היי יקרות זקוקה לעצתכן.
אז אחרי שהבן שלי התלונן מספר פעמים שמטפלת אחת נתנה לו מכה (סיפר את זה בכל מיני וריאציות), החלטנו לשים מקליט במעון. עשיתי את זה בלב הכי לא שלם שיש , אני לא מסוגלת להאזין לאנשים ולהרגיש שחושדת חלילה בכשרים, אבל לילד שלי הייתה רגרסיה בהתנהגות ואני לא יודעת אם זה בגלל שלא טוב לו שם או בגלל כל מה שעברנו עם הפינוי וכו. בקיצור עוד לא שמעתי את כל ההקלטה אבל האזנתי לזמנים ה״קריטיים״ של סדר היום במעון- השכבה, ארוחת בוקר, ארוחת צהריים וכו, האווירה ממש לא נעימה , צעקות גבוהות מדי לטעמי, ״שים ראש!!״ ״שב מיד !!״, והיו כמה מקרים שהצעקה ״פורקה״ להברות , כלומר הוטעמה באופן הבא - ״שים-ראש-כבר״ שאני לא בטוחה אם זה לא גרר איתו הושבה בכוח של ילד על המזרון וכו.
כנ״ל במפגש בוקר ילד שקם מהכיסא צועקים עליו ״שב כבר״, ובאוכל ״אני אקח לך את הצלחת תתחנך קצת, עכשיו אתה לא אוכל״ .
הלב שלי קרוע ואני לא יודעת מה לעשות, צריכה לסיים לשמוע הכל . כרגע מעבר לגישה ממש לא נעימה של מטפלות בלשון המעטה, לא מצאתי משהו ״חריג ״ (אלא אם כן תאירו את עיניי שזה מספיק חריג) כי לצערי משיחה עם עורך דין מסתבר שזה טון דיבור בהרבה גנים ומעונות. אבל אני לא מבינה מה אני צריכה לעשות , היום במקלחת הבן שלי שוב אמר שx הביאה לו מכה במרפק. אני לא מבינה למה שהוא ימציא . ומצד שני לא רוצה לחשוד סתם.
מישהי יודעת מה נחשב עילה מספקת לבקשת פתיחת מצלמות במעון? איך זה הולך, ניגשים למשטרה ? ותוך כמה זמן (אם בכלל) מתייחסים לזה?
תודה לעונות