הפלטפורמה הזאת יש בה משהו מיוחד שאין במקומות אחרים (או אולי יש אבל אני לא ברשתות חברתיות אז לא יודע)
קיצר מה שיש כאן זו אנונימיות עם פתיחות מסוימת שנותנת לך להיכנס קצת לחדרים פנימיים של אחרים, להציץ בנופך מסוים מהאישיות שלהם. ואני לא יודע אם שמתם להם אבל אתם ממש ממש יפים ומורכבים ואולי דווקא בגלל זה יפים קיצר כל הדייטים שלי מהשליש או מהצעות באמת שהיו בחורות טובות אבלל קשה מאד לצמוח מהצעות כאלה ולהגיע לצד היותר פנימי שזה בעצם הדבר היפה שאני נמשך אליו בדייטים כאלה זה מאד מכני וקר ואילוצי.. ונדיר לי שזה מגיע לשלב הזה
אבל כאן זה כאילו שונה לי אז דווקא נוצר מצב מוזר שדווקא כאן יש לי יותר משיכה לבחורות ואז אני מתחיל לדבר איתן ועוד יותר נכנס פנימה ועוד יותר כובש אותי ואזז אני מגיע לשלב שאני מציע כי אני דוגרי מדיי בקטעים האלה ואז מגיע המיני שיברון לב לרוב כי קשה לעשות את המעבר מאנונימיות לחיים האמיתיים לגמרי מבין את זה קיצר זה התמודדות ששמתי לב שיש לי כאן שזה דיי מתסכל יכול להיות שתפרשו את זה כנואש או וואטאבר לא שאכפת לי ויש מצב שגם דיי שרפתי את עצמי כרגע לכל הבנות שקוראות את זה חחחחח אבל בסדר אני חייב לשתף אתזה זה דוגר לי