חדר הילדים (תאומים, ב"ה בני 4 בקרוב)
והחדר המשרדי שלי (אני מורה) הם חדרים סמוכים ממש. ולכן יש נטייה לערבוב ואני לא יודעת מה לעשות. הכל נהיה מיש-מש.
האידיאל היה שמירב הדברים יהיו בחדר הילדים והחדר שלי ישאר חדר עבודה שלי אבל חדר הילדים קטן, לא ממש מספיק כי אין שם מספיק איחסון לצעצועים שיש מהם המון כי התווספו עם השנים.
חדר הילדים קטן יחסית (זו הבניה של הבית) וכולל שתי מיטות מעבר כרגע (מה יהיה כשנעבור לשתי מיטות גדולות? איך יהיה מקום?) וארון קיר גדול יפה וחדש שעוד לא ניצלתי את מלוא הפוטנציאל שלו. כמו כן יש שידת מגירות לאורך של איקאה שמתקשה להכיל את מלוא הצעצועים שנהיים כבדים.
אין לי שם מקום לעוד משחקים, לא ליצירה ואיחסון שלה (אלא אם כן כל אלו יהיו בארון הבגדים הגדול-אבל חבל ללכלך אותו), בקושי לשולחן וכסאות זה על הקסקס.
בגלל שהחדר קטן, אני לא יודעת מה וכמה אפשר לאחסן בו ומה בדיוק לשים בארון (בגדים, שמיכות, מגבות, כיפות, גרביים, נעליים, מברשת, מגבנונים-כל אלו ברור שכן יהיו בארון, אבל מה עם יצירה, משחקים וספרים?)
________________________________________________________________________________________________________________________________________
החדר המשרדי שלי מצד שני, אמור להיות רק שלי, אבל מתערבבים בו דברי הילדים כי יש בו איחסון גדול יותר.
יש שם כוורת ממוצעת עם ספרי קריאה כלליים שלי ושל בעלי (שיכולים אולי לעבור לארון אחר שקיים בבית), ספרי הוראה שלי, דפי עבודה, קלסרים וכו...., שולחן עבודה עם מדפסת
קופסת משחקי כדור ובאולינג עם בימבות עליהן כמו מגדל שעוד שניה מתפרק,
ושידת תינוקות שהוצאתי מהחדר שלהם שמשמשת כמקור איחסון של יצירות לילדים, חוברות עבודה, צבעים, ספרי קריאה וכו.
לכאורה הייתי מעיפה את השידת תינוקות (מה היא קשורה לחדר משרדי???) אבל היא משמשת כריהוט לאיחסון.
איך אני מעצבת נורמלי???
תודה רבה