מה אתן חושבות על זה?
בעלי עצמאי לא אכתוב את התחום מחשש לאאוטינג
הוא הולך לעשות עבודות אצל אנשים,לפני 3 שנים הוא התחיל ללכת למישהי גרושה עם ילד יחסית מבוגרת,בעלי מאוד נחמד והיה עושה לה עבודות ועל הדרך היא היתה פורקת לו מה עובר עליה היו פעמים שהיא היתה בוכה מולו וגם מתקשרת בטלפון לספר לו דברים ותופסת אותו לשיחות,אם הוא לא היה עונה היא היתה מתקשרת מספר פעמים כדי שיעשה לה עבודה,ועל הדרך משתפת אותו אמרתי לבעלי שזה לא מוצא חן בעייני ואין לי בעיה שיעבוד אצלה רק שתפסיק לשתף אותו בדברים שהיא עוברת,בעלי היה מסנן אותה ואומר לה אני עסוק ולא יכול לדבר וכך וכך,ויום אחד ממש נמאס עליי והתקשרתי אליה אמרתי לה שזה לא ראוי ולא במקום,היא כמובן ישר הכחישה כל קשר ואמרה לי לא את צריכה לסמוך על בעלך אי אפשר ככה לעבוד עם אנשים,אמרתי לה אני סומכת עליו אבל לא מקובל עליי שתפרקי לו דברים מהלב,היא הסכימה בסופו של דבר אחרי שיחה ארוכה,ובעלי באמת אומר שהיא מאוד עניינית עכשיו ובקושי מדברת שהוא מגיע,פעם אחרונה הוא סיפר שהיא אמרה לו תלך מהר שאישתך לא תתעצבן עליי..ישר ולעניין אבל אני לא רגועה,משהו באישה הזו,השיחות האלה שבעלי היה שומע אותה בוכה,ואני הייתי בהריון קשוח באותה תקופה והכי צריכה אותו אני מרגישה שאני לא רוצה שיהיה לו שום קשר איתה אבל פרנסה