שיהיה בשעה טובה בעזרת ה' הריון קל ומשעמם וידיים מלאות 🙏
אז ככה,
לגבי סימני מתיחה הכי טוב לדעתי למרוח מהרגע שהבטן קצת גדלה, ההמלצה גם למרוח אחרי לידה.
זה לא בהכרח מונע לגמרי סימני מתיחה , כי הבנתי שזה הרבה בגנטיקה.
יודעת על נשים שלא מרחו כלום ואין להן סימנים כלל , לעומת אחרות (אני בין היתר) שהקפידו מההתחלה ויש סימנים..
אבל אין לדעת איך היה אם לא הייתי מורחת בכלל , אז אין מה להפסיד. ולזכור- אלה סימני החיים שהבאנו לעולם💞😉
לגבי מה למרוח- אני מורחת שמן שקדים , אחרי שהתנסיתי בכמה קרמים שנועדו למתיחה אבל עשו לי קילופים בעור אז הגעתי למסקנה ששמן שקדים זה הכי טוב.
קורס הכנה ללידה לא עשיתי, אבל ממליצה לך ללכת לפי המלצות, כי גיסתי חזרה בטראומה אחרי הקורס. רק הלחיצו אותה.
ותכלס לידה זה לא דבר מלחיץ, זו חוויה מהממת שזכינו לה ולהתפלל שנזכה לחוויה הכי טובה וטבעית שיש.
לגבי חשק מיני הגיוני לחלוטין! ברמה שהבעל ממש נעלב, הריון ראשון הייתי נגעלת אפילו מהקרבה או המגע שלו אז קל וחומר מעבר... אבל בעזרת ה' זה יעבור והחשק יחזור עם הזמן..
לגבי בכי לא זכור לי משהו יוצא דופן אבל זה ידוע שהריוניות רגישות ובוכות על כלום חח
מה יהיה בלידה בעזרת ה' מי ילווה אותך וכו- זה לשיקולך אם באלך להכנס לזה עכשיו או כשהיעד יהיה קרוב יותר
ושאלה מפתיעה להרייון ראשון, חח נשמע מאוד מפתה ללדת בבית אבל לא הייתי ממליצה כבר בהריון ראשון.
מכירה מישהי שילדה בלידה שלישית והיא אמרה שהיתה חוויה , אבל לא בטוח שהיתה מסוגלת לעשות את זה כבר בלידה ראשונה..
בלידה שלישית ומעלה יש יותר אומץ לעשות דברים יוצאי דופן כמו לידת בית או לידת מים.
אצלך לידה בכללי זה יוצא דופן אז עדיף להתחיל עם זה.
אבל את מכירה את עצמך הכי טוב וכנראה יש סיבה שאת מבררת על זה, אז תחקרי על זה יותר כדי לדעת למה להתכונן.
ואם באמת מאשרים לידת בית כבר בלידה ראשונה אז מה טוב.