סוף 36 הגיע הזמן נכון?
בעלי עושה הכל בבית אבל לבשל הוא בקושי מכין חביתה אז רוצה להערך.
כמה שאלות...
1.
איך אדע כמה זמן שורד אוכל מבושל? אני רוצה להכין בערך לחודש אחרי הלידה אבל כבר עכשיו אין לי הרבה כח אז חייבת להתחיל לאט לאט מצד שני אוכל יישאר שבועיים? מה מחזיק יותר ומה פחות?
2.
רוצה להכין דברים על סף בישול זא קניתי חזה טרי ומתכננת להכין ממנו שניצלים, שיפודים מתובלים, שווארמה כזה שאני אופה בתנור ככה שיהיה טרי..
איך זה עובד? בהפשרה בדרכ יוצא נוזלים, זה יהרןס את הטעם? לתבל יותר חזק כי כביכול הנוזלים שיצאו ידללו את התיבול? למישהי יש נסיון עם זה? האמת ששניצלים כבר יצא לי להכין ככה ואז מפשירה על נייר סופג וזה סבבה.. אבל זה פחות רוטב סמיך שהוא התיבול אלא יותר בענין שהפירורים יצאן קראנציים.
3.
עוגות/עוגיות
מתלבטת אם להכין... מצד אחד יודעת שצריך דברים מתוקים לנשנש וכל ההריון לא הצלחתי להמנע יותר מדי.. מצד שני יודעת שאחרי הלידה מקבלים מלא שוקולד.. ולא רוצה לאכול שטויות. נראה לכן שאם לא אכין יש סיכוי שזה יעזור או שפשוט נקנה?
4.
דגים- אפשר לקנות דגים טריים לתבל ולהכין בתבנית ואחכ להוציא לתנור? פשוט משהו שאני צורכת כיום הרבה יותר מפעם אז יש לי פחות נסיון איתו..
5.
האם אפשר להקפיא אורז מלא מושרה מטוגן כבר עם פטריות/ירקות בצל שום ותבלינים, זא ממש מוכן לסף בישול? שזה יהיה רק להוסיף מים. כנל אותו שאלה לגבי קינואה . רוצה באמת להשאיר לי מינימום עבודה או משהו שאפשר לשים עליו מדבקה לבעלי 'להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולבשל על אש קטה עד שהמים נספגים'. עם אורז לבן, פתיתים ופסטה הוא מתמודד לפי התוויות שאני מכינה לו לפני, אבל לא עם טיגון קל ערבוב, תיבול וכו'...ולא בא לי לחזור לזה אחרי שהפסקתי לגמרי.