הבת שלי בת כמעט שנתיים.
צריכה ללדת ממש בקרוב...
לפני חודש בערך סיפרנו לגדול יותר. הוא נרגש ונלהב סיפר לאחותו, יש לציין שהוא ממש רצה וחיכה לעוד אח וסיםר לה במתיקות איזה כיף יהיה.. ויהיה תינוק קטן כמוש את היית ונחבק אותו וכו'...
ומאז היא לא עוזבת אותי. בהתחלה היתה ממש מרביצה לו כשהוא היה מדבר. עכשיו כבר לא, היא כן אומרת תינוק קטן, אני גדולה, אבל היא פשוט דבקקקק אלי.
היא היתה ועדיין נורא חמודה וחברותית אבל פתאום לא מוכנה שבעלי יגש אךיה בלילה, התחילה לקום מלא ורוצה לישון רק איתי במיטה...
אחותי הגיעה אלנו יום אחד, היא מכירה אותה ואוהבת רותה, אבל היא לר הסכימה שאחותי תאכיל אותה, אם אני נכנסת לנוח בצהריים היא דופקת לי על הדלת בבכי עד שאנח נשברת ויוצאת...
אני ממש מאמינה שהיא בלחץ. ניסיתי לדבר איתה בשפה פשוטה אבל האמת היא קפיצית, היא לא מקשיבה לי יותר מדי, רק אומרת 'אני אמא' כלומר, אני רוצה את אמא..
אני ממש אובדת עצות.
עזבו שאני גמורה כי בלילות זה ממש מלחמת התשה איתה שתתן לי לישון- אם רני מתרחקת ממנה היא מתעוררת מיד ובוכה, היא מכה את בעלי אם הוא מנסה להחליף אותי- והיא ממש אוהבת אותו! יכולה לבכות כשהוא הולך, מחכה לו בערב, מתנפלת עךיו בנשיקות...
היא כבר בוכה אם הוא מקלח אותה- שדי באמת זה לא לכוחותי עם הבטן להתכופף, היא רוצה ידיים כל הזמן, דבק לעגלה שלה ובעיקר בעיקר אלי.
קשה לי גם עכשיו, ןאני מרחמת עליה... וגם הרבה דואגת מה יהיה בלידה.
ערב אחד יצאתי והיא התעוררה וצרחה שעה עד שחזרתי. מה יהיה כשאצא מהבית ללילה שלם? וגם, כל גך לא רוצה שככה היא תחווה את האח החדש...