פה קל לי לשתף כי אני אנונימית.
כל כך הרבה פעמים בחיים אני מרגישה שאני מפספסת לחוות את הרגע רק בגלל ביישנות/ אי נעימות/ חסימה...
למשל, בסעודה אחרי הברית של הבן שלי, שרו כל מיני שירים ואז שרו ''אחינו כל בית ישראל הנתונים בצרה ובשביה...'', ואם הייתי נותנת לעצמי להרגיש את הרגע, הייתי מתחברת לרגע, בוכה, מתפללת, אבל אני מתביישת מול כולם לבכות, אז אני מנתקת מגע רגשי , ופשוט מפספסת את הרגע... זה נראה לי כ''כ חבל, זה רגעים של תפילה יחד כולם, עכשיו כשאני לבד ורואה סרטון ששרו את השיר הזה עם אבא של חטופה עם חסידים בהדלקה, אני מתפרקת מבכי ונותנת לעצמי להרגיש ולהתחבר חלשים את הלב שלי שם .. אבל במקומות ציבוריים,או סתם ליד אחרים אני כ''כ חסומה. ממש מבאס. כאילו נורא שומרת על הכבוד העצמי שלי, לא להתפרק, לא לבכות, לא להתעצבן מידי ליד אחרים...
בלידה האחרונה שלי, פעם ראשונה שהרגשתי משוחררת, צרחתי בלידה, ולא הזיז לי איך אני נראית. הגעתי עם פתיחה מתקדמת ולא יכולתי לזוז, ביקשתי מהמיילדות שיעזרו לי להוריד את הבגדים כי לא יכולתי לזוז, ופשוט לא הזיז לי, ובדרכ אני מאוד קנאית לפרטיות שלי, אבל הייתי במוד משוחרר.
לפעמים נראה לי שאני מפספסת כל כך הרבה בחיים רק בגלל הכבוד העצמי הזה, או בושה, לא יודעת איך לקרוא לזה.
אשמח לשיתוף, מי מזדהה? מה אתן חושבות?