הורדנו מניעה ופתאום עולים בי פחדים להיקלט.
עדיין לא חזרתי לעצמי אפילו שעבר קצת זמן מהלידה האחרונה.
אולי זה קטנות אמונה אבל יכול להיות שאתחיל עבודה חדשה בעוד חודשיים והריון עכשיו קצת ישנה את העניין הזה.. אצטרך ללדת באמצע הכשרה ארוכה וכנראה שזה לא מה שהם ציפו.
עד שיש לי זמן להשקיע קצת במקצוע שלי שחיכיתי לזה הרבה זמן.. עוד פעם לעצור את הקריירה בזכות (זו זכות גדולה ומתנה שאין לה תחליף!! אבל עדיין מורכב ב"ה..). עוד פעם לעצור באיזשהו מקום את עצמי..
ומצד שני עם כל מה שקורה כאן.. ועם כל השנה הקשה שעברה ועדיין עוברת.. אני אומרת לעצמי זה החשבונות שאני עושה? אני כזו קטנת אמונה??
אבל צריכה שניה לעשות בשביל עצמי.. הייתי לי שנה לא פשוטה והשם נותן הזדמנות להגשים את עצמי קצת.. בלי תחושה לא נעימה של עוד הריון.. בלי לעצור הכול ולחזור לעבודה שאני שוב מאחור ושוב מאבדת קצת את עצמי..
וברור שזה לא העבודה באמת.. זה האני שקצת נאבדה בדרך.. שלא דואגת לעצמה (אשמתי המלאה אני יכולה לעשות את זה והדאגות והטרדות משבשות).
בקיצור מבולבלת. וחוששת. ובעוד חודש חודשיים הייתי מאושרת ושמחה אבל לא עכשיו.. עכשיו זה מלחיץ.. ומי יודע אם ניקלט אחר כך. ומה אני בכלל לוקחת על עצמי כאלה החלטות אם השם ירצה לא ניקלט עכשיו. ובעלי מאוד רוצה.. וקשה לו להבין..יותר אומר לי בקטע של אמונה שזה יביא את השפע ואת ההצלחה שלי. ואני יודעת!! אבל מצד שני, הוא לא באמת יכול להבין אותי עד הסוף. אני זאת שצריכה להתמודד עם השינויים ההורמונליים והשינויים בגוף לאורך כל הדרך.
וכשהוא מדבר ככה מרגישה ממש קטנת אמונה ושאני מאכזבת את הקב"ה (הוא לא גורם לי להרגיש את זה. מנסה להבין אותי. אבל כשאני רואה מהצד אמונה כביכול יותר חזקה זה גורם לי להרגיש לא מספיק מאמינה..)
ותמיד ביום הטבילה גם הביוץ. ומפחדת שנהיה ביחד.
עצות יתקבלו בברכה..

זה לא שמדובר בחוג ציור, נגיד (שגם זה משהו של גאונים במובן מסוים!) (חוץ מזה, אלה תחומים מאוד נושקים...)