הי לכולן,
כתבתי פה לפני כחודשיים שאני הייתי פה פעם קבועה, חזרתי עם שם משתמש אחר, אז סיפרתי שיש לי דימום של מחזור ארוך בטירוף ומה קורה... ומה עם הביוץ.... ונחשו מה? ב''ה אלף פעם- הריון!!
אז באמת קודם כל תודה לה'! לא מובן מאליו בכלל!!
עכשיו באתי לפרוק....
בעלי היקר גויס,
חזרתי לעבודה כי אנחנו לא גרים במקום בעייתי יחסית לשאר הארץ, ואני לבד עם הילדים (3 מתוקות ואחד מתוק ) ריצות מטורפות בבוקר, אין לי חמצן, אין לי אויר, אני לא מדברת על הכביסות האינסופיות, הכלים, והבית שפשוט התרגל להיות מטונף כי לשטוף רצפה זה ממש מעל ומעבר.
אבל עכשיו מגיע הסיוט האמיתי.... ה ב ח י ל ו ת 🤮🤢🤮🤢
זהו, זה גומר לי את החשק לחיות.
יש זמנים ביום שאני לא מסוגלת להכנס למטבח, לא מסוגלת לפתוח מקרר, בקושי יכולה לדבר מרוב בחילה. אני מרגישה ממש נורא. ב''ה לא כל הזמן, אבל זה בא בגלים.
הילדים מסכנים קצת שאין לי יכולת להכין להם ממש לאכול, ערב אחד אמרתי שאני פשוט לא יכולה להכנס למטבח, הגדולה החמודה הכינה טוסטים לכולם וסלט. הם נהנו אבל זה לקח שעות וטינף הכל ממש. ועכשיו כשיש לימודין ועבודה אין לי פריווילגיה לתת להם לישון מאוחר, אני חייבת לקום מוקדם ולתקתק הכל.
קשה לי ממש שאף אחד לא יודע שאני בהריון, אז חושבים שאני סתם גמורה בגלל שאני לבד בבית עם הילדים, אבל אף אחד לא יודע שהסיוט האמיתי זה ההקאות, הגרון שנשרט, הגועל מלהריח את השמפו של הילדים, את הפח, בעצם, אין משהו שאני יכולה להריח בגדול... בעלי לא רוצה שאני אספר לפני השליש הראשון, ככה עשינו בכל ההריונות.
הקטע ש... איזה כיף לי, כשבעלי חזר לפני כמה ימים לכמה שעות רבנו על משהו, והוא ממש פגוע. אי אפשר להשלים בריחוק... והוא עוסק במלחמה בדברים מאוד קשים נפשית ופיזית, אז בכללי אי אפשר כ''כ לתקשר איתו, הוא נהיה קשה ממש ועצבני, שזה מאוד הגיוני למצב שלו. אז מרגישה נורא בודדה וגם כשאני מדברת על הבחילות וההקאות הוא לא ממש איתי. אני לא שופטת אותו, כי יחסית אליו אני בגן עדן עלי אדמות... ה' ירחם. אבל בשורה התחתונה
קשה לי
קשה לי
ובכלל , כל המצב בארץ שבר לי את הלב לרסיסים ואני לא מפסיקה לבכות מכאב על כל הטבח , ההרוגים, החטופים.
יש ימים שאני פשוט מרוסקת.
זהו. לא יודעת מה אני רוצה... רק לפרוק. פחות בקטע של הצעות של לקחת עזרה וכו'....

, ורבים כמוכם חוו את אותה החוויה. וזה ממש לא סוף העולם, ובכלל לא נורא, אפשר פשוט להשתכלל בביקור הבא. 
