בנות יקרות,
אז היום היתה לי יציאה אחת לסופר וזה הזמן היחיד שראיתי נפש חיה שהוא לא הילדים שלי שיהיו בריאים ה' ישמור עליהם.
אני גרה במקום קטן
השכנה היחידה שלי בערך עובדת כל אחרהצ ולא יוצאת מהבית.
העיר הקרובה היא כשעה נסיעה.
אמא שלי שעה נסיעה+פקקים
התינוק שלי בן 4 חוד, כמו שכבר כתבתי הוא יונק ולא פשוט להסתובב איתו.
בעלי חזר מאוחר נרדם
ואני מרגישה את האומללות עולה בי.
.
אני אדם של חיי חברה.
מאוד אוהבת להכיר אנשים חדשים
סקרנית, יכולה ליצור חברויות חדשות (יותר קל לי דווקא עם אנשים זרים ציק צק להתחבר ולדבר מאשר אנשים מסוימים בישוב שלי...המעורב)
אני בת 40 עוד רגע.
אמא למשפחה ברוכה, ב"ה, שמחה מאוד מאוד במתנה הזאת שקוראים לה ילדיי, טוב לי להיות איתם, שמחה לקבל אותם אחריי המסגרות ולשמוע אותם, מגדול ועד קטן..
אבל, אלוקים שבשמיים, אני.. בודד לי!
אפילו בתחילת המלחמה, בהריון, עם בעל במילואים כשיצאתי לעבוד כל יום הרגשתי יותר בריאות ושמחת הנפש..
חזרתי כל יום ב1, אספתי את הילדים והייתי בשגרה מספקת.(עבדתי במקום מלא אנשים, בעבודה אמנם זמנית אבל היה ממש נחמד).
אני לא רוצה לעזוב את הילדים שלי!
אני לא רוצה להשאיר את התינוק שלי אצל מישהי אחרת!
הוא אהבת חיי!!
אני רק חושבת על להשאיר אותו וכבר אני מרגישה את הנשימה שלי קצרה.
בעיקר שאני יודעת שעוד שנתיים אצא לעבוד בע"ה, וזו השנה האחרונה בבית לבנתיים (ואולי עד בכלל, מי יודע)
אבל..
אני לא יודעת מה לעשות עם הצימאון הזה לאנשים.
זה מחזיק אותי שפויה. המפגש האנושי, הדיבור, החלפת חוויות, השיח.
הבדידות בבית.... אני מרגישה שהיא מזמנת נפילה לדיכאון וחוסר שמחה. לתחושת בדידות וטביעה.
אני גם משמינה נורא מההנקה, מאבדת את האני הנראית טוב, המוחזקת, האוכלת טוב, העושה ספורט...
זאת שעושה לייזר וקמת בוטוקס לקמטים של גיל 40 ונראית מעולה.. (בנתיים אי אפשר לעשות בהנקה כלום- מבחינת בוטוקס וכזה, ואני עייפה בערב להליכות)
אז אני רואה את הקמטוטים המעצבנים שיורדים כבר קצת ללחי בחיוך, ורואה את המשקל העודף בפנים, וזה מוסיף לבאסה הכללית)
מה אני רוצה??
אני מרגישה שאם אני רוצה-
פלופ- ברגע אחד אני יכולה לצאת מזה:
להתחיל להוסיף בקבוקים בשפע
להוריד הנקה
ואז להתחיל לחזור לתזונה המטורפת שלי שהצלחתי בה לרדת במשקל, אחזור לספורט, לבוטוקס, לייזר, לבגדים שלי, אשים אותו במעון ואמצא עבודה, ואשמח בזה מאוד- השינוי הוא בידיים שלי!!
מאישה שמנה מניקה עייפה בבית
לאישה מתוקתקת בעולם העבודה.
להרגיש סיפוק בעשיה מחוץ לבית.
אממה-
2 דברים- אני 4 חוד מהלידה- אני רק חושבת על זה ואני נהיית עייפה.. אני עייפה!! טוב לי הנחת בבית!!! להשלים שעות שינה, לצפות באיזה סרט, לשים כביסה, להניק...
תכלס בזרימה... שקט..
תחילת שנה הבאה הוא יהיה בן 7 חוד.. האם יהיה לי כח להתחיל את מרתון האישה העובדת??
שאלה מס 1.
שאלה מספר 2- אהוב לי, חיים שלי, הקטן שלי- אני לא רוצה לעזוב אותו ולהשאיר אותו בשום מקום!!!!!
אהבת חיי!!!!
אז אם מישהי הצליחה לעקוב עד כה,
אני שואלת:
איך איך איך
איך אתן מצליחות להשאיר תינוק במעון בגיל חצי שנה???
ואולי
יש
למישהי
בשבילי
הארה....
😣
וגם יוצר קשרים.