אנחנו הורים ל5 ילדים, נשואים 14 שנים.
עכשיו בהריון שישי..
חלק גדול מהילדים שלנו היה זקוק למעקבים, טיפולים התפתחותיים ואני התמסרתי כולי לכל מה שהיו צריכים.
הילד הרביעי שלי נולד בתקופת הקורונה ונשארתי איתו בבית שנתיים, כשהכנסתי אותו למסגרת התפרצה אצלו מחלה כרונית שלא איפשרה לו לתפקד והוצאתי אותו מיד, הוא ילד מאתגר מאד מאד וקשוח מאד, הייתי תוך כדי ההריון החמישי וגייסתי את כל הסבלנות שהייתה לי.. החלטנו גם לעבור דירה כדי שיהיה במסגרת מותאמת, ותוך כדי ילדתי עוד תינוק שגם מאד אינטנסיבי וסובל מעיכוב התפתחותי..
אני עדיין לא מכירה כאן אף אחד במקום החדש ומתגעגעת לחברות מהמקום הקודם.
עכשיו נמצאת עם הילד הקטן בבית.. ניסינו להכניס אותו למסגרת ולא צלח בגלל הקשיים שלו. ניסיתי בתחילת שנה לחזור לעבודה אחרי שנה של חל"ת, אבל נאלצתי לעזוב בגלל הקטן.
מתחילת המלחמה התחלתי טיפול רגשי בשבילי, בגלל פגיעה מינית שעברתי בעבר ושההשלכות שלה צפו בצורה חזקה . בעיקר תחושת ריקנות איומה, ושאני חלולה מבפנים ולא רצויה..
במקביל נכנסתי להריון שישי קצת מפתיע, שהיה קשה לי מאד מאד פיסית ונפשית. אני מרגישה שהגעתי לקו האדום של הכוחות שלי, נתתי מעצמי בלי סוף עד שלא נשאר עוד כח, לא רוצה שאף אחד ייגע בי, לא ידבר אליי ולא יסתכל לכיוון שלי, רוצה שקט מוחלט ולהיות פנויה לשיקום של עצמי. בעיקר ברמה הזוגית-לא רוצה שיצפו ממני לכלום, לא רוצה לאכזב אף אחד, מאסתי בתלות הזאת של הבן זוג שלי בכל מילה שאני אומרת או לא אומרת, מאסתי בתלות שלי בהערכה או בביקורת של הבן זוג..ובמיוחד מאסתי בכל הקשר המיני, אין לי שום טיפת כוחות ואנרגיה לזה... למה אני צריכה לחיות בחשש כל הזמן ממה הוא יחשוב עליי? מרגישה כמו נטל על המשפחה שלי, יושבת חסרת אנרגיה בסלון ורק מחכה שהזמן יעבור.. ביום שישי בעלי התפרץ עליי- "יש לך כח סיבולת של תינוקת, לא עובדת ולא עושה כלום ימים שלמים והעצלנות והאדישות שלך הורגות אותי", הוא בן אדם נחמד וחבל לי שאני סתם גורמת סבל, מייחלת פשוט להיעלם ולתת להם לחיות חיים מאושרים וזורמים ונורמליים.. צריכה למצוא דרך למצוא לי פינה נפרדת ולעזוב את הבית לטובת המשפחה שלי.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ולמי אפשר לפנות.

)