איך אצלכם? אתן מזכירות לילדי כתה א' להכין? יושבות אתם? זו האחריות שלהם? צריך לנדנד להם?
עד לא מזמן הייתי מזכירה לה, לפעמים צריכה לנדנד לא מעט, אבל בסוף שיעורי הבית היו נעשים. (לפעמים עם בקשות לסיפור אחרי, או תוך כדי אם מדובר במטלה טכנית)
בזמן האחרון הייתי חולה הרבה ולא היה לי כוח לכלום כמעט ובטח שלא לדאוג לשיעורי בית, והיא פשוט לא עשתה.
עכשיו אני מרגישה ב"ה יותר טוב, אבל עדיין לא לגמרי. ניסיתי להזכיר כמה פעמים. זכיתי פחות או יותר בהתעלמות. לא בטוחה לאן להמשיך מכאן.
אשמח לשמוע איך אצלכן...
(נ.ב. זה לא נובע מקושי בחומר עצמו. ב"ה היא שולטת מצוין. פשוט מעדיפה לשחק או לצייר או לקרוא (ספר שאינו ש"ב) מאשר להכין שיעורי בית. או שיש קושי ב"להתחיל" כי לפעמים דווקא אחרי שעשתה אמרה שהיה לה כיף. יש להן לא מעט שיעורי בית כמעט כל יום).
באופן כללי מרגישה שהכל מתפרק לי ורוצה לבכות ומנסה להזכיר לי שאני פשוט מחלימה ממחלה והכל ייראה לי טוב יותר בהמשך. אולי? אבל מרגישה כרגע שהילדים רבים בלי סוף (והספר של לייף סנטר לא עזר לי בזה בכלל!), שאני לא מצליחה להגיע לכל אחד באופן אישי כי בת השנה וארבע זקוקה להשגחה צמודה כל הזמן מצד אחד, ולחופש מצד שני - כך שאני די כל הזמן עסוקה בלהשגיח עליה... שהבית במצב קטסטרופלי מאי פעם, והכל פשוט גרוע ונורא.