אני יוצאת עם מישהו קרוב לחמישה חודשים תיכף, ובכל הדיבורים של לסגור, וחתונה, ואירוסין, זה תמיד באוויר, פשוט הוא אומר לי שהוא עדיין לא יודע תשובה, שהוא עדיין לא בטוח.
התקשורת ביננו ממש טובה, ואין לו בעיה להגיד לי שהוא עדיין מתלבט ולא סגור לגמריי, ובכללי הקשר הזה מרגיש לשנינו מאוד טוב. מאוד כיף לנו ביחד, ויש רגש והכל.
ולא רק ברגש. גם בשכל הדברים מאוד מתאימים, ותכלס מה שאנחנו מחפשים.
אני פשוט לא מבינה מה יש עוד לברר, מה יש עוד להתלבט. כי בתכלס ממה שנראה הכל טוב, הוא לא מחרטט אותי בקטע הזה ואני יודעת שטוב לו כמו שטוב לי.
אני חוששת שפשוט יש לו פחד מהצעד הזה (לסגור אירוסין) כי זה משהו גדול חתונה, ולכן יכול מאוד להפחיד לעשות את הצעד הזה.
אני לגמריי שם, מוכנה לסגור כבר, אבל הוא עדיין לא ממש, וזה ממש מקשה עליי, כי אני מפחדת שאם בסוף זה לא יהיה זה, יהיה לי ממש קשה כל החוויות שאנחנו צוברים עכשיו, כי אנחנו נורא נהנים ביחד.
מצד שני אני לא רוצה להכריח את הבנאדם להתקדם, כי זה צריך לבוא ממנו כדי שהוא יהיה שלם עם ההחלטה הזאת, וגם לפעמים אם לוחצים ולוחצים זה רק יכול לעשות נזק.
עצות מה אני כן יכולה לעשות? מה אני כן יכולה להגיד לו בלי להלחיץ אותו?
כמובן שגם יש קולות מסביב שמתחילים להלחיץ אותי של "יאללה כמה זמן, תסגרו כבר, אל תמרחו", וזה לא מטיב איתי, אלא רק מלחיץ אותי יותר.
. הרבה סיעתא דשמיא, נחת, שלווה והצלחה!