לא בקטע של התרפקות על איזשהו משהו שהיה בעבר, אלא בקטע שאני באמת מתלבט אם יכול להיות שזה כן היה רלוונטי בשבילי ולא מספיק נתתי סיכוי/ברחתי מוקדם מדי.
ויותר מעצם ההתלבטות, אני מרגיש שהספק קצת אוכל אותי.
מדובר בהתלבטות שגם נראית לי מאד קשה להכרעה.
אני מרגיש שאהיה חייב לוותר על משהו מהציפיות שלי, וזה משהו שחשוב לי.
אבל מצד שני, היא באמת בחורה מדהימה ממש...
(האמת שקצת מה שעורר את המחשבות האלה, אחרי מלא מלא זמן שבכלל לא חשבתי עליה כרלוונטית איכשהו, היה שדיברתי עליה עם חבר שחשבתי להציע לו אותה, והוא כזה -"תקשיב נשמע שיש לך 'קראש' עליה... אולי תנסה בעצמך לפנות אליה...". והאמת היא שאני מרגיש שהוא די קלע. פשוט אני מתקשה לדמיין את החיבור הזה מצליח.)
לא כל כך יודע איך להתמודד עם זה.
וקצת אירוני, אבל במקביל התחילו להתעורר אצלי מחשבות על מישהי אחרת שהיה לי איתה קשר משמעותי גם כן, והיא קצת ההיפך מהקודמת. מה שהיה חסר לי אצל האחת מצאתי אצל השניה ממש, ולהיפך... ושם זה קצת שונה, אני מרגיש שהחיבור הרגשי היה קצת פחות חזק, אבל עדין היה משהו עמוק ומשמעותי שכן היה. ואפשר לומר שזה נפסק כי כבר היה לי קשה להמשיך להתלבט, בצירוף לזה שברגש לא התלהבתי כל כך.
כבר כמה ימים שאני קצת מוצף במחשבות על זה. מצד אחד אני אומר לעצמי - תראה באמת זה לא היה רלוונטי. ההיא בגלל א', וההיא בגלל ב'. ומצד שני - זה כנראה איזשהו שילוב של הטלת ספק לגבי כמה הדבר הזה היה חסר אצלה, כמה זה באמת משמעותי עבורי בנישואין, וגם קצת איזשהו ייאוש מלחפש...
(וכן, אני יודע שייאוש מלחפש זה לא שיקול מוצלח כל כך. מי שיש לו דברי תוכחה להעביר בנידון, כבר העברתי. אבל מי שרוצה לנסות לעזור מוזמן.)
ואני אוסיף בשולי הדברים, שפשוט לתת עוד צ'אנס זה לא כל כך פשוט, גם אז לא עשיתי את זה בפזיזות, וכשאני כותב "ברחתי מוקדם מדי", הכוונה היא לא "מהר מדי", אלא "מוקדם מדי". ודו"ק.

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם