זה הגיוני מה שאת מרגישה
החיים זה גלים... עליה ואז ירידה
את כולנו מציפות הרבה תחושות ויש אחד שמנהל את המצב גם כשאנחנו עייפים
לגבי המחוייבות הרוחנית אני ממש מבינה אותך... אולי בגלל הציפיה הגדולה שהייתה הגיעה גם איזושהי אכזבה שגורמת לזה.
בסוף זה אירוע בסדר גודל, וזה עורר וזעזע כמו שצריך, והיה מלא קבלות ותפילות והפרשות חלה וחיזוקים שהם לא ברמה היומיומית. וזה בסדר, כי אי אפשר לשמור על רף גבוה כל הזמן אבל משהו מהגבהים האלה נשאר איתנו ואנחנו כל הזמן מקבלים תזכורות כדי שנשמר את זה... לדוגמא על חשיבות התפילה שלנו (כששומעים סיפורים יש מופתים מתחת לאף)
ואת יודעת את עוד תופתעי לטובה.
מה שחשוב זה לדבר במילים חיוביות ולשים דגש על החיובי כי הדיבור כל כך משפיע על מה שנאמין.
אז תזכרי שה' לא עוזב אותנו, וגם אם זה לא ממש עכשיו הגאולה השלמה מתחת לפני השטח נרקם עכשיו סיפור לגמרי חדש שישנה לנו את החיים כאן התודעה של רוב העם השתנתה ויש יותר צמא ליהדות ויותר הבנה של הזהות שלנו ואחדות. כנראה הגאולה באמת באה קמעא קמעא עד שתצא לנו הנשמה... כאילו אנלא יודעת כבר, צריך ממש להזהר מהבטחות שמפתחות ציפיה מטורפת צריך בזמנים האלה לדעתי אמונה תמימה כזה של קבלה שככה ה' רוצה שזה יהיה.
הייתי שבוע שעבר במשבר עמוק ממש (בגלל משהו אישי בכלל) ופתחתי בשבת "משיבת נפש" של ר' נחמן אני ממש ממליצה לך
לא אגיד שקרה פתרון קסם ואני אחלה בחלה, אבל התחדש לי משהו יפה לגבי תפילה: השמחה הכי גדולה שיכולה להיות לאדם זו הידיעה שכשהוא מתפלל יש מישהו שמקשיב לו.
זה כל כך חזק שהמטרה של התפילה היא להתענג על הקשר עם ה' בלי קשר למילוי בקשתנו... פשוט לפעמים אנחנו צריכים סימן שהוא שומע, שהוא אוהב. רק צריך לבקש את הסימן...
בקיצור את מוזמנת תמיד לפרוק כאן באהבה🤗 סליחה אם חפרתי קצת❤