ימים של לבנה גדולה שלמה ומנחמת, אני מוצאת את עצמי מגלגלת את התריס עד סופו ונותנת לעיניי לבהות
הלילות יפים, חמימים עד כדי נמנום
בשבת אני קוראת תהילים, לעתים. זה הזמן איכות שלי עם קודשא. אני מנסה לקרוא לאט לאט, לטעום את המילים וההבהרות ודוד המלך, דוד המלך אומר היה ליבי כדונג נמס, ועוד אומר, ליבי חלל בקרבי, תמיד חשבתי יפה לך דוד, להביא מטאפורות שכאלה, פתאום השבת הבנתי, אלה לא מטאפורות. ללב יש צורה ותבנית ומוחשיוּת והוא נמס ומתהפך ונעלם, ואני יודעת זאת בזכות האוצר הקטן שלי שפתע פתאום הבזיק חיוך, אמיתי כזה עם עיניים מכל הלב ואז צחוק קטן והלב שלי, פיזית, נמס בקרבי. פיזית לגמרי.
מאז שיצא ממני רמת החרדה שלי הוכפלה והוחמרה עד כדי כך שלא הצלחתי לנשום אוויר על גבי אוויר הצטבר בתוכי והעלה עובש מרוב חוסר איוורור וחימצון.
יום אחד עצרתי אותי ואמרתי פוס שקט שניה, נגמר.
די
איפה האמונה שלך. ובנימה זאת התחלתי עבודה תודעתית מפרכת ומאומצת
עבודה אמונית טהורה
החלטתי עם עצמי שאני לא מפחדת יותר וכל פחד שמגיע אני שואלת אותו- האם משהו שאני יעשה יפתור את הבעיה, בדרכ התשובה שלילית ואז כל מה שאני צריכה לעשות זה לשלוח את החרדה לדרכה, שלום שלום וביי
זה קשה, אלוהים. קשה מאד.
אי שם כשהתחילה הקורונה עשיתי טבלה עם שני עמודות בצד אחד כתבתי התפקיד שלי ובצד השני כתבתי תפקיד ההשגחה
וזה סידר לי את החיים
באה חרדה ואני שואלת אותה זה בתחום התפקיד שלי או של ההשגחה בום הקלה
א י ן ל י מ ה ל ע ש ו ת
משחררת שליטה ואחיזה ונשימה, מרשה לעצמי ומחייבת את עצמי פעם אחת ביום לפחות לנשום את כל כולי עמוק וחזק ויציב ויסודי ואז לנשוף הכל החוצה בבת אחת, לאוורר את חדרי הלב. לאוורר את המוח העייף מהספמה
כבר שנים שאני כותבת אותו דבר, אותם דיבורים על נשימה והשגחה ואמונה ועדיין מתמודדת עם אותם שיעורים.
יום אחד אצליח.
יום אחד אהיה אי של רוגע ושלווה.
אין מה לומר השנים שבאו הביאו איתם שינויים מרגשים, מעולם לא הייתי חולמת שאגיע לחצי ממה שאני היום. ולכן אני שמחה לבשר לי יום אחד אהיה כפול ומכופל. יום אחד אאמין שכל השפע בדרך אלי, ואחכה לו בשלווה גמורה ובידיים פתוחות
אני מאמינה באמונה שלמה שהנה הגיעו ימים של מוצצים, וסחלבים ובית עם גג רעפים. הכל יכול להיות הכל קורה הכל קורה הכל קורה מדויק