדרך בעיני.
צריך לדעת איך להתקדם בעדינות וברגישות לצד השני. בלי ללחוץ. גם לא ברמזים.
@פתחתי ניקק לשאלתך-
(מבינה שזה לחבר שלך, אבל אכתוב בגוף שני לשם הנוחות, סבבה?)
בעיני הדרך לקדם קשר שיש לו בסיס טוב אבל מרגיש תקוע "ועוד לא שם", זה ליצור מרחב אינטימי. כלומר להתחיל לתת לשני ממש להיכנס לעולם שלי, להכיר אותי קצת בפנים. לאט לאט.
נשמע לי ממה שכתבת שהקשר תקוע בשלב הראשוני, של "דיבורים בעלמא". שזה חשוב בשלב הראשוני, אבל בהחלט חשוב להבין איך עוברים משלב כזה לשלב הבא.
ליצור חוויות מיוחדות כמו שציינת (ולצאת מהקונספט של "דייט ספסל") זה נפלא ומאפשר משהו אחר, אז שאפו על זה.
במידה ואתה מרגיש שזה לא מקדם את הקשר, לפעמים זה סימן שאחד הצדדים או שני הצדדים לא לגמרי הביאו את עצמם, עדיין לא מרגישים לגמרי בנוח להיות חשופ/ים.
כשאתה חשוף מול הצד השני זה יוצר מרחב אנטימי יותר, מה שיוצר קשר עמוק יותר. קשר של חברים טובים. שזה מה שאנחנו מחפשים בזוגיות, לא ככה?
אני מניחה שכשטוב ונעים, וגם יש קשר עמוק, שאתה מרגיש בו בנוח להביא את עצמך כמו שאתה ולשתף וכו', אז מתעוררת גם האהבה והרצון להתקדם לשלב הבא 
אז נסו לחשוב מה יכול לעזור לכם ליצור את המרחב הזה, להביא את עצמכם.
אולי זה להביא משהו לדייט מהעולם של אחד הצדדים? אולי זה להיות במיקום מסוים שאחד הצדדים מרגיש בו בנוח והוא מרגיש שזה חלק מהעולם שלו? אולי זה זה לפתוח שיח על משהו מסוים?
יכולה לתת רעיון למשהו פרקטי שעבד לי מצוין 
פעם הייתי בקשר שהרגשתי שאני רוצה לבדוק אותו מהזווית הזאת, לבדוק את הקשר לאחר שאני מרגישה שהיינו קצת חשופים ובאמת הבאנו את הפנים שלנו. אז עשיתי את המשחק הבא:
לקחתי קובץ של שאלות קיימות מאחד המשחקים בקישור הזה:
משחקים לדייטים – Google Drive
(אני אישית השתמשתי במשחק שנקרא: קלפי היכרות למתקדמים, יש שם שאלות יותר רציניות)
ובמקום להדפיס אותו ככה שכל אחד מרים קלף רנדומלי, בחרתי לפתוח אתו בפלאפון וכל אחד היה צריך לבחור שאלה שהוא רוצה לשאול את השני. יש בזה משהו אינטימי יותר. כאן יש שאלה עמוקה שאני הייתי רוצה לדעת על השני. לא יודעת להסביר עד הסוף במילים מה זה עושה, אבל זה ממש יוצר משהו אינטימי.
(אגב, עשיתי את זה אח"כ גם עם בעלי בדייטים וזה היה נפלא. בהחלט פתח משהו אחר)
בהצלחה רבה!!