מרגישה שבעלי מאוד מושפע מהסביבה ובמיוחד מהמשפחה שלו.
לא יודעת מה לעשות כבררר
החלטנו שעצמאות הזה לא נצא לשום מקום, כי זה עצמאות לא שמח ואין עצמאות אלא יש שבויים וחיילים בצפון ובדרום, ובקיצור לא שייך לחגוג השנה .
בנוסף הסכמנו שלא נחגוג כי אני בתחילת הריון , הריון בסיכון, ואני בחופשת מחלה כי אני מרגישה לחץ ברחם..
בקיצור, בפועללללל מה היה??
אחותי רצתה להפגש בעצמאות בבוקר ואמרתי לה יפה מאוד שלא, שאנחנו לא חוגגים ובלה בלה.
והמשפחה של בעלי הזמינה אותנו לעל האש בערב עצמאות אז פתאוםםםם כל ההחלטות נמחקו והתחיל מסע שכנועים מצידו, שבסוף יצאתי הרעה שמסרבת לצאת.
אמר למשפחה שלו שאני לא מרגישה טוב, ועשה לי פרצופים כל הערב, התקלח והלך לישון. כמו ברוגז...
והכל אצלו בדרמה, לא עונה לאמא ולאחים שלו מאז שאמר שאנחנו לא באים , כאילו לא יכול להתמודד איתם..
למה הוא לא מסוגל לעמוד על שלו???
אחות אחת גם ככה לא באה, אמרה שהולכת לצד השני, ואח אחר במילואים, אז למה רק לו קשה להגיד שלא בא??
אוףףףף מתסכל
פעם המאתיים שזה קורה
פעם קודמת שזכורה לי ממש טוב היתה בתחילת הקורונה, סיכמנו שלא מתחסנים (אני מאמינה ולמדתי על רפואה טבעית ושהגוף מרפא את עצמו וטיפולים טבעיים וכו) וגם כי החיסונים היו ניסוי אז לא רצינו לקחת סיכון בלי לדעת מה ההשלכות לטוווח הארוך (והיו דיבורים על קושי להקלט אחרי חיסון וכו .)
וזהו, כך סיכמנו
פתאום המשפחה שלו נכנסה לתמונה, ישבו לו על הוריד, התקשרו כל יום לשאול אם התחסן. מפה לשם התחסן 3 פעמים בטענה שהמשפחה שיגעה אותו.
אני עייפה, באמת, מרגישה שהוא חלש אופי וזה ממש חמור כשמדובר בזוגיות
פעם קורונה, פעם להגיע למפגש, ואם פעם הבאה יתערבו בעניינים שבנינו? כאילו בזוגיות שלנו תלויה במה שיגידו.
אוףף זהו פרקתי , עייפתי