היי לכן,
אני בחודש שביעי עכשיו. הזמן טס לי בטירוף ב"ה.
מרגישה שאני שוכחת לפעמים שאני בהיריון..
יש כמה דאגות שמדירות שינה מעיניי.. אבל כרגע אין לי מה לעשות עם זה..
חשבתי שאם אמצא בראש פתרונות- זה ירגיע אותי גם אם לא זה הפתרון שאיישם במציאות. כי בטוח שהכל משתנה במציאות.
לדוגמא-
לא רוצה לצאת לעבוד אחרי 3.5 חודשים. אין מצב. מפחדת להשאיר תינוק קטן אצל מישהו..
בלידה הקודמת יצאתי אחרי 4 חודשים והוא נשאר עם בעלי בבית כמה חודשים (בעלי היה אברך, למד איתו בבית, היה לוקח אותו לכולל מידי פעם..) ועדיין היה לי מאוד קשה. הייתי קמה ב 5 בבוקר, מניקה אותו ויוצאת ב 6 בבוקר כדי לחזור כמה שיותר מוקדם.
עכשיו אין לי גם את ה'נחמה' הזו, בעלי עובד. אין לי הרבה אפשרויות. פיזית רחוקה מההורים שלי, לא שאמא שלי יכולה לשמור כל הזמן אבל בטוח הייתי מקבלת איזושהי עזרה בחלק מהימים.
מפחיד אותי.
באזור של ההורים שלי יש גם את גיסתי, אחות של בעלי שהיא לא עובדת, חשבתי אפילו לשלם לה ולהיות רגועה לפחות שאין אלימות. אבל רחוק לי.
אפילו חשבתי לעבור דירה לשם, אבל צריך לשנות הכל- גן לבכור שלי, עבודה שלי, עבודה של בעלי רחוקה.. בעלי פחות מעוניין..
הנושא השני-
אחרי הלידה בע"ה מתכננת לחזור לבית שלי, לא להורים.. רק בגלל הבכור שלי, שהוא בגן באזור שלנו. לא יכולה להיות רחוקה ממנו, גם לא לכמה ימים. ו'לאלץ' אותו לעשות איתו נסיעות באוטובוסים הלוך חזור, שיגיע עייף לגן- לא בא בחשבון.
נגיד שבעלי יקח אותו לגן, אבל האיסוף.. איך עושים את זה עם תינוקת בת שבוע- שבועיים, חודש, באוטובוס? אמורה ללדת בסוף פברואר- עדיין אמור להיות קר..
40 דק' הלוך, בערך 50-60 ד' חזור...
ואם היא תרצה לינוק בדרך..? (מקווה שבע"ה אצליח להניק ולא יהיו בעיות)
מלחיץ אותי נורא.
אמרתי לה' שיש לו 3 חודשים להמציא לנו רכב+ אפשרות להחזיק אותו חחח סתם בצחוק.. הלוואי
לא רוצה בשום אופן לבקש עזרה מחמותי. בבקשה שה' לא יאלץ אותי לבקש מהם עזרה. למרות שזה הכי מתבקש, כי הם בבית כל היום.. ופיזית קרוב להם.
אבל מבחינתי לא רוצה שזו תהיה אופציה..
בקיצור..
והכל בהנחה שאני מצליחה ללדת בלידה רגילה ולא שוב קיסרי. שישבית אותי פיזית ונפשית(!!)
מלחיץ אותי נורא.
אשמח מכן עצות לרוגע ודרכים איך בכל זאת לזרוק על ה'??